Opublikowano 8 lipca 20159 l ziomeczki szukam jakiegoś internetowego sklepu gdzie mogę przejrzeć i kupić kurtki na wiosnę/lato, istnieje jakaś sensowna polska strona gdzie znajdę taką szeroką ofertę ciuchów? coś jak https://www.eobuwie.com.pl/dla butów
Opublikowano 9 lipca 20159 l Żerom dziwię ci się, koneserowi bawełny zbieranej przez noworodki murzynów z bielactwem o wschodzie księżyca. Akurat wszystkie fruity jakie miałem, a koszulek to miałem setki, okazywały się sztywne jak karton, szorstkie, niewygodne w noszeniu i łatwo się zbiegały nawet w 40 stopniach. I co teras..? Ja miałem 2 bluzy i 2 koszulki. Jedna kupowana dosyć nie dawno, a reszta to z 12 lat temu. Koszulki swietnie mi się nosiło, a bluza tak sobie
Opublikowano 20 lipca 20159 l przeglądałem sobie jakieś rzeczy na zalando w tamtym tygodniu do kupienia, były już na zniżce zdaje się 30%, zapomniałem o nich, teraz zaglądam i jest już 40% zniżki, często tak bywa na zalando? czy akurat trafiłem na jakis odosobniony przypadek? może warto jeszcze poczekać parę dni to będzie 50%
Opublikowano 21 lipca 20159 l przeglądałem sobie jakieś rzeczy na zalando w tamtym tygodniu do kupienia, były już na zniżce zdaje się 30%, zapomniałem o nich, teraz zaglądam i jest już 40% zniżki, często tak bywa na zalando? czy akurat trafiłem na jakis odosobniony przypadek? może warto jeszcze poczekać parę dni to będzie 50% zapisz się do newslettera, dostaniesz kod -40 zł. Nie wiem czy wchodzi on zawsze jak już jest coś przecenione, ale jakiś czas temu kupiłem buty przecenione z 350 na 250, wstukałem kod i wyszło do zapłaty 210 zl z darmowym kurierem oczywiście.
Opublikowano 10 października 20159 l Elo, kumple, gdzie dostanę taką czapeczkę? Rozmiar minimum XXL. https://www.youtube.com/watch?v=sK_cCsjINWE
Opublikowano 22 grudnia 20159 l W jakich sieciówkach jest duży wybór skórzanych portweli? Szukam raczej jakiegoś mniejszego, na prezent dla ojca.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l W Wojasie byłem, nic ciekawego, same duże. Cena gdzieś 100 zł, może ciut więcej. Obczaję dziś w galerii.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l W Wittchen i Pettersson były za(pipi).iste, ale za drogie i rozmiarów za duże, ojciec tyle kasę nosi, kart nie używa, a dokumenty osobno. Kupiłem w Kemer, rozmiar powinien być ok, za 9 dyszek, bo proma była. Dziękuję serdecznie za propozycje.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Szukam kurtki skórzanej za dupe z grubej skóry najlepiej takiej podnieszczonej ktoś ma jakiś pomysł propozycje?
Opublikowano 29 stycznia 20169 l http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Faux-Suede-Biker-Jacket-In-Tan/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5742976&cid=11760&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Tan&totalstyles=94&gridsize=3 Polecam.
Opublikowano 3 lipca 20168 l Poleci ktoś gdzie znajdę spoko nerki, kołczany prawilności itp? Ale wiecie w rozmiarach na karły aby nie było to wielkosci torby podróżnej
Opublikowano 7 listopada 20168 l Ponawiam pytanie. Wie ktoś skąd można zamówić koszulkę taka jak miał Slim Charles w The Wire ? Chodzi mi o tą z czarnym słońcem i napisem " we r one".