Gość Rozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce musisz doyebać łydy pisz pw do kubka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego? e: niepotrzebny pytajnik Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie jest różowa na serio, to raczej widać od razu, z sieciówek obczaj river island, tam na pewno coś fajnego znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Męskie torby to zło i cockblocker, sprawdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego? e: niepotrzebny pytajnik masz 6 rodzajow toreb, ktore moga nosic mezczyzni. ja osobiscie toleruje tylko 3-4 rodzaje, ale do rzeczy: 1 rodzaj - briefcase: na dokumenty. 2 rodzaj - messenger bag: torba na codzien do pracy. 3 rodzaj - holdall: torba do podrozy. 4 rodzaj - camera bag: torba na aparat fotograficzny. 5 rodzaj - tote: podobno nowozytny twor majacy zastapic 1 rodzaj, czyli neseser. osobiscie nie polecam, dla mnie wyglada jak reklamowka z materialu z dodatkami skory. 6 rodzaj - newsboy bag: bekart zrodzony z messenger bag. tania podroba z materialu dla biedakow ludzi bez gustu. mam nadzieje, ze sie na cos przydalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD ale ty nosisz damskie buty, wiec polecam 5 rodzaj + plaszczyk od siary. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Messenger bag fajna, kiedyś taką będę nosił do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Gdzie kupię jakieś dobre, lekkie kurtki na wiosnę/lato? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Lee Cooper, kupiłem na jesieni taką ciemnozieloną i jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W Reserved. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Dobrej jakości ale nie za drogie okulary przeciwsłoneczne kupę gdzie/jakiej firmy? Tak powiedzmy nie droższe niż dwie stówy. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 polecam mimo wszystko kupic sobie jakies tanie, za 25-30 zl - starczaja na sezon letni idealnie i jbc mozna miec kilka par na zmiane co by sie nie opatrzyly tobie i ludziom wkolo. dzis dorwalem fajne czarne jokerki za wlasnie 25 ziko i jestem z nich szczerze zadowolony, glownie tez z faktu ze jak na nich usiade albo mi spadna albo za(pipi)ie ktos, to nie bede sobie plul w brode ze kosztowaly wiecej. z wygladu normalne lustrzanki ale mniejsze nieco, czarny metal, czarne szklo, wygladaja full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) (pipi)e (pipi) za 25 zł, kupiłem takie w zeszłym roku to krzywe się okazały i się rozklekotały jak stary rower, co jest o tyle istotne, że jak zasuwam na rowerze właśnie, to nie chce musieć uważać, żeby mi się z nosa nie zsunęły. Dziękuje za imput, ale szukam czegoś ze średniej półki, ale jak to z zakupami, których dokonuje się raz na parę lat, nie mam bladego pojęcia czego szukać. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/icons?vw=grid&sbf=aviator Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 zobaczymy ile moje wytrzymaja, wczesniejsze rzeczywiscie, bo jednym wiekszym melo cale chodza w zawiasikach, no ale jakos sie trzymaja, jak mowie to okulary ktorych sie nie zaluje. ciekawe ile te nowe beda mialy sztywne zawiasy. przymierzalem na ryju kilka i kilka lezalo krzywo, a te akurat dobrze, sa masywne a nie takie zylkowe, wiec nie powinny sie przekrzywic nie wspomniales ze na rower, tak tez taka propozycja, sorry man Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pięknisiu, nie polecaj mi rajbanów, mówiłem z średniej półki. Jeszcze z tego roweru nie spadłem, żeby płacić pół tysia za okulary. Miałem kilka sezonów fajne szkła za jakieś 150 zł kupione w jakimś sieciowym optyku, ale zgubiłem, a teraz jak szukam, to ceny są dalekie od rozsądnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Moja rada - kup sobie tanie okulary jakie ci się podobają, wywal plastikowe szybki, przejdź się do optyka i spytaj czy nie dorabiają dobrych jakościowo szkieł do własnych oprawek. Czasem dorabiają i wychodzi to nieźle z ceną. W podobny sposób mam parę aviatorów z ciemnymi szkłami korekcyjnymi. Jestem wesół, bo przynajmniej coś przez nie widzę i wiem, że nie dobijają mi dodatkowo wzroku. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W jakim sklepie znajdę szorty w sensownej cenie, które nie rozwala się po miesiącu i mają inny wzór niż obcięte jeansy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 H&M Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W Reserved i Cropp są spoko szorty zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Chciałbym taką bluzę: Ale bez nadruku, całą czarną. To się chyba crewneck nazywa, tak? W jakich sklepach najlepiej szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 W H&M sprawdź, w decathlonie też mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojcieszek 5 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) W której sieciówce dostanę kurtkę w stylu tej którą nosił Travis w Taksówkarzu? Wazne coby była raczej krótka,i miała ściągacze Edytowane 3 Maja 2013 przez wojcieszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi