bajej 28 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Jako że go lubie to zakładam temat. Pierwszy!!!!111 Linki? Do soft airplane jest wszedzie wiec nie dałem ale natrudzilem sie i zdobyłem 2 płytki Infiniheart i Skelliconnection http://www.sendspace.com/file/oaivfv dwie w 1 pliku. Jak on się wam widzi ;p? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Pierwszy to ja go wkleiłem na foruma Soft airplane jest swietny, kocham Molten Light, pozostale dwie sluchałem mało i w sumie nie mam jeszcze o nich zdania. W ogóle ten koleś robi świetne teledyski Cytuj
bajej 28 Opublikowano 3 lutego 2009 Autor Opublikowano 3 lutego 2009 no przypadkiem sciagnalem ;p. Dzieki mikes. Na soft Airplane prawie kazdy utwór mi sie podoba i wchodzi elegancko. Dwie poprzednie.. jeszcze zdania nie mam, do konca wyrobionego ;] Cytuj
BartX 9 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Wspaniała muzyka, jednej z lepszych wykonawców jakich słuchałem. Soft Airplane moge bez końca słuchać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi