Opublikowano 13 lipca 201014 l Proponowałbym pobiegać i będą dobre :potter: Od bieganie mięśnie nie zejdą. Chyba, że mowa o tłuszczu.
Opublikowano 13 lipca 201014 l Proponowałbym pobiegać i będą dobre :potter: Od bieganie mięśnie nie zejdą. Chyba, że mowa o tłuszczu. Tak, mówię o tłuszczu, ale mięśnie od biegania również jak najbardziej "schodzą"
Opublikowano 18 lipca 201014 l Dajta znać gdzie dostanę(linki mile widziane) jakieś rzadkie dresy oldschoolowe Adidasa czy Nike. Takie typu Adidas Kermit itp. Chodzi o bluzę.
Opublikowano 18 lipca 201014 l Dzięki za pomoc forumie! :potter: Sam (pipi) znalazłem, kupuje ten i będę się woził po dzielni, Rasta mastafajiii
Opublikowano 18 lipca 201014 l Poszukuje takiej murzynowej koszuli na lato Oczywiście nie interesuje mnie cena większa niż 50zł
Opublikowano 19 lipca 201014 l Właśnie mam taki zamiar tylko gdzie? Najlepiej podobną kolorystycznie. No i nie mam cierpliwości do lumpów.
Opublikowano 19 lipca 201014 l Dzięki za pomoc forumie! :potter: Sam (pipi) znalazłem, kupuje ten i będę się woził po dzielni, Rasta mastafajiii uwazaj na fake'
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Zna ktoś jakieś fora o modzie męskiej? Coś jak ten grupowiec, tylko większe?
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l www.hypebeast.com -> forum lookbook.nu (tu moze Cie przerazcic sporo rzeczy) GQ magazine -> dział STYLE http://mjcedeno.blogspot.com/
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l http://mjcedeno.blogspot.com/ japierdole, teraz modne jest noszenie kalesonów o_O ? lol
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l No nie mow, że chodzenie w kalesonach jest okej. Ja nawet po domu tak nie łażę to drugie to już w ogole startrek
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Ten strój z foty numer dwa jest często widoczny u ludzi jeżdzących konno.
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Denerwuje mnie mój portfel wypychający kieszeń. W związku z tym szukam jakiegoś małego, cieniutkiego portfela/futerału na karty, w którym zmieści się dowód, legtika, karta kredytowa i banknoty, ewentualnie parę monet. O co coś takiego mi chodzi W jakiejś normalnej cenie ofkors :potter:
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l kupilem w billabongu portfel jakis czas temu (129zl), i po kilku miesiacach uzytkowania zczailem sie ze ma w srodku wyjmowana czesc - wlasnie cos takiego jak szukasz, normalnie rozkladany jakby portfel, ale naprawde bardzo cieniuutki, z miejscem na banknoty, dowod i 3 karty. jest spoko
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Jakieś fajne bluzy na zamek, z kapturem lub bez, ale na pewno bez 'kangurkowej kieszeni' z przodu, liczę na was!
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l W H&M sam ostatnio jedną fajną bluzę znalałem, więc proponuje zajrzeć