Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Mens-Nike-Air-Max-Ltd-White-Black-Red.jpg

Tych buciorów szukam. Air Max LTD White/Red/Black. No, ma ktoś jakiś sklep gdzie są one dostępne? (może być za granicą, ważne żeby był 'zaufany' :) )

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

A nie można ładniejszych 1, albo od biedy 90?

Opublikowano

A nie coś z Crooks & Castles?

Opublikowano

ale gdzie to kupić nie ma nigdzie , widziałem kiedyś podobne chyba w reserved albo czymś podobnym

Opublikowano

To kolekcja z 2008 roku wiec ciezko Ci bedzie kupic.

crooks-castles-illuminati-08-summer-tee-5.jpg

Crooks & Castles Illuminati Pharaoh jakby co ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakiego lecaczka/torby na ramie. Macie jakieś sprawdzone typy?

Opublikowano

szukam jakiejs fajnej bluzy z kapturem. oczywiscie nie chodzi mi o konkretny model, ale moze znacie jakies fajne sklepy? nie mam upaczonego konkretnego stylu.

Opublikowano

supersklep.pl albo answear.com

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Co musi mieć płaszcz, żeby w zimie mógł zastąpić puchową kurtkę? Przyznam, że jestem przyzwyczajony do swojego jesiennego płaszcza, a w puchowej kurtce czuję się trochę jak dres, może nie słusznie, może dawno nie miałem fajnej kurtki zimowej.

Musi być wełniany? Jakieś specjalne podszewki? Może macie jakieś namiary, cena najlepiej do 4, 5 stówek.

Opublikowano

Ciepła podszewka z membraną to byłoby coś. Chroni przed wiatrem i oddycha. Ale i tak wiadomo, że lepiej jest się ubierać "na cebulkę" niż np. koszulka i grubaśna kurtka/płaszcz.

Opublikowano
  W dniu 8.12.2012 o 00:03, Manor napisał(a):

Co musi mieć płaszcz, żeby w zimie mógł zastąpić puchową kurtkę? Przyznam, że jestem przyzwyczajony do swojego jesiennego płaszcza, a w puchowej kurtce czuję się trochę jak dres, może nie słusznie, może dawno nie miałem fajnej kurtki zimowej.

Musi być wełniany? Jakieś specjalne podszewki? Może macie jakieś namiary, cena najlepiej do 4, 5 stówek.

znam to uczucie, polecam Ci wizytę w u któregoś z garniturowców, np. w Próchniku sprzedają bardziej fajne kurtki zimowe, nie puchowe, otaliowane, wygodne i fajne i do jeansów i do garnituru.

Opublikowano

Hazel nie sprzedaje nigdzie indziej, więc musisz czekać na restock.

Opublikowano

Restocki są nieregularnie i nie wszystkiego, także musisz liczyć na łut szczęścia. I na Fejsie na pewno powiedzą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 24.12.2012 o 18:59, butch.stein napisał(a):

634879185804965894.JPG

Takich oprawek poszukuję. Ktoś coś, jakaś nazwa, marka może ?

Takie oprawki znajdziesz w różnych firmach, podaj lepiej swój budżet, łatwiej będzie coś zaproponować :)

Opublikowano

Ceną się nie martw. Po prostu znajdź mi takie :)

Zauważyłem sporo podobnych, ale większość ma zaokrąglone rogi i kształt. Model widoczny u Andrzeja jest bardziej kanciasty i takiego poszukuję.

Opublikowano

bluza_z_kapturem_vans_classic_hd_newchar_ma.jpg

W ktorym sklepie w Polsce moge kupic taka bluze? I spytam przy okazji - jakie sklepy internetowe ze szmatami polecicie?

Opublikowano

Po co Ci taka paskuda?