Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Te z frędzlami noszone w sytuacji kiedy nie jestes podstarzałym harlejowcem, który akurat zsiadł z motoru to trochę zabawne.

Zwykła ramonecha, ale taka w klasycznym kroju, a nie "w stylu ramoneska" jest znakomitym upgradem do cojones. Do takiej kurtki jednak trzeba mieć odpowiednią sylwetkę, bo na jakimś chudym szczawiu wygląda marnie. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 161,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Przecież taką koszulkę możesz zrobić sobie w dowolnej firmie zajmującej się nadrukami. 

Opublikowano

W New Yorkerze kiedyś widziałem koszulki z różnymi buźkami itd.

Opublikowano

Na najprostsze rozwiązania czasem najtrudniej wpasc.

Dzięki wam obu ;).

Opublikowano

To w croppie kiedyś było.

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

rozumiem, że już nie do dostania, bo w esklepie cropp nie ma jej....?

Opublikowano

To było dość dawno temu wiec w internecie musisz szukać

Opublikowano

ale co mam mniej wiecej wpisać?

koszulka z czikenem?

nie znam sie na szukaniu ciuchów.  ;f

Opublikowano

O to jednak house ;P kij tam, ta sama firma co cropp ;)

Opublikowano

BTW: Panowie, gdzie polecacie kupić fajne, ładne, wygodne, dobre jakościowo dżinsy?  Cena nie gra roli. Dżinsy to coś więcej niż odzież.

Podobno G-Star się nada. 

Opublikowano
  • Autor

A Lewisy, Wranglery, Diesle?  A może Big Star?

Opublikowano

Wranglery są spoko. Mustangi tez lubię :)

Opublikowano

Big Star się w kroku rozpierdalają, ale możesz spróbować. Kupiłem niedawno tam i w kurwę wygodne.

Opublikowano

Big Star się w kroku rozpierdalają, ale możesz spróbować. Kupiłem niedawno tam i w kurwę wygodne.

Wpis. Dwie pary rozj.ebały mi się w tym samym miejscu. Big Stary ssą paukę.

Opublikowano

http://allegro.pl/koszulka-house-r-l-nowa-kurczak-cn-i3051904715.html

prosz. Allegro "koszulka kurczak".

BTW: Panowie, gdzie polecacie kupić fajne, ładne, wygodne, dobre jakościowo dżinsy?  Cena nie gra roli. Dżinsy to coś więcej niż odzież.

zarobilem przez Ciebie skina do mojej ulubionej postaci w LOL'u. 

masz PLLLUUUUSSSSAAA! Dzięki!

Opublikowano

delano-brown-21.jpg

gdzie dostanę Crewnecki w podobnym stylu?

Opublikowano

W H&Mie, czy w Reserved takie widziałem. Przejedź się tam.

Opublikowano

Podkoszulki dobrej jakości, w stonowanej kolorystyce i z fajnymi artami na froncie kupię w jakich sklepach internetowych?

Mniej więcej taki styl koszulek jak doktor House nosił, czyli nie jakieś kiczowate wprasowanki w kształcie emotek czy innego homera simsona, tylko jakieś oryginalne grafiki, najlepiej na cały front.

Opublikowano

Gdzie w stacjonarnych sklepach w jakis galeriach jest w miare dobry wybor New Balanceow? Na necie to bieda straszna, insteresuje mnie model 1500 i na necie moze w 3 colorwayach znalazlem ;(

Opublikowano
  • Autor

Podbijam pytanie schabka.

I przy okazji zapytam: jakiej firmy szukać tego typu okularów, żeby były dobre jakościowo i żeby dobrze chroniły przed słońcem?

d6d979384eeee708.jpg

Opublikowano

mój okulista mówi, że od lat używa RayBanów jeszcze jak nie było mody, bo podobno najlepsze filtry ever.