Opublikowano 28 lutego 201411 l Na lato się dobrze sprawdzają, przewiewność i te sprawy. Zajrzałem na stronę Carry, ale ch.uj wielki jest, a jak już to z nadrukami. Zapomniałem wspomnieć, że brak nadruków jest ważny. Ale zajrzę jeszcze do stacjonarnego Carry jak będę w pobliżu. Dzięki. to jeszcze od biedy Reserved, tam mogą mieć jeszcze coś luźniejszego Unikam tego skur.wiałego sklepu jak ognia, ale jak się coś trafi to pewnie wciągnę. Dzięki Waldku! Edytowane 28 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc zrobię to tutaj. Gdzie szukać jakichś fajnych, tanich okularów przeciwsłonecznych ? Nie zależy mi na jakichś pro z filtrami, takimi fachowymi medycznymi tylko normalnymi, co by słonko tak po gałach nie waliło. Mam dość wrażliwe ślepia i czasem po prostu nie idzie normalnie funkcjonować w słoneczne dni.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mam dość wrażliwe ślepia i czasem po prostu nie idzie normalnie funkcjonować w słoneczne dni. To zainwestuj lepiej w jakieś od optyka, bo te z sieciówek to szroty ze znikomym filtrem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mądra pani doktor dziś mi powiedziała, że te okulary bez filtra (czyli prawie wszystkie z sieciówek) są gorsze niż nic, bo "goła" źrenica przynajmniej broni się przed światłem przez zwężenie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mam bardzo wrażliwe oczy i bardzo mało kasy, chodzę w okularach tanich z jakiegoś sklepu "modowego", ogólnie ciężka sprawa, dylemat w takie dni jak dziś pomiędzy sporym bólem a... troszkę innym sporym bólem, nie polecam. Oczywiście okulary z filtrem wcale drogie nie są. Okulary z oznaczeniem CE (główny wyznacznik zdrowia) można kupić i za 10 zł. Sklepy modowe sprzedające bez filtra to po prostu ciule. Nawet nie wiem, czy to nadal jest legalne, gdzieś słyszałem, że nie, ale nie pamiętam źródła. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Assassine mądrze mówi. Ja kupiłem okulary u optyka 4 lata temu, zapłaciłem za nie ok.180 zł, firma mało znana - Exess. Spadły mi setki razy, leżały już chyba wszędzie i nie mają nawet ryski. Są z polaryzacją, więc dobrze prowadzi się w nich auto, szkliste powierzchnie nie rzucają błysków. Naprawdę warto dołożyć, inwestycja na lata.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l W sumie dzięki za rady, bo nie miałem pojęcia o pewnych sprawach. Kurde, jakbym był bogaczem to szarpnąłbym się na czarne Wayfarer'y za 7 baniek i byłoby klawo, ale niestety odłożę trochę kasy i kupię coś lepszego niż plastiki z bazaru.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Przejdź się do kilku optyków, coś zaproponują z różnych półek cenowych.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Szukam bokserek, które dobrze trzymają to i owo na miejscu. Pytam serio, bo ostatnie trzy pary, które kupiłem to porażka i wszystko wychodzi bokiem. Mam kilka ulubionych, ale się rozlatują i dodatkowo uciąłem metki. Polećcie jakieś firmy, czy coś.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Szukam bokserek, które dobrze trzymają to i owo na miejscu. Pytam serio, bo ostatnie trzy pary, które kupiłem to porażka i wszystko wychodzi bokiem. Mam kilka ulubionych, ale się rozlatują i dodatkowo uciąłem metki. Polećcie jakieś firmy, czy coś. http://www.reserved.com/pl/pl/man/all/lingerie/w8366-90x/two-pack-boxer-shorts nie wiem jaki masz rozmiar bo zaraz mi powiesz, że masz węża +/- 25 kilogramów. Wtedy zostają Ci tylko pasy z dopinaniem klamrowym.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Tu raczej chodzi, żeby jajca nie latały jak żyd po pustym sklepie. Wydaje się, że projektanci zapominają, że to noszą faceci, a najważniejszym kryterium przy robieniu majtów jest głupkowata grafika.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l to jest projektowane dla nowoczesnych mężczyzn, metroseksualnych, którzy chodzą w rurkach... albo wege. Edytowane 16 czerwca 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Chyba będzie dużo kobieg na zlocie w Zakopcu, skoro Siara już publicznie narzeka, że jajca mu się w gaciach nie mieszczą.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Siara masz Reserved u siebie chyba, idz i kup, bedzie Pan zadowolony
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Pójdę na weekendzie. Czirs. Edytowane 16 czerwca 201410 l przez Siara_iwj
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Tu raczej chodzi, żeby jajca nie latały jak żyd po pustym sklepie. Wydaje się, że projektanci zapominają, że to noszą faceci, a najważniejszym kryterium przy robieniu majtów jest głupkowata grafika. Bo za duze kupujesz misiu. Kup numer mniejsze i nic nie bedzie latac.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Gdzie znajdę jeansy zwężane przy nogawkach? Może być też ściągącz. Widziałem kiedyś takie w River Island, ale kosztowały 280 zł i były jak szmata.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l jak ktoś ma doyebane albo grube łydy to wszędzie, a tak to pokaż przykładowe zdjęcie o jakie Ci chodzi Edytowane 22 czerwca 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Generalnie szulam takich, żeby nogawki były zakończone ściągaczem, jak spodnie dresowe. Szukałem takich w Reserved, Cropp, House i New Yorker, nigdzie nie było. Bez ściągacza, zweżane na dole pewnie są np w Levisie, ale nie chcialbym dawać za nie więcej niż, powiedzmy, 180 zł.