Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Czym jest dla Ciebie "niedrogie" ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 162,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Akurat tą stronkę chciałem pominąć -__- Nie z powodu złej opinii, zwyczajnie chciałem czegoś innego.

Opublikowano

Szukam koszulki evil sun z napisem "we r one" Taka w jakiej Slim Charles lubił śmigać w the wire? Wie ktoś gdzie mogę taka dostać ?

Opublikowano

w jakim sklepie są fajne czapki z daszkiem albo w google ?

Opublikowano

jakoś widze same z new ery i super elo napisem LA albo NY nigga i nalepkami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o pomoc. Otóż ozłocę osobę, która znajdzie mi jakiś polski sklep, który ma na stanie okulary Vans Big Worm w kolorze czarnym. Proszęęęęęęęęęęęęęęę

Opublikowano

Witam. Czemu nie można ostatnio kupić żadnej bluzy bez kaptura. Wszędzie je wpychają nawet widziałem je już w cardiganach.

Co jest takiego w nich fajnego, to że kaptur wystaje np spod kurtki jak garb u wielbłąda?

Dlatego szukam sklepu może być internetowy gdzie kupię zwykłą bluzę, bluzkę bez tych kapturów.

INB4:BAZAR

Opublikowano

www.bluzybezkapturow.pl

Opublikowano

Zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o pomoc. Otóż ozłocę osobę, która znajdzie mi jakiś polski sklep, który ma na stanie okulary Vans Big Worm w kolorze czarnym. Proszęęęęęęęęęęęęęęę

http://ataf-shop.home.pl/pl/p/Okulary-Vans-Big-Worm-Shades-Black-Marble-Spring-2011/2131 te ?

Opublikowano

To jest black marble z takimi białymi śladami jak po spermie, a chodziło o black black. Zresztą już nieważne, kupiłem inne. Dzięki za dobre chęci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie polskie stronki ze spodniami slim itp.oprócz supersklep.pl czy answear.com?

Opublikowano

szukam bejsbolówki (kurtki/bluzy) ze skórzanymi rękawami. Fajnie jakby było w polskim sklepie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre okulary przeciwsłoneczne do 300 złotych? Ray-Bany odpadają, bo są dla hołoty. Fajnie jakby były podobne do Persoli 649

Persol-649.jpg

Ewentualnie, warto pochodzić po sieciach salonów optycznych typu vision express? Jest tam duży wybór?

Opublikowano

jakis sklep z tanimi tiszertami? na ninety eight przegapilem wyprzedaz

Opublikowano

Na kwejku.