gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Zima minęła a dalej nie znalazłem czegoś takiego A byłeś w sklepie czy czekałeś aż dostaniesz pod choinkę? Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale jeśli nie macie u siebie samych spożywczaków to załatwienie takiej koszulki to kwestia 15 minut. Wyslij mi 25 zeta + 8 na przesyłkę + 2.45 na żubra to Ci wyślę taką koszulkę pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Bojówek szukam, gdzie dostanę najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 demobil Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 nie kupuj bojówek Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ponieważ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 są brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ładne są. Wygodne też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nie są fajne. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No dobra, ale i tak potrzebuję jednej solidnej pary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Sprawdź Pieczra w sklepach dla ludzi kolokwialnie nazywanych brudasami. Tam gdzie mają koszulki szatańskich zespołów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ale pieczarce to chyba wszystko jedno w czym łazi, a spodnie bojowki mozna najprędzej dostać w sklepie dla brudasów, jak zauważył czort Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A huj z wami, sam już znalazłem, gejuchy. Thx za hinty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 w tych sklepach gdzie te pistolety sprzedają są, militaria.pl i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Szukam kurtki którą miał ero na teledysku życzenie śmierci: od 3:13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Bo tu wszyscy wiedzą, który to ero... Ja z kolei szukam cardigana, szarego, czarnego lub granatowego najlepiej, tanio i na necie bym wolał oraz koszuli w kratę też niedrogiej (gdzieś w necie, tylko z dobrego materiału a nie jakaś cerata). Banny hilfe:) Edytowane 30 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 "OD 3:13" !!! Ta pomarańczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 chuyowa Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Bo tu wszyscy wiedzą, który to ero... Ja z kolei szukam cardigana, szarego, czarnego lub granatowego najlepiej, tanio i na necie bym wolał oraz koszuli w kratę też niedrogiej (gdzieś w necie, tylko z dobrego materiału a nie jakaś cerata). Banny hilfe:) Pozamykali wszytkie h&m w Twoim mieście? To ty miałeś problemy ze znalezieniem zwykłej szarej koszulki czy pomyliłem osoby? Edytowane 30 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 to inny byl kolo. cardigan na allegro i jedziesz ;] ale ja bym przez neta nie zamawial, chyba ,ze nie boisz sie dostac rozciagnietego syfu po kartoflach ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 No bo problem podobny, cardigany teraz nawet w mięsnym mozna dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 WIADOMIX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Bo tu wszyscy wiedzą, który to ero... Ja z kolei szukam cardigana, szarego, czarnego lub granatowego najlepiej, tanio i na necie bym wolał oraz koszuli w kratę też niedrogiej (gdzieś w necie, tylko z dobrego materiału a nie jakaś cerata). Banny hilfe:) Pozamykali wszytkie h&m w Twoim mieście? To ty miałeś problemy ze znalezieniem zwykłej szarej koszulki czy pomyliłem osoby? Pomyliłeś. Zanim napiszę na forum, chodzę po sklepach. W H&M owszem są, ale cardigany z grubej wełny jak dla sybiraka, a jeden fajny cienki był tylko bez rękawów. W Zarze widziałem fajne, ale drogie (pipi)sko. Co do koszul, same jakieś w wielką kratę były, a mi chodzi o taką jak na jednym z fitów beckhama wklejanym przeze mnie nie tak dawno. Jedna była nawet, nawet, ale po przecenie i wyglądały jakby podłogi wpierw nimi wytarli, więc dałem sobie siana. Poza tym jestem leniwym gnojem i lubię jak mi przychodzą rzeczy do domu same, bez ruszania dupska:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) A ja lubie chodzić po zakupach <gej> Tak, wiem, galerianka ze mnie, no ale to jedyna okazja, żeby spotkać prawdziwych ludzi. Zanim napiszę na forum, chodzę po sklepach. W H&M owszem są, ale cardigany z grubej wełny jak dla sybiraka Ja mam kilka takich sweterków i jedną kamizelkę w tym stylu, wszystkie cieniutkie, całkiem niedrogie, bo 50 dyszek za jedeną sztukę. Czasem jakas przecena w Reserved, nawet jednego mam nawet z Croppa:) bo akurat mieli jedną sztukę gdzieś schowaną pomiędzy masą bluz i koszul z napisami HiPhOP. New Yorker C&A z tego co wiem mają tanie i fajne Edytowane 30 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Też lubię się pobawić w galeriankę, ale to jak mam kasę. Jak nie mam za dużego budżetu to wolę na necie poszukać Pochodzę, może jeszcze czegoś poszukam jak na allegro nic nie wyrwę. Zaglądne do Reserved (jakoś z przyzwyczajenia zawsze omijam ten sklep szerokim łukiem), a i do Croppa wejdę, tylko najpierw sie rozglądne czy nikt znajomy mnie nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi