kant1983pl 7 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Weekend-będę na XBL od około 12/13 do wieczora (z małymi przerwami). W przyszłym tygodniu będę grał od północy do około 4 rano. BTW.: Halo Wars zapowiada się ciekawie; multi mnie intryguje; no i coop Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 lutego 2009 Autor Opublikowano 3 lutego 2009 no HW już mam preordera więc chętny jestem jak co... no i w weekend powinienem być Cytuj
Gongal 0 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Na wstępie Witam wszystkich :} EndWar zalega mi na półce od ponad 2 miesięcy i generalnie myślałem już o wymianie na jakikolwiek inny tytuł... Jednak po przeczytaniu tego tematu naszła mnie ochotka żeby wypróbować multi z rodakami (nie przepadam kisić się z amerykańcami w teamie ). Także piszę się do wspólnej gry i może również jakiegoś ustawionego, treningowego meczyku. Live id: qongal. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Witam. Gdyby ktos byl chetny do gry to zaraszam ! LIVE : AngryParamedic Cytuj
Grampel 1 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Chętnie pogram na multi z Polakami. GT: Grampel Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Heh No to musimy się zgadać... Jakby co to jestem na XBL w tygodniu od 18 do 21.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi