Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Jest gdzieś w polskim internecie sklep (poza allegro) gdzie można nabyć trochę ciuchów z serii Adidas Originals? Na allegro jest ich mało, widziałem w zagranicznych sklepach że je sprzedają, ale w Polsce ciężko na nie trafić ;/ allegro nie polecam, duzo fejków (kermity możesz sobie odpuścić) chyba że masz sprawdzonego sprzedawce (nie spotkałem ŻADNEGO od kilku lat) niestety, jak chcesz miec oryginalny towar musisz a) przepłacic w sklepie w polsce b) znajomy sprowadzi ci z innego kraju. gdzieś mam stronke jak odróżnić podróbki . jak znajde zapodam Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Orzeszek87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzięki za pomoc Głównie zależy mi na T-Shirtach. W necie ciężko jest je dostać, i prawie wszystkie to podróbki. W tym City-Shopie jest jedna koszulka... Co za kraj. Dziwne że nie ma oficjalnego sklepu adika. Byłem na stronie adidasa, wszedłem w katalog ciuchów i kilka naprawdę t-shirtów i bluz jest wy(pipi)anych ale nie ma gdzie ich nabyć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 polecam outlety, niestety tylko w warszawie bywam więc ursus factory, dobrze zaopatrzony jest też adidas w złotych tarasach ale jest dość drogo (ale od czego są wyprzedaże) z t-shirtami ciężko poza klasykami (standardowy wzór tzw opinklata) to jakieś konkretne kolekcje to cieżko. zagranica niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Drogi forumie, szukam koszulki polo, podobnej do tej: tyle że z krótkim rękawem. Zrobiona jest z takiego śliskiego materiału - bardzo charakterystyczny model, kojarzy się se starymi dziadami Jakieś pomysły gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Wie ktoś gdzie można dostać tą bluzę? http://www.adidas.com/originals/com/#/content/menscollectionss11 Byłem w sklepach adika w Poznaniu, we wszystkich tych 'lepszych' i wszędzie ani śladu. Jakiś sklep internetowy polska/zagranica? Obojętnie, no chyba gdzieś da się ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Chciałbym kupić jakąś fajną jesienno- zimową kurtałkę w stylu m 65, gdzie znajdę coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gdzie można dostać t-shirty slim fit, które byłyby długie a wąskie? Mam już dość odstających worków, albo przykrótkich a węższych koszulek. Oczywiście najlepiej czyste, bez nadruku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Wie ktoś gdzie można dostać tą bluzę? http://www.adidas.co...scollectionss11 Byłem w sklepach adika w Poznaniu, we wszystkich tych 'lepszych' i wszędzie ani śladu. Jakiś sklep internetowy polska/zagranica? Obojętnie, no chyba gdzieś da się ją kupić No a w 'adidas originals' sprawdzales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Gdzie można dostać t-shirty slim fit, które byłyby długie a wąskie? Mam już dość odstających worków, albo przykrótkich a węższych koszulek. Oczywiście najlepiej czyste, bez nadruku. W H&Mie są teraz takie po 20zł, z tym że v-necki, nie każdy lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ostatnio widzialem O-neck z kieszonka, cale biale, tyle, że hipsterzy wykupili wszystkie rozmiary , zostaly tylko XL ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Rozerwalem na plecach kilka tych XLek w przymierzalniach w H&M Najlepsze jest to, ze na brzuchu sa szersze niz w klacie, wiec wygladam w nich jak w sukienkach xD W ogole nieludzko w(pipi)iaja mnie te rozmiary. Ostatnio znalazlem w espiricie skore, ktorej szukalem 10 lat. Juz mialem wykladac ostatniego tauzena (nie mialbym juz nawet na zarcie; normalnie nie dalbym tyle za ciuch, ale o takim fasonie marze od lat), a mila Pani mowi: "niestety nie robimy XXL". Krew mnie zalala A jak jest juz cos xxl tyo jak wyzej - w pasie jest szersze niz w klacie - LOL! Ostatnio w newyorkerze pojawily sie zwykle t-shirty bez nadrukow w slimficie - jesli ktos ma taki problem jak ja to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 musisz przestać być grubym po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Niestety, w tych czasach produkują jedynie ubrania dla wychudzonych hipsterów Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Niestety, w tych czasach produkują jedynie ubrania dla wychudzonych hipsterów Pozostają 2 wyjścia: schudnąć albo zacząć zamawiać ubrania szyte na miarę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Niestety, w tych czasach produkują jedynie ubrania dla wychudzonych hipsterów Pozostają 2 wyjścia: schudnąć albo zacząć zamawiać ubrania szyte na miarę Pozostaje też opcja, którą wybiera większość otyłych nastolatków, czyli jaranie sie polskim hiphopem i chodzenie w za dużych ciuchach, które maskują nadwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 tez zauwazylem, ze bardzo duzo firm produkuje ubrania dla ludzi wysokich i chudych, albo niskich i grubych, przez co czasem fajne ciuchy sa na mnie albo za waskie, albo za krotkie Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Halp! Gdzie mogę znaleźć dokładnie ten model adidasów? Interesują mnie tylko całe czarne. Rozdaję plusiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Sizeer Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Nie ma ;( Ehh, chyba po(pipi)ałem tematy. Może lepiej było to zamieścić w "Butach". Edytowane 5 Października 2011 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dostanę takie w H&Mie, czy w innym Reservedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dostaniesz. Jak dobrze pójdzie to nawet znajdziesz w dobrym rozmiarze bo te z fotki są za duże na "modela". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Banny, masz jakieś pomysł gdzie wyrwać tę marynarkę? Jakiś czas temu była w okazyjnej cenie na allegro, ale przespałem okazję i teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć, alledrogo i ibej świecą pustkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Panowie z Wrocławia, gdzie jest jakiś dobry lumpeks? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Banny, masz jakieś pomysł gdzie wyrwać tę marynarkę? Jakiś czas temu była w okazyjnej cenie na allegro, ale przespałem okazję i teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć, alledrogo i ibej świecą pustkami. 1. nie mam pojecia 2. bierzesz slub ? czy jak ? ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ok, Panie i Panowie. Wy sie znacie na szmatach, ja nie. Otoz, poszukuje jakichkolwiek koszulek/bluz/ubran z motywami 'lesnymi', czy 'łowieckimi'. Kumacie c'nie. Nie chodzi mi o jakies ubrania mysliwskie czy cos, bo tutaj kumam czacze. Bardziej chodzi mi o jakies casual clothes z wlasnie takimi ŁAJLD motywami. Jak mi ktos znajdzie koszulke z takim, lub podobnym logo to ozloce <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi