Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce garniaka zamawiac przez internet, wole zawsze przymierzyc. Mam tez za malo czasu zeby ewentualnie odsylac. Chyba jednak ogarne cos z hmu, maja fajne lniane garniaki teraz.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Możesz też poszukać po sklepach z garniakami z niższej półki. Nie będzie to żadne cudo ale za 300 wiele nie można się spodziewać.

Opublikowano

dobra gajer za 300zl to oksymoron. ostatnio do matury szukalem i chodzac po tanszych sklepach nic porzadnego pozniej 400zl nie znalazlem

Opublikowano

Kupilem juz w hm lniany czarny garniak, elegancko lezy, kosztowal tylko 280zl tak, ze da sie.

Opublikowano

Krotka pilka: zna ktos forum/ dzial forum o okularach pslonecznych? Moze byc eng.

Opublikowano

Lipne, same boty. :/ cos innego?

Opublikowano

Umiem sie poslugiwac google, ale i tak pytam czy ktos zna. Bo znajduje same (pipi) z botami. Myslalem ze ktos zna takie forum, jak np. Psxextreme.info dla gier, tylko ze o okularach.

Opublikowano

Jakimi, ku.rwa botami?

Opublikowano

Rozi nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.

Opublikowano

Jako że nie mogę znaleźć nigdzie w PL, poszukuję koszulek z league of legends :D

Opublikowano

chciałem kupić sobie pare koszulek "z gier" typu mgs czy assasins creed, looknalem na allegro i zastanawiam się czy opyla sie tam w ogole kupować, moglibyście coś doradzić? jakieś sklepy?

podoba mi się np to:

http://allegro.pl/metal-gear-solid-4-rozmiar-l-oryginalna-koszulka-i1609913841.html

albo to:

http://allegro.pl/assassin-s-creed-brotherhood-kubek-koszulka-unikat-i1598666459.html

ogólnie coś w ten deseń by mi pasowało, najlepiej czarne.

ja w tym temacie słabo się orientuję,wiem tylko że najlepiej jak jest 100% bawełna :D

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Jest jakiś sklep internetowy/sprzedawca na Allegro, którzy w Polsce sprzedają oryginalne spodnie Wranglera za mniej, niż w sklepie? (~350zł)

Opublikowano

A widziałeś kiedyś oryginalne spodnie za 150zł? Chyba, że w Reserved.

Opublikowano

banny niech się odezwie, zdaje się że pokazywał levisy i wranglery z allegro, kupione za jakieś grosze

Opublikowano

Szukam skarpet stopek ale takich bardzo niskich, tak zeby wogole nie wychodzily z buta. Wiem, ze sa takie w HM ale kosztuja 20zl za dwie pary a ich jakosc wyglada na mocno (pipi)owa. Jesli ktos by mial namiary na jakas aukcje czy cos z przystepna cena to bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

No dokladnie takie porzebuje tylko w troche wiekszym rozmiarze :)