Opublikowano 30 grudnia 201311 l Wie ktos co to za koszulke ma pakol? Jaka firma albo gdzie mozna ja dostac? ewentualnie jakies podobne modele?
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Wie ktos co to za koszulke ma pakol? jest to koszulka z Rockym granym przez Sylwestra Stallone Jaka firma albo gdzie mozna ja dostac? Nie wiem. ewentualnie jakies podobne modele? Z Rambo.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l ...nie śmieszne.... Poza tym ty nie znasz sie na normalnych ciuchach.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l wystarczyło wpisać w google rocky koszulka, mi to znalazło: http://www.allposters.pl/-st/Rocky-Koszulki-z-krotkim-rekawem-plakaty_c93693_.htm
Opublikowano 31 grudnia 201311 l wystarczyło wpisać w google rocky koszulka, mi to znalazło: http://www.allposters.pl/-st/Rocky-Koszulki-z-krotkim-rekawem-plakaty_c93693_.html no fajnie, ale żadna koszulka to ta konkretna, która ma na sobie pakol
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Polecam w zastepstwie: http://allegro.pl/koszulka-krzycz-trybson-s-xxl-i3806745517.html
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Znacie jakieś sklepy w stylu Urbancity.pl ? Edytowane 10 stycznia 201411 l przez krupek1
Opublikowano 20 lutego 201411 l Wiecie czy da sie gdzies jeszcze kupic ORYGINALNE koszulki NBA od Nike albo Adidasa robione pol na pol Home/Away z wysylka do Europy ? Przyklad Albo jeszcze lepiej jak przod jest Home a tyl Away
Opublikowano 20 lutego 201411 l Sklep NBA z us? Jakis czas temu zamawialem czapkę ale z MLB us i bez problemu wysłali do uk
Opublikowano 20 lutego 201411 l wiem, że jestem tutaj ostatnią osobą, która może się w tej kwestii wypowiadać, ale wydaje mi się, że nie było nigdy oryginalnych takich wersji, wszystkie to są jakieś customy po 30 dolców sztuka.
Opublikowano 20 lutego 201411 l Halfy sa srednie w wiekszosci, bardziej mam cisnienie na Home/Away Przod/Tyl
Opublikowano 20 lutego 201411 l W miarę niedrogie, dobre jakościowo oversized (ale też bez przesady) t shirty. Gdzie szukać? Mam kilka z haemu, ale już takich nie mają.
Opublikowano 21 lutego 201411 l Na lato się dobrze sprawdzają, przewiewność i te sprawy. Zajrzałem na stronę Carry, ale ch.uj wielki jest, a jak już to z nadrukami. Zapomniałem wspomnieć, że brak nadruków jest ważny. Ale zajrzę jeszcze do stacjonarnego Carry jak będę w pobliżu. Dzięki. Edytowane 21 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 27 lutego 201411 l Autor Ostatnio bardzo polubiłem rzeczy z Cottonfielda (ceny zaporowe ale na promocjach świetne okazje), ale ostatnio dowiedziałem się, że marka została sprzedana a sklepy zamknięte. Mam pytane. Jakie sklepy mają podobny target i ubrania w stylu jak Cottonfield? Chodzi mi o ubrania na co dzień dla poważnych mężczyzn, stonowane, dobrej jakości ale niekoniecznie jakieś garnitury i fikuśne, kiczowate stroje jakich pełno w Zarach, Reserved czy HMach. Spriengfield? Pepe Jeans? Bo Tommy Hilfiger to już chyba za wysoka półka.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Przyszedł mi do głowy Massimo Dutti. To taka lepsza Zara, bo należy do tego samego koncernu, ale z dużo lepszą jakością ubrań i właśnie bez takich fikuśnych dizajnów. Jest dość drogo i nie wiem, czy ci podpasuje bo to zupełnie nie moja bajka, ale przejść się czy obejrzeć co mają online możesz. A nuż podpasuje. Edytowane 27 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 28 lutego 201411 l Na lato się dobrze sprawdzają, przewiewność i te sprawy. Zajrzałem na stronę Carry, ale ch.uj wielki jest, a jak już to z nadrukami. Zapomniałem wspomnieć, że brak nadruków jest ważny. Ale zajrzę jeszcze do stacjonarnego Carry jak będę w pobliżu. Dzięki. to jeszcze od biedy Reserved, tam mogą mieć jeszcze coś luźniejszego