Skocz do zawartości

Ile miałeś Xboksów 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Xbox 360 Premium, kupno w sierpniu 2009r

2. Xbox 360 Arcade Jasper, data produkcji maj 2009 ;)Od niedawna

Edytowane przez Spyker
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość bigdaddy
Opublikowano

falcon 1,5 roku w wakacje sprzedany a od września jasper z promocji :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Gość bigdaddy
Opublikowano

nie ten dział na takie pytania, a jaspery są ponad rok i bardzo dobrze się trzymają na forum PE i jednym z największych o x360 w PL to widziałem raptem 1-2 osoby które miały jakiś tam problem z jasperem.(dla porównania tylko na forum PE w ciągu 6mc widziałem więcej osób z poroblemami z ps3 slim). Firma która zajmuje się gwarancją też potwierdza bardzo małą awaryjność wersji Jasper ok.4%

Opublikowano (edytowane)

Wcześniej brat miał Premiuma (sprzedał kumplowi, ale nadal działa).

Aktualnie mam wersję Elite (praktycznie od razu kiedy weszła na rynek). Jedną wycieczkę do serwisu zaliczyła, ale nie była to jakaś wielka usterka czy coś w tym stylu (płyty mi brudził... )

Edytowane przez ubol
Opublikowano (edytowane)

Premium - 2 razy serwis, Elite - bez problemu. Czyli licząc, jak proponuje autor tematu (choć w serwisie na "nowego" wymienili mi raz) - 4 sztuki od lutego 2006r.

Edytowane przez milekp
  • 2 tygodnie później...
Gość IKIR4TOS
Opublikowano

Mam w domu 3. Jeden ma Rrod i już ogólnie kaplica.

Opublikowano

jak narazie 4 (premium) wszystkie byly sprawe ale zawirowania zyciowe sprawily ze musialem sie ich pozbyc ;/ do miesiaca lub 2 bedzie nr 5 tym razem elite i chocby nie wiem co nigdy go nie sprzedam ;)

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Listopad 06 - Xbox 360 core z flashem napędu, działał 6 miechów bez zarzutu i poszedł na sell

Grudzień 07 - to co wyżej kupiony za 500zł po serwisie allegrowskim, padł po miesiącu again...

Sierpień 08- Premium po serwisie z nowym procem , śmigał elegancko, kupiony tylko dla GTA4

Luty 2010 - Elite Jasper , śmiga jak ta lala i już u mnie zostanie :)

Opublikowano

1wszy w dniu premiery w grudniu 2005 roku po wystaniu na Oxford St w Londynie 4 godzin od 4 rano udalo sie w trudach nabyc X-a Core z Kameo, Perfect Dark Zero (ktora nadal pozostaje jednym z ulubionych gier na ta konsole) i Call Of Duty - RROD po 10 miechach

2gi Wymieniony z doplata na Premiium - RROD po roku z hakiem.

Potem lece na Playstation non stop do teraz, ale kupuje w miedzyczasie -

3go klocka, przechodze Fable 2, Gearsów 2 i kilka hicorów i opchnalem.

4ty nadchodzi do mnie bundle slim z kinectem kiedy wyjdzie Fable 3.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem pierwszego X0 zaraz po premierze i śmigał prawie trzy lata bez najmniejszego problemu. Jak padł to dostałem nowego z serwisu, po miesiącu jeszcze raz to samo, czwarty przyszedł do mnie już z ROD-em. Się wku**** i sprzedałem wszystko w pisdu. Nie grałem przez ponad rok i teraz zakupiłem slima, może tym razem pogram dłużej.