gekon 1 787 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Byłem dzisiaj w Starym Browarze w H&M i Zarze z koleżanką poszukać co nie co i całkiem fajne są modele tylko 500 PLN to sporo kasy, a człowiekowi żal tyle wydawać na ciuchy... Najważniejsze żeby ciepło w tym było porządnie wyglądało jak już tyle mam bulić. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 W H&M jest duzo fajnych bardziej eleganckich kurtek/plaszczy. Co do slabej jakosci ciuchow z tej firmy to mam inne zdanie, stosunek jakosc-cena jest bardzo dobry. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Dzisiaj kupiłem pierwszy ciuch w zarze, kurtkę konkretnie, jak ponoszę ją dłużej to zdam relację. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Za(pipi)isty Fit kupiłem W Saint Oliverze za 4 stówki świetny płaszczyk razem z szaliczkiem szarym, a na dodatek facet dał rabat na 20% Nienawidzę robić zakupów, ale jeśli to trwa krócej niż 15 min i jestem zadowolony to jest ok Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma Oj chyba wielu rzeczy tam nie kupujesz i masz pecha co do wybieranych przez Ciebie egzemplarzy. Osobiście mam dużo rzeczy z HM'u, moja dziewczyna również. I jeszcze żadna rzecz mi się nie popsuła, czy to zimowa kurtka, czy bluza/koszula/koszulka. Albo nie dbasz o ciuchy Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) To raczej nie kwestia pecha, bo to fakt, że większość ciuchów z H&M'a to szmelc w kwestii jakości. Nie chodzi tu tylko o to, że się psują, ale o wykonanie, materiały itp, itd. Edytowane 20 listopada 2010 przez Gość Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma Oj chyba wielu rzeczy tam nie kupujesz i masz pecha co do wybieranych przez Ciebie egzemplarzy. Osobiście mam dużo rzeczy z HM'u, moja dziewczyna również. I jeszcze żadna rzecz mi się nie popsuła, czy to zimowa kurtka, czy bluza/koszula/koszulka. Albo nie dbasz o ciuchy No nie, to raczej Ty nie kupujesz w lepszych sklepach:) Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma Oj chyba wielu rzeczy tam nie kupujesz i masz pecha co do wybieranych przez Ciebie egzemplarzy. Osobiście mam dużo rzeczy z HM'u, moja dziewczyna również. I jeszcze żadna rzecz mi się nie popsuła, czy to zimowa kurtka, czy bluza/koszula/koszulka. Albo nie dbasz o ciuchy No nie, to raczej Ty nie kupujesz w lepszych sklepach:) NIE NIE NIE, O NIE PANIE. TO TY NIE KUPUJESZ W GORSZYCH SKLEPACH. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Zaczynasz być jak ten grubas co to pojechał do Ameryki i mu siostra buty kupuje w Aldo i jest tak bogaty, że szydzi ze wszystkich. Ja pie.rdole jak to wku.rwia... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Pamiętam niejakiego dziwiątka z wyraznym kompleksem biedoty, któremu pewnie nie starczyło na skarpety najki i bardzo uderzyło go to jak napisałem, że moja kurtka była droga. Już pędzę ze sprostowaniem. 70% mojej szafy jest z H&M. Reszta to reserved, zara i jakies sporadyczne wynalazki z innych sklepów, to sobie mogę porównać np jakość. W H&M mozna się ładnie ubrać, ale jakość tych ciuchów jest bardzo średnia. Zwłaszcza gdy się porównuje do zary, nie mówię już np. o porównaniu spodni wranglera/levisa/big stara do jeansow z h&m. Ostatnio też kupiłem bluzę w big starze. Świetna jakość. Albo znacie taką firemkę jak oqxide? Fajne nieraz stylowo rzeczy mają, o wiele tańsze niż niż z h&m (tak, że nie zacyniłbym przed milfem z USA), ale jakość to jak niebo a ziemia, na korzyść tego pierwszego. Edytowane 22 listopada 2010 przez gekon Cytuj
Qra 160 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 oxide to coś jak funk n soul, czyli prawdziwy ogień Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 No nie porównuje przecież jakości HMa do Zary. Ale też trzeba porównać ceny, w Zarze trudno coś taniego kupić. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 gekon, Ty po prostu nie potrafisz stosować ironii, stąd te ciągłe pojazdy na Ciebie. na szczęście kompleksu biedoty nie posiadam Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Ale przecież nikt na mnie nie najeżdża. Poza sporadycznymi przypadkami pewnego grubasa z usa i wtedy ciebie cos sie kiedys wielce uraził gdy napisałem, że kupiłem kurtkę droższą niż 99 złotych. Pewnie bym o tym zapomniał, ale tak bardzo cie to wtedy ubodło, że musiałeso tym wspomniec też w innych tematach. Z Luckiem i Figlarzem my się tylko droczymy, a że reszcie cos nie odpowiada? Kto mnie zna chociaz troche wie, że rzadko bywam serio (w internecie) Edytowane 23 listopada 2010 przez gekon Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Taaa droczymy... Całe noce płaczę w poduchę i nie sypiam wcale Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Chryste, gekon...naprawdę myślisz że kogoś poważnego może zaboleć fakt, że ktoś kupuje drogie ciuchy? nigga, mnie też od czasu do czasu stać na coś droższego, ale tu chodzi o pewną klasę którą wypada zachować. Wiem że to była beka i ironia ale właśnie na to zwracam Ci uwagę, często nie potrafisz zaznaczyć tej ironii i dlatego na Ciebie "wjeżdżają", np tomsecret wyżej eot bo osta dostaniemy!! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Wiem że to była beka i ironia ale właśnie na to zwracam Ci uwagę No nie za bardzo, bo o ile innym to latało tak Tyś się tego tak doczepił, że nawet teraz to ciągniemy;] Ciebie widocznie to musiało zaboleć, inni mieli to gdzieś bo widocznie zrozumieli żart. NIE UBIERAM SIE W ALDO! Aczkolwiek ostatnio widziałem tam fajne rekawiczki. Mam też zamiar kupić sobie supry na wiosnę Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 tak, masz rację, w(pipi)ia mnie zadzieranie wysoko mordy i snobizm offtopujesz, już zaraportowałem Cię gdzie trzeba Cytuj
Gość Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Gdzie kupie jakas fajna bluze, dobrej jakosci, jednolicie kolorowa i z jakas fajna grafika, powiedzmy do 150 zl? Cytuj
Gość Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 (edytowane) Sprawdziłbym S.Olivera , jakościowo ich bluzy sa bardzo dobre i raczej w takim stylu , o jaki Ci chodzi. Co prawda to dość drogi sklep, ale za 150 może coś ciekawego znajdziesz. Edytowane 28 listopada 2010 przez Gość Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Gdzie kupie jakas fajna bluze, dobrej jakosci, jednolicie kolorowa i z jakas fajna grafika, powiedzmy do 150 zl? moze sprawdz supersklep.pl 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Big Star? Oxide? Zależy jaki ma być ten "nadruk". Jak jakiś (pipi)itnie korowy napis HipHop to zignoruj ten post Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 (edytowane) Widział ktoś takiego fioletowego Kardigana gdzieś w Wawce? Całą Argadie i Blue City przelazłem - nic ,null ,dupa i ch.uj , w zadnej Zarze , Peeku , Royalu ,Marku i spageciażu - wszędzie tylko zje.bane sweterki w serek i z czerwonymi rombami na czele ... Edytowane 9 grudnia 2010 przez XM16E1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi