Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

gdzie dostane wiosenno-letni sweter z kapturem i jak cenowo to wyglada? Widziałem w supersklepie kiedys, ale wstrzymywałem sie a teraz został tylko jakis w sr.aczkowatym kolorze ;/

Edytowane przez Plugawy

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

W H&M sprawdź, ew. Reserved.

Jako, że sezon, to ceny przewidywałbym w granicach 80-120 zł.

Opublikowano

Banny jak będziesz gdzieś na lumpach to rozejrzyj się za czarnymi rurkami 32x34 :)

Mogą też być czerwone, białe albo fioletowe. W każdym razie czarne to priorytet.

Edytowane przez Czappi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakis placek panie?

Jensport? co jeszcze?

masz odpowiedni temat w tym grupowcu

Opublikowano

Jakis placek panie?

Sernik, makowiec i szarlotka, to z takich popularniejszych.

Opublikowano

Niestety makowiec i sernik nie są plackami :potter:

Opublikowano

...wk.urw mnie powoli bierze. Szukam spodni 3/4, materiał bez domieszek sztucznego, może być jeans, kolor najlepiej czarny, bez widocznych znaczków firmowych (w przypadku jeansu mogą być). Najlepiej bojówki, albo bojówkopodobne (muszą być przynajmniej 4 kieszenie, dwie na udach). M-65 i ich kopie odpadają, bo mi się ten krój nie podoba, a większość takich bojówkowych gaci na necie to własnie te.

Jakby ktoś miał namiar, niech się pochwali. A, duże muszą być, zewnętrzna dł. nogawki od 78 cm w górę. Pas koło 101-103. I cena tak do 150. Może być nawet w Tesco, byleby były.

...no.

Opublikowano

A widoczne maja być cale Glany z Blachami czy ich górna cześć może być zasłonięta przez spodnie ??

Opublikowano

Rosetta.jpg

buty tego pierwszego koleżki, albo coś podobnego.

Opublikowano

Fajne, ale ja już nie mieszkam w UK (gdybym mieszkał, to mój problem by raczej nie istniał :( )

edit: a nie, typ wysyła wszędzie, to ok.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Idź do sklepu gdzie sprzedają płyty kata i koszulki zespołów