Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na allegro czasami można trafić dobre buty z zary i za rozsądne pieniądze

Gość mate5
Opublikowano

banny miał kiedyś w sygnaturze takie fajne, supreme chyba, ale drogo i nie ma w polsce.

Opublikowano

banny i koledzy ratujcie. szukam fajnych jeansów ze zwężanymi nogawkami ale nie na maksa skinny...coś w ciemniejszych kolorach raczej, levisy odpadają. Na allegro jest dużo rzeczy ale za szybko się irytuję przeglądając to wszystko i nie mogąc znaleźć rozmiaru dla mnie. Podajcie jakieś fajne modele, to będę wśród nich szukał :)

Opublikowano

hmm

LEE powell, KNOX

Wrangler Spencer (2frz - nie pamietam:P)

do dorwania na allegro 130-150 zł

dawno tam nie lookalem, moze sa inne modele, ale te raczej sa slimy - nogawka 18-19 cm Ci styknie, jak nie chcesz rureczek :thumbsup:

• Minusik 1
Opublikowano

dzięki, sprawdzę. no właśnie mają być zwężane ale bez przesady. Kuwa, najlepsze spodnie jakie do tej pory kupiłem to takie za 40zł z nieistniejącego już Avanti w poznaniu... Portki za taką taniochę a wyglądają bardzo ok, są wygodne, katuje je cały czas i nie mają nawet przetarć itp...ehh, dali dupy z zamknięciem tego shopu

Opublikowano (edytowane)

Krótko: Zazwyczaj noszę koszulkę polo i jeansy, jakie do tego okulary przeciwsłoneczne wybrać?

Chodzi mi o rodzaj ale możecie też wstawiać linki do konkretnych modeli. Jeden warunek: tylko Ray Ban do 500 zł.

Edytowane przez iJames
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś sklep internetowy w Polsce sprzedaje rzeczy BBC? Chodzi mi o czapki głównie. Na allegro są ze dwie, ale brzydkie i podejrzanie tanie.

Opublikowano

Skoro już o sezonie jesienno-zimowym mowa, czy ktoś wie, gdzie mogę dorwać budrysówkę? W grę wchodzi trójmiasto/net. Na allegro cisza póki co..

Opublikowano

Gdzie kupie jakieś ciekawe t-shirty, chodzi mi o jakąś pomysłową/fajnie wykonaną grafike itepe.

No i ważne by były to sklepy które znajde we Wrocławiu czyli raczej nic specjalnie wyszukanego