Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

miałem portfel skórzany Batyckiego, urwała mi sie kieszonka na bilon po półtora roku uzywania, bez zająknięcia wymienili na nowy w podobnej cenie (po pokazaniu paragonu)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Słuchajcie, szukam dobrego portfela. Która firma się w tym specjalizuje? Chcę coś naprawdę solidnego i niebrzydkiego. Cena najlepiej też niewysoka.

Wittchen jakbyś miał trochę więcej, ale portfele są prześwietne, najlepszy jaki kiedykolwiek miałem.

Jak coś tańszego to miałem Pucciniego i za cenę ~100zł. był solidnie wykonany i służył dobrze spory okres czasu.

Opublikowano

Wittchen i nic innego, za swój zapłaciłem z 3 lata temu ok 240 zł, do dzisiaj ideał, praktycznie nieodkształcalny.

Opublikowano

A ja mam z Croppa od ponad 3 lat i nadal mi dobrze służy.

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o jaki chodzi, ale niedawno koszulki z Mario były w Bershce i H&M.

Opublikowano

W TK Maxie też czasami się trafiają.

Opublikowano

porządne chino - gdzie?

Opublikowano

porządne chino - gdzie?

Marks&Spencer może?

Opublikowano

Szukam szortów bojówkek w desert camo. Tylko luźny fit a nie kÓrwa jakieś bojówkowe rurki dla metali.

Opublikowano

To są właśnie bojówki które w ogóle nie są szerokie. Kwa. Cisną w jaja, w dodatku u producenta kosztują 80 zl.

Opublikowano

Widziałem je już. Chcę wyglądać jak żołnierz a nie jak jakiś typ z gry na pegasusa.

Opublikowano

Widziałem je już. Chcę wyglądać jak żołnierz a nie jak jakiś typ z gry na pegasusa.

to się z Rejtanem dogadaj on obeznany w temacie. Nie zapomnij wietnamskich butów kupić!

Opublikowano

Umiem googlować i wchodząc w ten temat naprawdę szukam ludzików którzy widzieli już takie, a nie googlaja za mnie w nadziei na plusa.

Opublikowano

nie wygooglałem tego, sam szukam podobnych szortów i ostatnio przeglądałem ofertę urbancity i jakoś mi utkwiły we łbie, swoją drogą muszę schudnąć, chyba że tam same dziecięce rozmiary mają... :(

btw. czy w sieciówkach znajdę dżinsowe szorty czy tylko jakieś szmaciane w paski, kratki i prążki?

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Ciężko o "wojskowe" szorty w kamuflażu, które nie będą "cisnąć w jaja". Chyba, że to coś z urban city ale to już w ogóle nie ma nic z żołnierzem wspólnego