Opublikowano 10 marca 201510 l mam praktycznie identyczne pory kupione w reserved za niewiele ponad stowke jak dobrze pamietam
Opublikowano 13 marca 201510 l Jak Ktoś potrzebuje w najbliższym czasie ciuchy i chce trochę przyoszczędzić, kupcie Twój Styl dla dziewczyny/żony/mamy i weźcie kupony - obowiązują w dniach 10-12 kwietnia w multum sklepów w akcji tej biorących udział. Dużo fajnych i droższych marek, kupony najczęściej - 20 procent, ale też 30 procent. Można nawet kupić dobrą kurtkę, jak Ktoś potrzebuje i to nie tylko za 7 stów :potter: A poważnie - warto chociaż przekartkować w jakimś salonie prasowym, bo oszczędność w niektórych sklepach spora.
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Hej specjaliści, szukam niskich Jordanów bardzo podobnych do tych: http://www.theillest.pl/jordan-future-low-lato-2015-ilustracje/ Tak samo z siateczką, ale z tyłu na pięcie miały duże logo Jumpmana i byly jednak troche tansze W Foot Lockerze we Wrocku bylo kilka kolorów, ale oczywiscie nazwa wypadła mi z głowy i nie moge teraz znaleźć.
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l znacie jakieś miejsce w necie, sklep, allegro whateva, gdzie mogę zrobić nadruk na koszulkę w wersji "max" - chodzi mi o takie coś, gdzie mój wzór to jest literalnie cała koszulka a nie paseczek na środku większość firm robi nadruk na cyckach, plecach i tyle, nie mogę wyczaić niczego, co by mi umożliwiało wrzuić moją grafike na full koszulkę, od samego dołu po rękawki.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Ok, yebnę double posta, bo taki ze mnie rebel. Wie ktoś gdzie dostanę męski kostium plażowy w czarno-białe poprzeczne pasy, taki jak nosili w latach 20..? Chodzi mi o coś w dobrej jakości, nie guwno ze sklepu ze "śmiesznymi" rzeczami do hehe imprez studenckich.
Opublikowano 27 maja 20159 l Autor W której sieciówce dostanę najlepszą odzież codzienną w stylu bluzy, long sleevy? Ostatnio rzeczy z H&M, C&A, Bershka zajeżdżają większą hooyozą niż zwykle. Chciałbym kupić coś co widać, że nie było szyte stopami przez jednorękie chińskie dziecko z bangladeszu.
Opublikowano 27 maja 20159 l Jak bluza - to kaptur Jak dżinsy - to baggy Jak koszula - to z Rajchu Jak kicksy - Jordany Edytowane 27 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 27 maja 20159 l No ja mam dwie z Croppa, żadna bez napisów i loga, ale większość tam to właśnie z dużymi nadrukami. Obczaj na stronie, co mają teraz.
Opublikowano 27 maja 20159 l Jak bluzy to Cropp, albo House. W croppie, większość bluz ma design pod gimbusów, ale czasem można trafić gładkie/nieprzypałowe. Jakość też dobra,bo chyba najstarszą bluzę od nich mam już 8 lat i nadal jest ok.
Opublikowano 27 maja 20159 l Wejdź sobie na zalando.pl. Duży wybór min. schludnych bluz dobrej jakości bez logo. Wysyłka i zwrot gratis. Jak kupisz towar za 200 zł to po wklepaniu kodu masz rabat 40zł.
Opublikowano 28 maja 20159 l Ta bluza od Blubera, bardzo spoko. Jak ją zobaczę w Zrazie, to nabędę ją drogą kupna.
Opublikowano 28 maja 20159 l Ostatnio kupowałem w new Yorker. Zwykla bluza jednego koloru bez pierdyliarda napisów obrazków z białym suwakiem. Całkiem niezły materiał i w miare tanio bo 70 zł.
Opublikowano 28 maja 20159 l A prałeś już? Mi się wydaje, że w New Yorkerze straszne szmatungi są, szczególnie t-shirty i koszule.
Opublikowano 28 maja 20159 l A ja polecam bluzy Givenchy. Jakość kosmicznie za(pipi)ista, wszystko za(pipi)iste. Jak nie masz gotówki by wyłożyć to już lepiej wziąć pożyczkę niż kupować ta lipę z Crappa czy Zoolando które nawet na potańcówkę w remizie się nie nadają.
Opublikowano 28 maja 20159 l Tak siedzę sobie, myślę nad projektem na studia, ale coś mi nie gra, dziwne uczucie wewnątrz, coś niedobrego się dzieje. W brzuchu dziwnie jeździ, dupa drętwieje, chyba wielkie sranie się zbliża. Idę do toalety, siadam na kibel i nic, nie to nie to. Chyba będę rzygał, klękam nad kiblem, też nic. Przeczucie mi mówi, żebym zajrzał na forum, więc siadam do kompa, patrzę, nowy post w szmatach. Tak to jednak było, Jerome znowu p.ierdoli, że aż w (pipi)e ściska i na rzyganie bierze.