Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

na allegro czasami można trafić dobre buty z zary i za rozsądne pieniądze

Opublikowano

uwzaj tylko, bys nie kupil z tym (pipi) antykradziezowym - kupilem jedne trapery, nie wiedac wchodze do sklepu a tam pipipipipipip no ku,rwaa, żenada niezla byla :D

Opublikowano

banny miał kiedyś w sygnaturze takie fajne, supreme chyba, ale drogo i nie ma w polsce.

Opublikowano

gdzie dostać koszulkę supreme zwykłą taką?

Opublikowano

E-BAY, oczywiscie pelno fake

wejdz na allegro, kup koszulke z wlasnym nadrukiem, daj boxa supreme, wyjdzie praktycznie to samo :teehee:

Opublikowano

banny i koledzy ratujcie. szukam fajnych jeansów ze zwężanymi nogawkami ale nie na maksa skinny...coś w ciemniejszych kolorach raczej, levisy odpadają. Na allegro jest dużo rzeczy ale za szybko się irytuję przeglądając to wszystko i nie mogąc znaleźć rozmiaru dla mnie. Podajcie jakieś fajne modele, to będę wśród nich szukał :)

Opublikowano

hmm

LEE powell, KNOX

Wrangler Spencer (2frz - nie pamietam:P)

do dorwania na allegro 130-150 zł

dawno tam nie lookalem, moze sa inne modele, ale te raczej sa slimy - nogawka 18-19 cm Ci styknie, jak nie chcesz rureczek :thumbsup:

Opublikowano

dzięki, sprawdzę. no właśnie mają być zwężane ale bez przesady. Kuwa, najlepsze spodnie jakie do tej pory kupiłem to takie za 40zł z nieistniejącego już Avanti w poznaniu... Portki za taką taniochę a wyglądają bardzo ok, są wygodne, katuje je cały czas i nie mają nawet przetarć itp...ehh, dali dupy z zamknięciem tego shopu

Opublikowano

Lee, Levis, Diesel. Można poszukać po różnych Peek & Clopenburgach mniej znanych brandów. Niby drogie firmy, ale teraz akurat będą przeceny, wyprawa po centrach handlowych/outletach powinna być owocna.

Opublikowano

Krótko: Zazwyczaj noszę koszulkę polo i jeansy, jakie do tego okulary przeciwsłoneczne wybrać?

Chodzi mi o rodzaj ale możecie też wstawiać linki do konkretnych modeli. Jeden warunek: tylko Ray Ban do 500 zł.

Edytowane przez iJames

Opublikowano

Tak, właśnie o tym myślałem, a Ty tylko to potwierdziłeś.  :) Zamówię na wakajce.

Opublikowano

no og aviatorki to + 10 pkt do lansu :P

ogolnie sa ponadczasowe, wiec smialo mozna kupic.

tylko czy Ci pasuja to inna sprawa :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś sklep internetowy w Polsce sprzedaje rzeczy BBC? Chodzi mi o czapki głównie. Na allegro są ze dwie, ale brzydkie i podejrzanie tanie.

Opublikowano

teraz ciezko bedzie, bo nie sezon na nie. ja swoje takie w hmie kupywalem ,ale wlasnie w okresie jesien/zima

Opublikowano

Skoro już o sezonie jesienno-zimowym mowa, czy ktoś wie, gdzie mogę dorwać budrysówkę? W grę wchodzi trójmiasto/net. Na allegro cisza póki co..

Opublikowano

Gdzie kupie jakieś ciekawe t-shirty, chodzi mi o jakąś pomysłową/fajnie wykonaną grafike itepe.

No i ważne by były to sklepy które znajde we Wrocławiu czyli raczej nic specjalnie wyszukanego

Opublikowano

Nie chce ktos kupic jeanow lee w34 l30? Nie napisal ziom na aukcji ze to slim fit i troche przyciasne w udach na mnie :)

Opublikowano

Proponowałbym pobiegać i będą dobre :potter: