Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarna rzeczywiście taka sobie ale brązowa też mi się podoba. Szkoda,że nie ma też żadnych normalnych rozmiarów tylko L/XL :/

Chyba bardziej normalnego rozmiaru dla dorosłego faceta niż L to nie ma. S dla karłów, M dla pedauów w rurkach, a XL to już trochę grubas albo fan syntolu.

Opublikowano

XL to już trochę grubas albo fan syntolu.

Kurwa mogles troche bardziej delikatnie.  :frog:

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Ostatnio naszła mnie refleksja, że to już może zacząć się ubierać trochę bardziej szykownie a nie tylko zapierdziały jeansy, najki i bluzy z kapturem.

Do jakich sklepów polecacie się wybrać, żeby jakość była przyzwoita a ceny na ludzkim poziomie? Na początku pomyślałem o jakimś ładnym płaszczu ale w zasadzie nie wiem jakie dobrać do tego buty/spodnie. Z takich bardziej wyjściowych ubrań mam tylko skórę z bershki i czarną koszulę z mustanga.

,,Zara,, na początek będzie ok czy guwno objszczane?

Opublikowano (edytowane)

Z takich ciuchów na 1 sezon to zara i h&m jak najbardziej. Asortyment mają pod panującą "modę", ceny są spoko, a jakość adekwatna do ceny >>> t-shirty po 30 zł po 3 praniach do kosza bo już nie ma nadruków, za to kurtka skórzana za 500, już pociągnie trochę dłużej. Na dobry początek proponuję jeansy, koszula (podwinąć rękawy ofc), jakiś sikor, do tego pół sportowe buty, albo teraz na zimę żółtki. Co do bluz z kaputrem, to mi wraz z wiekiem, bluzy z grafikami przestały się podobać na rzecz czystych np. czarnych kangurek, albo rozpinanych bluz z kapturem. Nie lubię bluz bez kaptura, wtedy to wolę sweter.

Ogólna beka, bo kiedyś za czasów LO, to musiałem mieć wszystko markowe i żeby znaczek był na wierzchu, żeby każdy widział, że to Jordan/ECKO/Adidas itp itd, albo polóweczka Tommiego musiała być, bo na Lacoste starszych nie było stać xD. A teraz? Nie pogardzę fajną koszulą z big stara/zary itp. jeasny bez cudowania. A jak już coś ostro markowego, to coś w stylu cotton field. Delikatne logo na cycku i na karku. Nie pracuję w modzie/sklepie odzieżowym/projektanckim itp. więc nie będę im robił darmowej reklamy :obama:

Edytowane przez Ferris71
  • Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, chciałbym kupić sobie jakąś skórzaną kurteczkę, ale na allegro wyskakuje głównie chiński szajs, a nie znam żadnych sklepów na necie co mają fajne modele.

Ogólnie to nie szukam prostych modeli, czyli mogą mieć jakieś zamki, kaptury i podobne bajery, a cenowo mniej więcej za tysiaka. Poradzicie jakieś sklepy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też skorzystam z obrazka. Gdzie mogę dostać takie spodnie, co ma Tede? Chodzi mi o to, żeby miały ściągacz u dołu nogawki. Turbokolor kosztują 200 zł, więc trochę za dużo. W Medicine ostatnio przymierzałem fajne, ale XXL były za krótkie, a to największy rozmiar jaki mają.