Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 A najlepsze jest, że NIGDY bym nie doszedł, że to właśnie ta firma, gdyby w telewizorze nie leciała akurat reklama Decathlonu z kolekcją Quechua na zimę Szansa jedna na tysiąc. 2 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Czarna rzeczywiście taka sobie ale brązowa też mi się podoba. Szkoda,że nie ma też żadnych normalnych rozmiarów tylko L/XL Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Czarna rzeczywiście taka sobie ale brązowa też mi się podoba. Szkoda,że nie ma też żadnych normalnych rozmiarów tylko L/XL Chyba bardziej normalnego rozmiaru dla dorosłego faceta niż L to nie ma. S dla karłów, M dla pedauów w rurkach, a XL to już trochę grubas albo fan syntolu. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 XL to już trochę grubas albo fan syntolu. Kurwa mogles troche bardziej delikatnie. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 XL to dla wysokich. ...nie grubych no Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Przepraszam chłopacy.Macie racje. XL XL nie równe,bo jedne są dla grubasów,a drugie są po prostu dłuższe.Mea culpa jakby to rzekła czarna madonna. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Dla znawców mody. Jakie spodnie kupowac ma facet zeby choc optycznie pogrubic nogi. Z tym zawsze mam problem a na kazym forum pisze co innego. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 A tak szczerze, to prosta nogawka, najlepiej z ciemnego jeansu. 3 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 O, dzięki za cynk, że na rockmetalshopie mają takie dzwony. 1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ostatnio naszła mnie refleksja, że to już może zacząć się ubierać trochę bardziej szykownie a nie tylko zapierdziały jeansy, najki i bluzy z kapturem. Do jakich sklepów polecacie się wybrać, żeby jakość była przyzwoita a ceny na ludzkim poziomie? Na początku pomyślałem o jakimś ładnym płaszczu ale w zasadzie nie wiem jakie dobrać do tego buty/spodnie. Z takich bardziej wyjściowych ubrań mam tylko skórę z bershki i czarną koszulę z mustanga. ,,Zara,, na początek będzie ok czy guwno objszczane? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Z takich ciuchów na 1 sezon to zara i h&m jak najbardziej. Asortyment mają pod panującą "modę", ceny są spoko, a jakość adekwatna do ceny >>> t-shirty po 30 zł po 3 praniach do kosza bo już nie ma nadruków, za to kurtka skórzana za 500, już pociągnie trochę dłużej. Na dobry początek proponuję jeansy, koszula (podwinąć rękawy ofc), jakiś sikor, do tego pół sportowe buty, albo teraz na zimę żółtki. Co do bluz z kaputrem, to mi wraz z wiekiem, bluzy z grafikami przestały się podobać na rzecz czystych np. czarnych kangurek, albo rozpinanych bluz z kapturem. Nie lubię bluz bez kaptura, wtedy to wolę sweter. Ogólna beka, bo kiedyś za czasów LO, to musiałem mieć wszystko markowe i żeby znaczek był na wierzchu, żeby każdy widział, że to Jordan/ECKO/Adidas itp itd, albo polóweczka Tommiego musiała być, bo na Lacoste starszych nie było stać xD. A teraz? Nie pogardzę fajną koszulą z big stara/zary itp. jeasny bez cudowania. A jak już coś ostro markowego, to coś w stylu cotton field. Delikatne logo na cycku i na karku. Nie pracuję w modzie/sklepie odzieżowym/projektanckim itp. więc nie będę im robił darmowej reklamy Edytowane 2 stycznia 2015 przez Ferris71 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 gdzie znajdę jakieś sensowne bojówki? jakieś konkretne sklepy potrzebuje bo nie chce mi się łazić po całej galerii Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Jakie to są "sensowne"..? Poszukaj na początku coś z firmy Surplus. Pełno ich na necie, więc nie podaję stron. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 przez sensowne miałem na myśli nie robione przez (pipi)marki typu reserved czy h&m. Nie mam wielkich wymagań, nie muszą przetrwać nuklearnej zimy. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 https://www.militaria.pl/odziez_i_obuwie/spodnie_c198.xml No chyba bardziej bojówkowatych bojówek, to nie dostaniesz nigdzie indziej 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 dzięki chłopaki, łyknę coś od surplusa. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Siema, chciałbym kupić sobie jakąś skórzaną kurteczkę, ale na allegro wyskakuje głównie chiński szajs, a nie znam żadnych sklepów na necie co mają fajne modele. Ogólnie to nie szukam prostych modeli, czyli mogą mieć jakieś zamki, kaptury i podobne bajery, a cenowo mniej więcej za tysiaka. Poradzicie jakieś sklepy? Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Panowie, lato (powiedzmy) już na horyzoncie. Porządne lniane koszule w miarę rozsądnych cenach- ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 (edytowane) skad bluza? Edytowane 10 marca 2015 przez Qvstra Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Czy mi sie wydaje, czy Tedunio schudl? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Też skorzystam z obrazka. Gdzie mogę dostać takie spodnie, co ma Tede? Chodzi mi o to, żeby miały ściągacz u dołu nogawki. Turbokolor kosztują 200 zł, więc trochę za dużo. W Medicine ostatnio przymierzałem fajne, ale XXL były za krótkie, a to największy rozmiar jaki mają. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Nazywają się jogger pants. Musisz szukać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi