Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Starym Browarze w H&M i Zarze z koleżanką poszukać co nie co i całkiem fajne są modele tylko 500 PLN to sporo kasy, a człowiekowi żal tyle wydawać na ciuchy...

Najważniejsze żeby ciepło w tym było porządnie wyglądało jak już tyle mam bulić.

Opublikowano

W H&M jest duzo fajnych bardziej eleganckich kurtek/plaszczy. Co do slabej jakosci ciuchow z tej firmy to mam inne zdanie, stosunek jakosc-cena jest bardzo dobry.

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem pierwszy ciuch w zarze, kurtkę konkretnie, jak ponoszę ją dłużej to zdam relację.

Opublikowano

Za(pipi)isty Fit kupiłem :D W Saint Oliverze za 4 stówki świetny płaszczyk razem z szaliczkiem szarym, a na dodatek facet dał rabat na 20%

Nienawidzę robić zakupów, ale jeśli to trwa krócej niż 15 min i jestem zadowolony to jest ok :thumbsup:

Opublikowano

Przecież większośc cichów z h&m mimo, że ładna to tragediajesli chodzi o wykonanie. Sweterki cienkie jak papier toaletowy, odlatujące guziki...w zarze tego nie ma

Oj chyba wielu rzeczy tam nie kupujesz i masz pecha co do wybieranych przez Ciebie egzemplarzy.

Osobiście mam dużo rzeczy z HM'u, moja dziewczyna również. I jeszcze żadna rzecz mi się nie popsuła, czy to zimowa kurtka, czy bluza/koszula/koszulka. Albo nie dbasz o ciuchy :)

Opublikowano

To raczej nie kwestia pecha, bo to fakt, że większość ciuchów z H&M'a to szmelc w kwestii jakości. Nie chodzi tu tylko o to, że się psują, ale o wykonanie, materiały itp, itd.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Oj chyba wielu rzeczy tam nie kupujesz i masz pecha co do wybieranych przez Ciebie egzemplarzy.

Osobiście mam dużo rzeczy z HM'u, moja dziewczyna również. I jeszcze żadna rzecz mi się nie popsuła, czy to zimowa kurtka, czy bluza/koszula/koszulka. Albo nie dbasz o ciuchy :)

No nie, to raczej Ty nie kupujesz w lepszych sklepach:)

Opublikowano

No nie, to raczej Ty nie kupujesz w lepszych sklepach:)

NIE NIE NIE, O NIE PANIE. TO TY NIE KUPUJESZ W GORSZYCH SKLEPACH.

Opublikowano

Zaczynasz być jak ten grubas co to pojechał do Ameryki i mu siostra buty kupuje w Aldo i jest tak bogaty, że szydzi ze wszystkich. Ja pie.rdole jak to wku.rwia...

Opublikowano

Pamiętam niejakiego dziwiątka z wyraznym kompleksem biedoty, któremu pewnie nie starczyło na skarpety najki i bardzo uderzyło go to jak napisałem, że moja kurtka była droga.

Już pędzę ze sprostowaniem. 70% mojej szafy jest z H&M. Reszta to reserved, zara i jakies sporadyczne wynalazki z innych sklepów, to sobie mogę porównać np jakość. W H&M mozna się ładnie ubrać, ale jakość tych ciuchów jest bardzo średnia. Zwłaszcza gdy się porównuje do zary, nie mówię już np. o porównaniu spodni wranglera/levisa/big stara do jeansow z h&m. Ostatnio też kupiłem bluzę w big starze. Świetna jakość. Albo znacie taką firemkę jak oqxide? Fajne nieraz stylowo rzeczy mają, o wiele tańsze niż niż z h&m (tak, że nie zacyniłbym przed milfem z USA), ale jakość to jak niebo a ziemia, na korzyść tego pierwszego.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

oxide to coś jak funk n soul, czyli prawdziwy ogień

Opublikowano

No nie porównuje przecież jakości HMa do Zary. Ale też trzeba porównać ceny, w Zarze trudno coś taniego kupić.

Opublikowano

gekon, Ty po prostu nie potrafisz stosować ironii, stąd te ciągłe pojazdy na Ciebie. na szczęście kompleksu biedoty nie posiadam :)

Opublikowano

Ale przecież nikt na mnie nie najeżdża. Poza sporadycznymi przypadkami pewnego grubasa z usa i wtedy ciebie cos sie kiedys wielce uraził gdy napisałem, że kupiłem kurtkę droższą niż 99 złotych. Pewnie bym o tym zapomniał, ale tak bardzo cie to wtedy ubodło, że musiałeso tym wspomniec też w innych tematach.

Z Luckiem i Figlarzem my się tylko droczymy, a że reszcie cos nie odpowiada? Kto mnie zna chociaz troche wie, że rzadko bywam serio (w internecie)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Taaa droczymy... Całe noce płaczę w poduchę i nie sypiam wcale :(

Opublikowano

Chryste, gekon...naprawdę myślisz że kogoś poważnego może zaboleć fakt, że ktoś kupuje drogie ciuchy? :) nigga, mnie też od czasu do czasu stać na coś droższego, ale tu chodzi o pewną klasę którą wypada zachować. Wiem że to była beka i ironia ale właśnie na to zwracam Ci uwagę, często nie potrafisz zaznaczyć tej ironii i dlatego na Ciebie "wjeżdżają", np tomsecret wyżej ;)

eot bo osta dostaniemy!!

Opublikowano
Wiem że to była beka i ironia ale właśnie na to zwracam Ci uwagę

No nie za bardzo, bo o ile innym to latało tak Tyś się tego tak doczepił, że nawet teraz to ciągniemy;] Ciebie widocznie to musiało zaboleć, inni mieli to gdzieś bo widocznie zrozumieli żart.

NIE UBIERAM SIE W ALDO! Aczkolwiek ostatnio widziałem tam fajne rekawiczki. Mam też zamiar kupić sobie supry na wiosnę

Opublikowano

tak, masz rację, w(pipi)ia mnie zadzieranie wysoko mordy i snobizm :) offtopujesz, już zaraportowałem Cię gdzie trzeba

Opublikowano

Gdzie kupie jakas fajna bluze, dobrej jakosci, jednolicie kolorowa i z jakas fajna grafika, powiedzmy do 150 zl?

Opublikowano

Sprawdziłbym S.Olivera , jakościowo ich bluzy sa bardzo dobre i raczej w takim stylu , o jaki Ci chodzi. Co prawda to dość drogi sklep, ale za 150 może coś ciekawego znajdziesz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Gdzie kupie jakas fajna bluze, dobrej jakosci, jednolicie kolorowa i z jakas fajna grafika, powiedzmy do 150 zl?

moze sprawdz supersklep.pl

Opublikowano

Big Star? Oxide?

Zależy jaki ma być ten "nadruk". Jak jakiś (pipi)itnie korowy napis HipHop to zignoruj ten post

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

423d369b4074b2cfba0ff4d865323b02,14,1.jpg

Widział ktoś takiego fioletowego Kardigana gdzieś w Wawce? :( Całą Argadie i Blue City przelazłem - nic ,null ,dupa i ch.uj , w zadnej Zarze , Peeku , Royalu ,Marku i spageciażu - wszędzie tylko zje.bane sweterki w serek i z czerwonymi rombami na czele ...

Edytowane przez XM16E1