Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, też je widziałem, ale w moim rozmiarze był urwany guzik i są za szerokie w nogawce :(

Opublikowano (edytowane)

Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego?

e: niepotrzebny pytajnik

Edytowane przez mate5
Opublikowano

nie jest różowa

na serio, to raczej widać od razu, z sieciówek obczaj river island, tam na pewno coś fajnego znajdziesz

Opublikowano

Szukam torby mającej zastąpić plecak. W jakich sklepach szukać? No i najważniejsze pytanie, które wstydziłbym się zadać poza internetem - czym się charakteryzuje torba powszechnie uważana za męską? Ma mieć określone proporcje czy coś takiego?

e: niepotrzebny pytajnik

masz 6 rodzajow toreb, ktore moga nosic mezczyzni. ja osobiscie toleruje tylko 3-4 rodzaje, ale do rzeczy:

1 rodzaj - briefcase: na dokumenty.

49y8GKy.jpg

2 rodzaj - messenger bag: torba na codzien do pracy.

hnxYEmD.jpg

3 rodzaj - holdall: torba do podrozy.

g3bJGNC.jpg

4 rodzaj - camera bag: torba na aparat fotograficzny.

suEYW1L.jpg

5 rodzaj - tote: podobno nowozytny twor majacy zastapic 1 rodzaj, czyli neseser. osobiscie nie polecam, dla mnie wyglada jak reklamowka z materialu z dodatkami skory.

KEc6dpR.jpg

6 rodzaj - newsboy bag: bekart zrodzony z messenger bag. tania podroba z materialu dla biedakow ludzi bez gustu.

jDDM4pb.jpg

mam nadzieje, ze sie na cos przydalem. :)

Opublikowano

Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD

Opublikowano

Wybrałbym osobiście torbę na bombę nuklearną, czyli żadną z wybranych XDDD

ale ty nosisz damskie buty, wiec polecam 5 rodzaj + plaszczyk od siary. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lee Cooper, kupiłem na jesieni taką ciemnozieloną i jest świetna.

Opublikowano (edytowane)

Dobrej jakości ale nie za drogie okulary przeciwsłoneczne kupę gdzie/jakiej firmy? Tak powiedzmy nie droższe niż dwie stówy.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

polecam mimo wszystko kupic sobie jakies tanie, za 25-30 zl - starczaja na sezon letni idealnie i jbc mozna miec kilka par na zmiane co by sie nie opatrzyly tobie i ludziom wkolo. dzis dorwalem fajne czarne jokerki za wlasnie 25 ziko i jestem z nich szczerze zadowolony, glownie tez z faktu ze jak na nich usiade albo mi spadna albo za(pipi)ie ktos, to nie bede sobie plul w brode ze kosztowaly wiecej. z wygladu normalne lustrzanki ale mniejsze nieco, czarny metal, czarne szklo, wygladaja full wypas :)

Opublikowano (edytowane)

(pipi)e (pipi) za 25 zł, kupiłem takie w zeszłym roku to krzywe się okazały i się rozklekotały jak stary rower, co jest o tyle istotne, że jak zasuwam na rowerze właśnie, to nie chce musieć uważać, żeby mi się z nosa nie zsunęły. Dziękuje za imput, ale szukam czegoś ze średniej półki, ale jak to z zakupami, których dokonuje się raz na parę lat, nie mam bladego pojęcia czego szukać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

zobaczymy ile moje wytrzymaja, wczesniejsze rzeczywiscie, bo jednym wiekszym melo cale chodza w zawiasikach, no ale jakos sie trzymaja, jak mowie to okulary ktorych sie nie zaluje. ciekawe ile te nowe beda mialy sztywne zawiasy. przymierzalem na ryju kilka i kilka lezalo krzywo, a te akurat dobrze, sa masywne a nie takie zylkowe, wiec nie powinny sie przekrzywic :)

nie wspomniales ze na rower, tak tez taka propozycja, sorry man :)

Opublikowano

Pięknisiu, nie polecaj mi rajbanów, mówiłem z średniej półki. Jeszcze z tego roweru nie spadłem, żeby płacić pół tysia za okulary.

Miałem kilka sezonów fajne szkła za jakieś 150 zł kupione w jakimś sieciowym optyku, ale zgubiłem, a teraz jak szukam, to ceny są dalekie od rozsądnych. :(

Opublikowano (edytowane)

Moja rada - kup sobie tanie okulary jakie ci się podobają, wywal plastikowe szybki, przejdź się do optyka i spytaj czy nie dorabiają dobrych jakościowo szkieł do własnych oprawek. Czasem dorabiają i wychodzi to nieźle z ceną.

W podobny sposób mam parę aviatorów z ciemnymi szkłami korekcyjnymi. Jestem wesół, bo przynajmniej coś przez nie widzę i wiem, że nie dobijają mi dodatkowo wzroku.

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano (edytowane)

W której sieciówce dostanę kurtkę w stylu tej którą nosił Travis w Taksówkarzu?

tumblr_m2o3l8TZv71qbe0v3o1_500.jpg

Wazne coby była raczej krótka,i miała ściągacze

Edytowane przez wojcieszek