Opublikowano 2 marca 201015 l Gekon, jak znajdziesz jakiś fajny portfelik, to daj znać bo też szukam http://superportfel.pl/peterson-black-rider-portfel-meski-p-177.html No tego wzialem w końcu. Bo, bo bo mi się podobał i miał być z łańcuszkiem srebrnym. Poza tym co o co pokazuje to w necie cała masa badziewia o nazwie Valentino, Soprano, Spagethino czy inne takkie pseudo włoskie wynalazki produkowane w Obornikach Małych pod Poznaniem. taki sam mam, sprawdza sie
Opublikowano 4 marca 201015 l szukam w necie jakiejs fajnej torby w rozsadnej cenie- materiałowej lub skórzanej any help?
Opublikowano 4 marca 201015 l Ciuchy robocze z budowy, bochenek chleba ze smalcem i 2 piwa. Takie coś do torby na ramie raczej nie wejdzie. Chyba stąd ta niecheć do tego typu nosidła wśród ludzi niższej klasy. Edytowane 4 marca 201015 l przez gekon
Opublikowano 8 marca 201015 l Szukam jakiejś casualowej marynarki, nie takiej do krawata, tylko takiej, w której będę mógł się pojawić na jakimś spotkaniu, w klubie bardziej, powiedzmy oficjalnie, wiece, z przytupem, ale nie z przylizem.
Opublikowano 8 marca 201015 l Jesteś z Wawy to na pewno macie tam Zarę i H&M. W obu takie znajdziesz tyle, że w Zarze za(pipi)istsze i droższe, a w haemie też całkiem w piczkę i tańsze.
Opublikowano 9 marca 201015 l Ciuchy robocze z budowy, bochenek chleba ze smalcem i 2 piwa. Takie coś do torby na ramie raczej nie wejdzie. Chyba stąd ta niecheć do tego typu nosidła wśród ludzi niższej klasy. Mylisz się, po prostu są ch.ujowe.
Opublikowano 9 marca 201015 l Ciuchy robocze z budowy, bochenek chleba ze smalcem i 2 piwa. Takie coś do torby na ramie raczej nie wejdzie. Chyba stąd ta niecheć do tego typu nosidła wśród ludzi niższej klasy. Mylisz się, po prostu są ch.ujowe. Tak, masz racje. WSZYSTKIE dostępne torby są ujowe, bez wyjątku tak?
Opublikowano 9 marca 201015 l No dokładnie. Chyba, że mówisz o damskich, to niektóre im się ponoć podobają.
Opublikowano 13 marca 201015 l Coś jakaś kurtka na wiosne/lato Skóra może być. Najlepiej jakiś fajny kolorek bo czarne się przyjadło. No i skóra ma być a nie cerata.
Opublikowano 15 marca 201015 l Ponoć dobre buty parkurowe, więc nie do chodzenia na codzień. Zresztą i tak są niewiele gorsze od tego co wrzucacie w Butach. @down: dzienks, ale już allegro przeszukałem przed postowaniem. Edytowane 15 marca 201015 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 15 marca 201015 l Ponoć dobre buty parkurowe, więc nie do chodzenia na codzień. Zresztą i tak są niewiele gorsze od tego co wrzucacie w Butach. @down: dzienks, ale już allegro przeszukałem przed postowaniem. oj do parkoura nędzne
Opublikowano 16 marca 201015 l Widziałem kiedyś koszulkę, z przodu był nadruk, taka wyrwana ręka wisi na logo nike`a, anyone?
Opublikowano 16 marca 201015 l Też kiedyś ją chciałem kupić, ale znalazłem na allegro, za chyba ponad 100, a nie dam tyle za ciucha na siłownię czy do piłki.