Opublikowano 2 kwietnia 201114 l jakość pewnie proporcjonalna do ceny. Jak na miare to imo tylko u krawca, na pewno masz jakiegoś dobrego w okolicy. nie mam, po ile chodza jakies tansze w sklepie z gajerami? pamietam, ze do gimb testu kupilem za 3 stowki ale to dawno bylo
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l jakiej jakosci sa allegrowe gajery szyte na miare w cenach 250-350? szukam czegos relatywnie taniego na mature, ewentualnie gdzie polecacie kupowac w jaki sposób ściągają miarę przez internet?
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Polećcie jakiś dobry sklep ze sportową odzieżą, Chciałem sobie kupić Nike do biegania.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l jakiej jakosci sa allegrowe gajery szyte na miare w cenach 250-350? szukam czegos relatywnie taniego na mature, ewentualnie gdzie polecacie kupowac w jaki sposób ściągają miarę przez internet? :potter: Wychodzą krasnale z komputera i cię mierzą. A tak naprawdę to chyba sam się (pipi) zmierzysz i im podasz wymiary, lub Mama ci pomoże.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l japier.dole to zmierz się sam albo poproś o to mamę i porównaj wymiary z takimi od krawca, na pewno będą identyczne
Opublikowano 24 kwietnia 201113 l Nie szmaty, a okularów. Zna ktoś coś podobnego (najlepiej niemal identycznego) do Wayfarerów Rb2132? Za(pipi)iście mi się podobają, ale szkoda mi tyle kasy na oryginały. Nie chodzi mi o jakieś tanie chińskie podróbki. Zdjęcie poglądowe: Anyone?
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l I co Rozi, będziesz z tym swoim wielkim bebzonem tak po ulicy chodził? :potter:
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Dwa ostatnie posty - uśmiechłem siem, macie po plusie. @Czort Doszły moje RB Wayfarery z allegro i o dziwo są oryginalne! 250pln a u optyków ponad cztery stówy wołają. Nie polecam podróbek bo legity są BARDZO DOBRZE wykonane. JARAMSIĘ. Edytowane 27 kwietnia 201113 l przez tomsecret1993
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Jawohl, Rayban RB2140 Wayfarer Black Orange 1002/51- przynajmniej tak mówi google
Opublikowano 4 maja 201113 l Panowie czy gdzies poza H&M mozna kupic w pytke garnitur ponizej do 300zl? Musi byc taliowany i generalnie dobrze skrojony.
Opublikowano 4 maja 201113 l Panowie czy gdzies poza H&M mozna kupic w pytke garnitur ponizej do 300zl? Musi byc taliowany i generalnie dobrze skrojony. '' ponizej do '' ??? gdybys mial mozliosc to moze z asos com poszukac TOPMAN, ale raczej ciezko dobrze skrojony i tal. bez przymiarki ;p bo poza h&m to zostaje zara (za drogo) reserved (obawiam sie, ze nie bedzie zbyt dobrze skrojony na slim)
Opublikowano 4 maja 201113 l Reserved odpada, maja same klasyczne garniaki do komunii i to dosc drogie.
Opublikowano 4 maja 201113 l Ja bym spróbowal kupic oddzielnie marynarkę i spodnie. Oczywiście w tym samym kolorze. Np. przy odrobinie szczęścia trafić na jakąś wyprzedaż w Zarze i wciagnąć dobrą marynarkę, a za resztę spodnie w H&M, czy też na odwrót. Trudno o dobry gajaer za 300 zł niestety ;/