Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Szukam takich okularów. Ważne by były całe czarne. Zna ktoś jakieś tańsze odpowiedniki tego modelu? Dokładnie jest to Prada PR13IS ale nie dam za okulary ośmiu stów :confused:

0PR_13IS__1AB1A1.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

właśnie chciałem napisać, co by w multikinie się spytał :)

Opublikowano

Ma być prosta, a ta co dałeś ma logo na plecach.

Opublikowano

W sieciówkach spokojnie znajdziesz takie bluzy. Przynajmniej jak ja kupowałem podobną to były.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam sklepu w Polsce, w którym mogę sobie kupić NIKE AIR REVOLUTION

Opublikowano

Takich spodenek szukam. http://www.urbancity...hort-khaki.html tylko bez tych glupich kieszeni z boku i bardziej przylegajace do nogi, nie taki szerokie. Cos takiego co repra miala w zlotych tarasach.

20120605113816.jpg

20120606110626403909-114152_0.jpg

H&M... sam mam podobne.

Opublikowano

szukam takiego capa jakiego ma jay. czarny z czerwonymi wstawkami, jak widzę.

Opublikowano

Szukam sklepu w Polsce, w którym mogę sobie kupić NIKE AIR REVOLUTION

Kiedyś przez jakiś czas się na nie czaiłem, i tylko zagraniczne serwisy wchodzą w grę :/

Opublikowano

Demyt, a jakiś zaufany sklep? Chciaż ściągać buty z zagranicy to ryzyko.

Opublikowano

Z takiego stylu butów zawsze chciałem mieć Pumpy- np. takie:

24kilates-reebok-pump-front.jpg

Opublikowano

Demyt, a jakiś zaufany sklep? Chciaż ściągać buty z zagranicy to ryzyko.

Niestety nie miałem okazji ciągnąć żadnego obuwia z zagranicy. Poszukaj na stronach jakiś dużych sieciówek, foot locker chyba kiedyś miał ten model. Jeśli nie znajdziesz to kupowanie na ebay`u czy innym tym podobnym serwisie mija się z celem. Zalew podróbek jest przeogromny :/

Z takiego stylu butów zawsze chciałem mieć Pumpy- np. takie:

24kilates-reebok-pump-front.jpg

Pumpy zawsze na propsie. Miałem kiedyś i polecam szczerze każdemu kto ma na nie ochotę. Na żywo robią sto razy lepsze wrażenie, nie wyglądają jak buty dla dzieci, są świetnie wykonane i przede wszystkim mega wygodne.

Opublikowano

http://shop.neweraca...0York%20Yankees

Ale wątpię, żeby JAY-Z kupował sobie czapeczki za 30 dolców jak może do nich zadzwonić i oni mu uszyją jakąkolwiek.

a jest też taka bez zapięcia z tyłu, tylko jako 'całość'? i ten sklep wysyła do polszy?

Opublikowano

http://shop.neweraca...0York%20Yankees

Ale wątpię, żeby JAY-Z kupował sobie czapeczki za 30 dolców jak może do nich zadzwonić i oni mu uszyją jakąkolwiek.

a jest też taka bez zapięcia z tyłu, tylko jako 'całość'? i ten sklep wysyła do polszy?

wysyłają

za 11 ojro

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

pfff, pewnie wtedy też cena jest w ojro?

Opublikowano

tak przy okazji:

z zapieciem z tylu - snapback

bez zapiecia - full cap ;)

Opublikowano

Słuchajcie, szukam dobrego portfela. Która firma się w tym specjalizuje? Chcę coś naprawdę solidnego i niebrzydkiego. Cena najlepiej też niewysoka.

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

Miałem portfele VIP Collection, teraz Batyckiego i obie firmy moge polecic.