Gość Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Na lato się dobrze sprawdzają, przewiewność i te sprawy. Zajrzałem na stronę Carry, ale ch.uj wielki jest, a jak już to z nadrukami. Zapomniałem wspomnieć, że brak nadruków jest ważny. Ale zajrzę jeszcze do stacjonarnego Carry jak będę w pobliżu. Dzięki. to jeszcze od biedy Reserved, tam mogą mieć jeszcze coś luźniejszego Unikam tego skur.wiałego sklepu jak ognia, ale jak się coś trafi to pewnie wciągnę. Dzięki Waldku! Edytowane 28 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc zrobię to tutaj. Gdzie szukać jakichś fajnych, tanich okularów przeciwsłonecznych ? Nie zależy mi na jakichś pro z filtrami, takimi fachowymi medycznymi tylko normalnymi, co by słonko tak po gałach nie waliło. Mam dość wrażliwe ślepia i czasem po prostu nie idzie normalnie funkcjonować w słoneczne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W sieciówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Mam dość wrażliwe ślepia i czasem po prostu nie idzie normalnie funkcjonować w słoneczne dni. To zainwestuj lepiej w jakieś od optyka, bo te z sieciówek to szroty ze znikomym filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Mądra pani doktor dziś mi powiedziała, że te okulary bez filtra (czyli prawie wszystkie z sieciówek) są gorsze niż nic, bo "goła" źrenica przynajmniej broni się przed światłem przez zwężenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Mam bardzo wrażliwe oczy i bardzo mało kasy, chodzę w okularach tanich z jakiegoś sklepu "modowego", ogólnie ciężka sprawa, dylemat w takie dni jak dziś pomiędzy sporym bólem a... troszkę innym sporym bólem, nie polecam. Oczywiście okulary z filtrem wcale drogie nie są. Okulary z oznaczeniem CE (główny wyznacznik zdrowia) można kupić i za 10 zł. Sklepy modowe sprzedające bez filtra to po prostu ciule. Nawet nie wiem, czy to nadal jest legalne, gdzieś słyszałem, że nie, ale nie pamiętam źródła. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Assassine mądrze mówi. Ja kupiłem okulary u optyka 4 lata temu, zapłaciłem za nie ok.180 zł, firma mało znana - Exess. Spadły mi setki razy, leżały już chyba wszędzie i nie mają nawet ryski. Są z polaryzacją, więc dobrze prowadzi się w nich auto, szkliste powierzchnie nie rzucają błysków. Naprawdę warto dołożyć, inwestycja na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W sumie dzięki za rady, bo nie miałem pojęcia o pewnych sprawach. Kurde, jakbym był bogaczem to szarpnąłbym się na czarne Wayfarer'y za 7 baniek i byłoby klawo, ale niestety odłożę trochę kasy i kupię coś lepszego niż plastiki z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Najlepsze okulary są na stacjach benzynowych Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Przejdź się do kilku optyków, coś zaproponują z różnych półek cenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Szukam bokserek, które dobrze trzymają to i owo na miejscu. Pytam serio, bo ostatnie trzy pary, które kupiłem to porażka i wszystko wychodzi bokiem. Mam kilka ulubionych, ale się rozlatują i dodatkowo uciąłem metki. Polećcie jakieś firmy, czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Szukam bokserek, które dobrze trzymają to i owo na miejscu. Pytam serio, bo ostatnie trzy pary, które kupiłem to porażka i wszystko wychodzi bokiem. Mam kilka ulubionych, ale się rozlatują i dodatkowo uciąłem metki. Polećcie jakieś firmy, czy coś. http://www.reserved.com/pl/pl/man/all/lingerie/w8366-90x/two-pack-boxer-shorts nie wiem jaki masz rozmiar bo zaraz mi powiesz, że masz węża +/- 25 kilogramów. Wtedy zostają Ci tylko pasy z dopinaniem klamrowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tu raczej chodzi, żeby jajca nie latały jak żyd po pustym sklepie. Wydaje się, że projektanci zapominają, że to noszą faceci, a najważniejszym kryterium przy robieniu majtów jest głupkowata grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) to jest projektowane dla nowoczesnych mężczyzn, metroseksualnych, którzy chodzą w rurkach... albo wege. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Chyba będzie dużo kobieg na zlocie w Zakopcu, skoro Siara już publicznie narzeka, że jajca mu się w gaciach nie mieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie tylko one, nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Siara masz Reserved u siebie chyba, idz i kup, bedzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Pójdę na weekendzie. Czirs. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tu raczej chodzi, żeby jajca nie latały jak żyd po pustym sklepie. Wydaje się, że projektanci zapominają, że to noszą faceci, a najważniejszym kryterium przy robieniu majtów jest głupkowata grafika. Bo za duze kupujesz misiu. Kup numer mniejsze i nic nie bedzie latac. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Gdzie znajdę jeansy zwężane przy nogawkach? Może być też ściągącz. Widziałem kiedyś takie w River Island, ale kosztowały 280 zł i były jak szmata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) jak ktoś ma doyebane albo grube łydy to wszędzie, a tak to pokaż przykładowe zdjęcie o jakie Ci chodzi Edytowane 22 Czerwca 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Generalnie szulam takich, żeby nogawki były zakończone ściągaczem, jak spodnie dresowe. Szukałem takich w Reserved, Cropp, House i New Yorker, nigdzie nie było. Bez ściągacza, zweżane na dole pewnie są np w Levisie, ale nie chcialbym dawać za nie więcej niż, powiedzmy, 180 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tzw. marchewy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pinrolle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi