Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

W Zarze są często fajne skóry, ale kosztują dużo, a to pewnie nie jest skóra nawet. Uszyć to fajna opcja.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Imo skóra nie musi być dopasowana, bo czasem możesz założyć pod spód coś grubszego, a czasem nie. Ale każdemu wedle potrzeb.

Opublikowano

Zamierzam uszyć sobie skórę, pewnie ramoneska albo racer jacket. Jakiś inny krój polecacie, ew. jakieś spoko skóry widzieliście? Jak ktoś ma jakieś fotki, niech wrzuca, chętnie się zainspiruję.

Obczaj firmę Tigha, bywają w van graffach i na zalando. Bardzo fajne kroje i bardzo dobra skóra. Tanio nie jest ale jak założysz ti będziesz wiedział za co zapłaciłeś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam spodni, typu chino, czy coś w tym stylu, wąskie przede wszystkim. W sieciówkach dramat, wszystkie za krótkie. Gdzie uderzać? Jak sklepy internetowe to najlepiej takie, żeby wymiary spodni były podane. Ktoś coś wie?

Opublikowano

Właśnie obczajam na stornie Bytom i mają w porządku opisaną rozmiarówkę, więc tam spróbuję.

Opublikowano

Spróbuj w Cubus, mają dość spory wybór chino,a rozmiarówka z tego co pamiętam też nie najgorsza.

Opublikowano

Kiedyś tam kupowałem jeansy, ale z tego, co jakiś czas temu widziałem, to mają raczej chinosy z szeroką nogawką.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W każdej sieciówce są polówki i pytanie powinno brzmieć raczej

Cytat

dostane w jakiś sieciówkach fajne koszulki polo tak ~100zł?

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Je.bać polo bez logo

a na zalando lounge za 55 są polówki holistera

Edytowane przez Blaise

Opublikowano

Nie cierpię log na rzeczach. Czasami podobało mi się coś w TH ale nie brałem bo w(pipi)ialo mnie to logo.

Opublikowano

Ja lubię, ale dyskretne i małe. Beka z atencjuszy, co noszą polo RL z koniem na pół klaty xd

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

a fajne to jakie?

takie za  ~100zł.

Edytowane przez Plugawy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedostępna już  w innych normalnych sklepach taka kurtko-koszula, którą z rok temu miałem kupić a nie kupiłem, znalazłem w takich dziwnych dla mnie sklepach. W tych sklepach jest dziwnie mocno wszystko przecenione. I ta kurtka jest w dużych ilościach i w każdym rozmiarze mimo, że produkt jest już niedostępny nigdzie indziej. Dodam, że te oba sklepy są bardzo podobne, ceny również.

O co tu chodzi? Jakiś wałek czy co? Z chęcią bym przymierzył tą koszulę, ale płacić 10 euro za przesyłkę i pewnie z 20 zł za wysłanie zwrotne to tak średnio. O ile w ogóle transakcja dojdzie do skutku. Co o tym myślicie?

http://www.e-aritma.com/tiffosi-niger-summer-jacket-verde-men-clothing-jacketstiffosi-clothing-irelandtiffosi-denim-ptelegant-factory-outlet-p-1768.html?zenid=akiedpvlq4quaulugpdntmm7q3

http://www.fornllevant.com/tiffosi-niger-summer-jacket-verde-men-clothing-jacketstiffosi-denim-catalogofamous-brand-p-3580.html?zenid=tca7sn856k9rcapbp54ralu016

Opublikowano

Tiffosi - niger xD

Stronki jakieś lewe. Takie koszule nie mogą być trudne do znalezienia choćby na Alliexpress. 

Opublikowano

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0596003001.html

Hahahahahah, chyba im się przecinek przestawił XD Myślałem, że 129,90 kosztuje. Zaroać.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

2 rozmiary zostały. Za taki hajsik to się szykuję na kupno spoko ramoneski, a tutaj kurtka z moszny barana i to jeszcze z H&M XDD 

Coolest monkeys in the jungle?

Opublikowano

Pokaż tę ramoneskę, jak kupisz.:)

Edytowane przez Blaise