Opublikowano 11 marca 201312 l Szukam jakis fajnych prostych potarganych jeansow na wiosne lato polecicie cos
Opublikowano 11 marca 201312 l Podkoszulki dobrej jakości, w stonowanej kolorystyce i z fajnymi artami na froncie kupię w jakich sklepach internetowych? Mniej więcej taki styl koszulek jak doktor House nosił, czyli nie jakieś kiczowate wprasowanki w kształcie emotek czy innego homera simsona, tylko jakieś oryginalne grafiki, najlepiej na cały front. Threadless , splitreason
Opublikowano 11 marca 201312 l W tym pierwszym jest kilka ciekawych grafik, ale w obu przypadkach to są bardzo krzykliwe podkoszulki, na dodatek obrazki są w formie naklejek bodajże, a ja wolę takie niby "malowane". Coś np. w tym stylu: http://photos01.istore.pl/6262/photos/midi/11679394.jpg mimo wszystko, dzięki za linki. Edytowane 11 marca 201312 l przez Gość
Opublikowano 12 marca 201312 l Gdzie w stacjonarnych sklepach w jakis galeriach jest w miare dobry wybor New Balanceow? Na necie to bieda straszna, insteresuje mnie model 1500 i na necie moze w 3 colorwayach znalazlem ;( no wlasnie jest lipa teraz, hd usunęło sciany z NB i jest teraz kapa. Całe trójmiasto objechałem i tylko jeden sklep znalazłem w którym wybór NB był spoko (w gdyni jak coś). Wydaje mi się, że bedą chcieli wprowadzić jakiś swój sklep firmowy.
Opublikowano 17 marca 201312 l http://www.amazon.com/TheLees-Casual-Sleeve-Patched-X-Large/dp/B008H0C490/ref=sr_1_9?m=A24K82B7E44YJR&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1363554691&sr=1-9 Widział ktoś podobne koszule w jakimś internetowym sklepie w Polsce? Strasznie mi się podobają, ale nie chce potem bulic niewiadomo ile za zwrot w przypadku złego rozmiaru.
Opublikowano 17 marca 201312 l Jeśli nie chcesz być podrywany przez facetów na imprezach radze nie kupować tej koszuli.
Opublikowano 17 marca 201312 l Po pierwsze to szczyt bezguścia. Po drugie to najgorsze chińskie (pipi), z którego robi się szmata po jednym praniu.
Opublikowano 17 marca 201312 l ile stoją klasyczne przeciwsłoneczne raybany na allegro, żeby nie były fejkami?
Opublikowano 18 marca 201312 l Po pierwsze to szczyt bezguścia. Po drugie to najgorsze chińskie (pipi), z którego robi się szmata po jednym praniu. Jak raz chce kupic coś w innym stylu niż większosc swoich ciuchów, to się okazuje że paździerz i gejowizna .
Opublikowano 18 marca 201312 l Po pierwsze to szczyt bezguścia. Po drugie to najgorsze chińskie (pipi), z którego robi się szmata po jednym praniu. Jak raz chce kupic coś w innym stylu niż większosc swoich ciuchów, to się okazuje że paździerz i gejowizna . nieprawda. ja widzę inny problem - taka koszula może fajnie leżeć na fajnej sylwetce i obawiam się, że takie koszule trzeba mierzyć.
Opublikowano 18 marca 201312 l Po pierwsze to szczyt bezguścia. Po drugie to najgorsze chińskie (pipi), z którego robi się szmata po jednym praniu. Jak raz chce kupic coś w innym stylu niż większosc swoich ciuchów, to się okazuje że paździerz i gejowizna . nieprawda. ja widzę inny problem - taka koszula może fajnie leżeć na fajnej sylwetce i obawiam się, że takie koszule trzeba mierzyć. Wiem, co mówię. Miałem kontakt z ciuchami tych producentów. Nawet z przymierzeniem jest problem, bo robione są w azjatyckiej rozmiarówce. M to nasze XS mniej więcej. I kolejna sprawa, że prawdziwy produkt ma niewiele wspólnego z tym co jest na focie. Edytowane 18 marca 201312 l przez Gość
Opublikowano 18 marca 201312 l Po pierwsze to szczyt bezguścia. Po drugie to najgorsze chińskie (pipi), z którego robi się szmata po jednym praniu. Jak raz chce kupic coś w innym stylu niż większosc swoich ciuchów, to się okazuje że paździerz i gejowizna . nieprawda. ja widzę inny problem - taka koszula może fajnie leżeć na fajnej sylwetce i obawiam się, że takie koszule trzeba mierzyć. Wiem, co mówię. Miałem kontakt z ciuchami tych producentów. Nawet z przymierzeniem jest problem, bo robione są w azjatyckiej rozmiarówce. M to nasze XS mniej więcej. I kolejna sprawa, że prawdziwy produkt ma niewiele wspólnego z tym co jest na focie. no to maciucha nie pozostaje Ci nic innego jak słuchać bardziej doświadczonego kolegi i olać TE PEDALSKIE UBRANIA DLA SKOŚNYCH PEDERASTÓW.
Opublikowano 28 marca 201312 l szukam butow do biegania. zeby byly wygodne na moje pletwy i zeby sie nie zniszczyly po tygodniu. Edytowane 28 marca 201312 l przez Gość
Opublikowano 29 marca 201312 l szukam butow do biegania. zeby byly wygodne na moje pletwy i zeby sie nie zniszczyly po tygodniu. Kalenji a jak już będziesz w Decathlonie to kuknij na Nike - płetwy są różne tak jak i ich właściciele więc może podejdzie Ci inny rodzaj podeszwy. generalnie hajs max 180-200zł więcej warto wydać jak biegasz te 400-500km na sezon
Opublikowano 29 marca 201312 l Ja lubie Asics'y kupilem Asics Blackhawk rok temu i do teraz wygladaja jak nowe
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Znajdźcie mi proszę fajne bojówki camo, w przystępnej cenie. Oczywiście slimy.
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Zawsze kupowałem bojówki w croppie, chyba zawsze mają bojówki na stanie, ale nie jestem pewny czy camo też.