Skocz do zawartości

Ile miałeś Xboksów 360

Featured Replies

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. Arcade wrzesień 2008, bez żadnych oznak zmęczenia mimo tego, że przeżuł już 16 gier w tym krótkim czasie.

Opublikowano

Na razie 2,jak wyjdzie Forza 3 to pewnie i iks kolejny raz zagości ;-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1.Premium 60GB zakupiony chyba w listopadzie 2008 i na razie jakoś śmiga, ale nie będę go chwalił bo jeszcze coś wykrakam i mu się coś popierdzieli.:D

Edytowane przez DreicoPL

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Arcade z 2007 roku systematycznie modyfikowany (HDD 120GB, Headset X 2, Pad X 2), teraz prawie Elite tylko że biały :D

Arcade z 2009 roku z HDD 20GB+ Headset, Pad :)

Opublikowano

1. Premium 20 GB zakupiony w listopadzie 2006 zaliczył dwie awarie, nie miał już gwarancji, więc sprzedałem.

2. Elite 120 GB zakupiony w listopadzie 2009.

Opublikowano

1. Core - padł

2. Premium - wymieniany trzy razy, póki co śmiga.

3. Premium NTSC-J - padł

4. Pro NTSC-U - śmiga

Czyli teoretycznie 6 konsol.

Opublikowano

1. Core (wymieniony)

2. Premium (ROD po gwarancji)

3. Arcade Japser który doszedł w czwartek :D

Opublikowano

Xenon ( rrod, reflow )

Xephyr ( 3 lata 0 problemu )

Xenon ( rrod, wymiana płyty )

Falcon ( uwalona nand:D )

Jasper Arcade ( sprawny sprzedaje, zakupuje starszego jaspera )

Opublikowano

Jasper od 15 miesiecy, dziala bez zarzutow.

Opublikowano

Teraz mam już czwartego. Nie dziwię się, że MS sprzedaje najwięcej konsol jak większość graczy miała już po kilka egzemplarzy :)

Opublikowano

Mialem dwa,ale oba sprawne. Poprostu skorzystalem z promocji i kupilem wersje z lepszym dyskiem a starego zamienilem na Wii. Z tego co wiem nadal dziala i sie ma dobrze.

Opublikowano

Teraz mam już czwartego. Nie dziwię się, że MS sprzedaje najwięcej konsol jak większość graczy miała już po kilka egzemplarzy :)

Ale zauważ, że wiele osób ma albo dwie konsole równolegle, a inni mają po "4" w taki sposób, że jakiś Zephyr był 2 razy w naprawie to już liczy się jako 3 i później zakup nowej dla gwary.

Opublikowano

Od 15 miesiecy wersja Elite. Do tej pory bezawaryjnie, tylko cos glosno czytnik pracuje (czytaj w(pipi)ia).

Opublikowano

No glosny jest, taki urok 360. Ale masz HDD 120 Gb wiec zgrywaj gry na niego i po klopocie.

Opublikowano

4 sztuki do tej pory, nie ma to nic wspólnego z awaryjnościa wszystkie chodziły jak złoto, sprzedawałem średnio po 4 miechach użytkowania ze wzgledu na charakter pracy.

Opublikowano

Mieszkam w Niemczech. Kupilem xboxa 360 zaraz po premierze. Zepsul sie po prawie 1,5 roku uzytkowania.Zostal naprawiony , oczywiscie za darmo. Ten sam siadl po kolejnym roku :) Teraz dostalem nowy egzemplarz :) Ktory narazie dziala :):)