krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Ochnik nie umie w zamki, ostatnio drugi raz mi się zepsuł w kurtce. Kumplowi w kurtce skórzanej 3 razy w ciągu 2 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 @Wojtas1986 No właśnie jeszcze nie zdecydowałem, muszę pomyśleć. Waham się między: 1) https://www.barelly-bags.pl/maroko-kasztanowy-braz-torba-skorzana-meska/177/?fbclid=IwAR0CrNWdjRRvFWLvP3Wpi5bB83j24ISIW9UGFIx46SDZxSLlhFQA6fLjoQ0 a 2) https://www.barelly-bags.pl/dark-kasztanowy-braz-torby-skorzane/232/?fbclid=IwAR3OcHBQxGDEf5mzzHTWC_Egqt-AtsMgIodjAYp4vlFvgjVpuln6Rn0QY9A Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 nie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 9 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2023 Gdzie dostaną fajny garnitur na wesele? Dla Pana młodego? We wszystkich Vistulach, Bytom itp. garnitury są takie jakbym szedł do korpo do pracy, a nie na ślub. Znacie jakieś sklepy? Budżet koło 2k kolory albo jasny błękit/niebieski albo kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2023 Polecam Giacomo Conti. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 9 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2023 Bylem, ale z jasnych garniturów mieli tylko w kratę, a tak jak przy granacie mi pasuje to w tych kolorach to w ogóle mi nie leży. Sprawdzę jeszcze ofertę on line, bo stacjonarne sklepy pewnie wszędzie to samo mają? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2023 Tego nie wiem, oferta pewnie podobna. Mój babka zamówiła do sklepu z magazynu, więc jak coś online wpadnie Ci w oko to pewnie zamówią. Poprawki krawieckie gratis na miejscu, przynajmniej tam gdzie brałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 Koszulę non iron bym jakąś chciał sprawdzić, bo nie znoszę prasować, a ostatnio nie mam do tego czasu i nerwów na to. Ktoś poleci sklep lub konkretną markę? Koszula codzienna, nie żadna pod krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 25 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2023 Może Cię zainteresuje https://www.action.com/pl-pl/p/spray-przeciw-zagnieceniom-fixgo/?gclid=Cj0KCQjwjryjBhD0ARIsAMLvnF_fMuJjO0GPwl4X-_1eOhZLrIuteyJJGGA_P8tw2rjma13LHe0UPmgaApmzEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 Szukam dla żony dobrej, zimowej kurtki tak do 600-800 złotych. W jakich markach warto szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 Ochnik na promkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 stycznia Udostępnij Opublikowano 12 stycznia Gdzie teraz kupować koszule dobre jakościowo bez pedalskich logosów jakiegoś calvina sraina czy i innego tomiego homonkulusa? Wólczanka/Vistula/Bytom dają rade? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 12 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 32 minuty temu, Soban napisał: Gdzie teraz kupować koszule dobre jakościowo bez pedalskich logosów jakiegoś calvina sraina czy i innego tomiego homonkulusa? Wólczanka/Vistula/Bytom dają rade? Moje ostatni Top to Marc O Polo, COS, Boggi Milano (nietanie, ale przepiękne ciuchy, dobrej jakości, bez żadnego j$$nego napisu). Bytomy też dają radę. Ewentualnie Massimo Dutti No i TK MAX/Half Price. Obczaj na Mr. Vintage na jakie marki najlepiej tam polować. Z internetowych to Poszetka.com, Macaroni Tomato, Zackroman. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 12 stycznia Udostępnij Opublikowano 12 stycznia Mr. Vintage to Twój drogowskaz, jeśli nie znasz. Polecam też mocno jego dwie książki - nawet graczyk powinien wiedzieć jak się ubrać Co do wymienionych marek, to odradzałbym Bytom - od kilku sezonów jakość to zwykły sieciówkowy szmateks. COS daje radę, Uniqlo niby sieciówka, ale naprawdę dobra (jeśli możesz sobie pozwolić na wypad do Wawy, to polecam na miejscu porobić zakupy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 15 stycznia Udostępnij Opublikowano 15 stycznia Byłem w uniqlo i cos i ciuchy spoko jakosci, ale niestety cala kolekcja to kroje typu worki na ziemniaki. Teraz ogolnie taka zjebana moda, ze wszystko workowate relaxed fity i trzeba slimkow szukac, ktore czesto okazuja sie nie klasycznym krojem slim tylko krojem slim pod ofiary holokaustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 stycznia Udostępnij Opublikowano 15 stycznia Taką samą rozmiarówkę i styl ma teraz Zara, przez co ciężko mi tam dobrać rozmiar, a kiedyś było git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 19 stycznia Udostępnij Opublikowano 19 stycznia No coś jest na rzeczy, bo obecnie jeansy slim w sieciówkach to jak kiedyś regulary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 5 lutego Udostępnij Opublikowano 5 lutego Ktoś chodzi w garniturach do pracy? Chce kupić roboczy garnitur, ale nie wiem skąd. Vistula notorycznie podszewka się odkleja i robią się bąble, a np. kupiłem z Bytom to praktycznie po roku (gdzie jakoś intensywnie nie nosiłem) na jajach tak się przetarł, że nadaje się na śmietnik. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego Schudnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego Niestety to nie w tą stronę, bo planowałem garnitur zwęzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego Tylko wloskie. Canali, Corneliani, Pal Zilieri. Vistula? Bytom? Szanujmy sie, Polacy to (pipi)a moga europalety zbijac a nie garnitury szyc. Mam po jednym w/w i polecam kazdy. Oczywiscie beda drogie ale bedziesz w nim chodzil dlugi czas wiec sie zwroci z nawiazka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego wiesz problem troche jest tez taki z kupowaniem jakiegos do(pipi)anego gajera za miliony monet, ze trzeba trzymac takie same wymiary wszedzie. Wleci jakas silownia, lapa/klata urosnie i juz do wy(pipi)ania Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego Mam z Recmana i wydaje się być solidny, ale zakładam kilka razy w roku. Ich ciuchy casual też mam i nie sprawiają problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 8 lutego Udostępnij Opublikowano 8 lutego Dzięki panowie za polecenia, ale chyba pójdę w inną stronę. Zawsze chodziłem non stop w garniturach, a może czas trochę zmiany i bardziej na luźno tj. marynarka + spodnie, a garnitur zostawię tylko na umowy, akty mam akurat bardzo ładny, ślubny haha, a jak wpadnie kiedyś bonusowa kasa to skusze się na Recmana, bo jest w miarę mojego zasięgu finansowego, a słyszałem też dobrze opinie o nim. II Brutto jeszcze długa droga aż będę mógł kupić garnitur za 5000 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 8 lutego Udostępnij Opublikowano 8 lutego 5 minut temu, Sedrak napisał: akty Tu akurat ubranie niepotrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi