Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

CELEBRITIES_jonathan_rhys_meyersV_01a.jpg

Gdzię mogę się natknąć na bluzki tego rodzaju? Czy tego typu koszulki mają jakąś osobliwą nazwę?

@Down

Dziękuje bardzo.

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano

deep v-neck

w zarze znajdziesz, zwłaszcza teraz na wyprzedażach możesz dorwać tanio

Opublikowano

Czy tego typu koszulki mają jakąś osobliwą nazwę?

Tak. Pedalstwo

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

Jak jest się dobrze zbudowanym gościem, a nie zapuszczonym metalem, tudzież nerdem w drucianych oprawkach, to się dobrze w takim szircie wygląda w lecie. No ale do tego trzeba być choć odrobinę atrakcyjnym fizycznie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak jest się pedauem, a nie płcią w pełni męską, to się dobrze w takim szircie wygląda w lecie. No ale do tego trzeba mieć choć odrobinę kutacha w odbycie.

fix'd, c'nie..?

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano (edytowane)

Gdzie aktualnie można kupić jakieś pożadne i niezbyt drogie spodnie? chodzi mi o jeansy, ale po ostatnim przejściu po sklepach wszędzie jakieś elo powycierane albo drogie (jak np w big starze)

+ szukam fajnego plecaka. Poleccie

Edytowane przez sven
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

400116_328338810519630_168091573211022_1121952_1394468604_n.jpg

Gdzie taką bluzę znajdę?

jak na bogato to troche wygląda:

V33064_1000_01.jpg

jest to model beckenbauer (podobny do firebird-a troche) googluj i szukaj, ogólnie trudno dostępne i i wchooj podrób.

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano

Widziałem już takie bluzy jak ta, którą wrzuciłeś, ale mi chodzi o to, by była bez tych oldskulowych pasków na rękach. Chcę, by była do bólu prosta, bez żadnych kombinacji. Rozumiesz o co mi chodzi? :)

Opublikowano

Szukam czarny sneakersów, możliwie jak najprostszych z wyglądu, które nie będę mieć yebanej białej podeszwy! Ktoś pomoże bo powoli tracę cierpliwość?:<

Opublikowano (edytowane)

Ludu mój Ludu - kasa wpadła, chcę zakupić fajny tshirt przez internet - polećcie stronkę z wypróbowanymi, nie drogimi, fajnymi "podkoszulkami".

-_- ====> do 50zł.

Edytowane przez Wiolku