Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce musisz doyebać łydy pisz pw do kubka
Opublikowano 5 kwietnia 201311 l Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego? e: niepotrzebny pytajnik Edytowane 5 kwietnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 5 kwietnia 201311 l nie jest różowa na serio, to raczej widać od razu, z sieciówek obczaj river island, tam na pewno coś fajnego znajdziesz
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego? e: niepotrzebny pytajnik masz 6 rodzajow toreb, ktore moga nosic mezczyzni. ja osobiscie toleruje tylko 3-4 rodzaje, ale do rzeczy: 1 rodzaj - briefcase: na dokumenty. 2 rodzaj - messenger bag: torba na codzien do pracy. 3 rodzaj - holdall: torba do podrozy. 4 rodzaj - camera bag: torba na aparat fotograficzny. 5 rodzaj - tote: podobno nowozytny twor majacy zastapic 1 rodzaj, czyli neseser. osobiscie nie polecam, dla mnie wyglada jak reklamowka z materialu z dodatkami skory. 6 rodzaj - newsboy bag: bekart zrodzony z messenger bag. tania podroba z materialu dla biedakow ludzi bez gustu. mam nadzieje, ze sie na cos przydalem.
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD ale ty nosisz damskie buty, wiec polecam 5 rodzaj + plaszczyk od siary.
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Dobrej jakości ale nie za drogie okulary przeciwsłoneczne kupę gdzie/jakiej firmy? Tak powiedzmy nie droższe niż dwie stówy. Edytowane 18 kwietnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l polecam mimo wszystko kupic sobie jakies tanie, za 25-30 zl - starczaja na sezon letni idealnie i jbc mozna miec kilka par na zmiane co by sie nie opatrzyly tobie i ludziom wkolo. dzis dorwalem fajne czarne jokerki za wlasnie 25 ziko i jestem z nich szczerze zadowolony, glownie tez z faktu ze jak na nich usiade albo mi spadna albo za(pipi)ie ktos, to nie bede sobie plul w brode ze kosztowaly wiecej. z wygladu normalne lustrzanki ale mniejsze nieco, czarny metal, czarne szklo, wygladaja full wypas
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l (pipi)e (pipi) za 25 zł, kupiłem takie w zeszłym roku to krzywe się okazały i się rozklekotały jak stary rower, co jest o tyle istotne, że jak zasuwam na rowerze właśnie, to nie chce musieć uważać, żeby mi się z nosa nie zsunęły. Dziękuje za imput, ale szukam czegoś ze średniej półki, ale jak to z zakupami, których dokonuje się raz na parę lat, nie mam bladego pojęcia czego szukać. Edytowane 18 kwietnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/icons?vw=grid&sbf=aviator
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l zobaczymy ile moje wytrzymaja, wczesniejsze rzeczywiscie, bo jednym wiekszym melo cale chodza w zawiasikach, no ale jakos sie trzymaja, jak mowie to okulary ktorych sie nie zaluje. ciekawe ile te nowe beda mialy sztywne zawiasy. przymierzalem na ryju kilka i kilka lezalo krzywo, a te akurat dobrze, sa masywne a nie takie zylkowe, wiec nie powinny sie przekrzywic nie wspomniales ze na rower, tak tez taka propozycja, sorry man
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Pięknisiu, nie polecaj mi rajbanów, mówiłem z średniej półki. Jeszcze z tego roweru nie spadłem, żeby płacić pół tysia za okulary. Miałem kilka sezonów fajne szkła za jakieś 150 zł kupione w jakimś sieciowym optyku, ale zgubiłem, a teraz jak szukam, to ceny są dalekie od rozsądnych.
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l Moja rada - kup sobie tanie okulary jakie ci się podobają, wywal plastikowe szybki, przejdź się do optyka i spytaj czy nie dorabiają dobrych jakościowo szkieł do własnych oprawek. Czasem dorabiają i wychodzi to nieźle z ceną. W podobny sposób mam parę aviatorów z ciemnymi szkłami korekcyjnymi. Jestem wesół, bo przynajmniej coś przez nie widzę i wiem, że nie dobijają mi dodatkowo wzroku. Edytowane 19 kwietnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l W jakim sklepie znajdę szorty w sensownej cenie, które nie rozwala się po miesiącu i mają inny wzór niż obcięte jeansy?
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l Chciałbym taką bluzę: Ale bez nadruku, całą czarną. To się chyba crewneck nazywa, tak? W jakich sklepach najlepiej szukać?
Opublikowano 3 maja 201311 l W której sieciówce dostanę kurtkę w stylu tej którą nosił Travis w Taksówkarzu? Wazne coby była raczej krótka,i miała ściągacze Edytowane 3 maja 201311 l przez wojcieszek