Opublikowano 11 września 201014 l A ja szukam kurtki na jesien. Przeszedłem całe złote tarasy i centrum i lipa, nic nie ma godnego uwagi. cena do 150-200 zl
Opublikowano 25 września 201014 l Szukam jakiś rurek do mniej, więcej takiej marynarki tyle, że czarnej. http://www.sklep.top.../produkt/17/0/3 Edytowane 25 września 201014 l przez jasiopatryk
Opublikowano 8 października 201014 l Podobaja mi się te buty: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-sales/11045/14319/COMBAT%2BBOOT chciałbym kupić podobne ale nie za 500 stów, jakieś hinty? Mogą być czarne.
Opublikowano 8 października 201014 l a ze sie z ciekawosci spytam. zara ma w ogole internetowy sklep?
Opublikowano 8 października 201014 l z tego co wiem otwieraja teraz jakies online store'y ale nie w Poldonie
Opublikowano 8 października 201014 l no to (pipi) z nimi a ja sobie takie butki ostatnio za(pipi)ałem. Idealne na jesień. Na zime to jednak kupie sobie chyba glany
Opublikowano 9 października 201014 l chodzi mi o kurtke na zime, ale wyglądającą jak marynarka/płaszcz do pasa ew nieco za dupe z kapturem. Gdzie takie cos mógłbym najłatwiej dorwac? jak znajdziecie to zapodajcie jakąś fote. w Solarze widzialem takie cos ale kosztowało mase kasy i byla to wersja letnia niestety. Edytowane 9 października 201014 l przez Plugawy
Opublikowano 3 listopada 201014 l Kiedy będą zimowe ubrania w sklepach? Pytam o buty i płaszcze. Edytowane 3 listopada 201014 l przez iJames
Opublikowano 3 listopada 201014 l Panowie, potrzebuje kurtki na zime i butów. Za cholerę nie mogę nic znaleźć. Jestem kurduplem, dodatkowo szczupłym, więc nie wszystko dobrze leży. Wymyślta coś. Bez zbędnych ekstrawagancji, nie chcę wyglądać gimbersko, normalnie i po prostu ładnie. Dupeczki mają się ślinić na sam widok moich nie umięśnionych barów. Jakieś pomysły? Aha i nie chciałbym w tym zamarznąć jak mnie zaskoczy zima.
Opublikowano 3 listopada 201014 l mamy już początek listopada, wiec ciuchy zimowe powinny zaczac sie pokazywac. Bede na dniach na wiosce za kurtką to popatrze co i jak.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Szukam jakiejś eleganckiej kurtki na zimę, tylko żeby była ciepłą mniej więcej w tym stylu pomożecie? Edytowane 16 listopada 201014 l przez wendiego
Opublikowano 17 listopada 201014 l Zara, HM - Odpowiedź na każde pytanie w tym temacie. Edytowane 17 listopada 201014 l przez iJames
Opublikowano 17 listopada 201014 l ale jakosciowo ujowo. W Zarze jest wysoka cena i taka jakość, w HM niższa cena a jakość stosunkowo wcale nie gorsza.