Skocz do zawartości

Red Dead Redemption X360

Featured Replies

Opublikowano

12h nabite w singlu a i tak ledwo co parę misji przeszedłem. Zanim zajrzę do multi będe chciał przejść główny wątek - ciekawe ile to mi zajmie biorąc pod uwagę robienie wielu innych rzeczy w tej wielkiej grze.

Więc pytanie do tych którzy już bardziej liznęli multi - sporo jest w nim roboty? ma potencjał żeby stracić w nim kolejne dziesiątki godzin?

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 115,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

dobra dziś byłem obadać RDR ok. 1h z czego 30minut pograłem, resztę ciekawszych momentów/miejsc kumpel pokazywał i...znowu powtórka z gta4, wielki hype i kosmiczne oceny które są z dupy wzięte.   T

• bierz koniecznie. UN to jeden z najlepszych dodatków jakie miałem okazję ograć. fabuła jest ciekawa i zaskakująca momentami by nie powiedzieć że śmieszna, klimat jest świetny i fajnie kontrastuje z dz

• Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita

Opublikowano

Zeby dostać jeden ze strojów, muszę przeszukac Thieves Landing? O co chodzi jakby, bo brakuje mi tylko tego.

EDIT: OK. Znalazłem na YT.

Edytowane przez .:marioo:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka nie jest zła (wg mnie 9-), ale monotonna po przejściu gry nie chcę się w nią w ogóle grać, więc najlepiej misje poboczne itp. robić przed wątkiem głównym. Męczy mnie pewnie przez to podróżowanie bo przemieszczanie w tej nie jest niby złe, ale powinno być troszkę szybsze.

Opublikowano

100% zrobione :)

Gierka 9+ bo bardzo spodobał mi się klimat a gdy przeszedłem fabułę zacząłem dopiero zbierać wszystkie duperelki i wcale mi się nie znudziła :) Teraz fajnie pośmigać na koniku we free roamie(25lvl i rośnie :D).

Tak apropo strojów to mam koszulkę czarna R* i czerwona oraz sombrero co jeszcze i GDZIE można znaleźć?

Edytowane przez Mauy77_x360!

Opublikowano

jest jeszcze jeden strój za challenge od R*. na social clubie powinny być szczegóły albo zerknij tutaj: http://www.xboxresou...tars.php?t=3201

u mnie wczoraj też stuknęło 100%. radość niczym dziecka na święta. teraz tylko 6 achivów i będzie cudowny calaczek. później tylko czekać na dodatki.

Męczy mnie pewnie przez to podróżowanie bo przemieszczanie w tej nie jest niby złe, ale powinno być troszkę szybsze.

używaj dyliżansu albo na odludziu rozstaw obóz. przemieścisz się gdzie chcesz w kilkanaście sekund.

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Wiem wiem używam używam, ale po prostu jestem znudzony już :)

Opublikowano

Szlag mnie trafi z tym multi, od dwóch dni próbuje się do niego podłączyć i NIC! Ciągle tylko loading i loading, którego nawet przerwac nie mogę i muszę wyjść do interfejsu. Ktoś ma taki problem?

W singlu została mi tylko końcówka, ehh, aż żal przechodzić :(

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jest na to rozwiązanie, z którego ja skorzystałem.

Jakie?

New Game ;)

Opublikowano

Ci co nie skończyli nie czytać.

No niby tak, ale mnie się podoba to farmerskie życie, świetny zabieg Rockstara z tymi ostatnimi misjami. Zresztą jest cheat, żeby zmienić Johna w Jacka, więc czemu nie na odwrót?

Opublikowano

Pierwsze DLC ukaże się 22 czerwca, będzie darmowe i zawierać będzie sześć nowych misji przeznaczonych dla trybu kooperacji (maksymalnie dla 4 graczy), nowe trofea/osiągnięcia, dodatkowe punkty doświadczenia do zdobycia i kolejne wyzwania w trybie kooperacji.

źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51898

Opublikowano

Gdzie można upolować miski za który wpada osiągnięcie? A i jeszcze pytanie o konia. Jeżeli kupię drogą i szybką kobyłę, to co się stanie jeżeli ją porzucę lub zagryzie wilk, przepada razem z hajsem na amen ?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

kupujesz raz i wystarczy. jeżeli padnie/zgubisz to po chwili i tak zaliczy respawn i możesz zawołać z powrotem. miśki masz w ostatniej lokalizacji, zresztą są zaznaczone na mapie w grze.

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Niedźwiadki są w TALL TRESS :P

mam kilka pytań co do aczików bo zostało mi już niewiele a chce calaka bo gra jest piękna :D

1.Osiągniecie 500 kills mouted to mam zrobić strzelając na koniu tak? Jeżdze we free roamie leje ile sie da i nie wpada...

2.Zrobil ktos achik z nożem? To trzeba zabic czy tylko "drasnąć"?

3.Ktore to COMBAT MISSION?

Opublikowano

1. Musisz strzelać z broni stacjonarnych takich jak działo, Gatling gun itp. Najłatwiej to zrobić w El Presidio. Zaatakuj policję, nabij sobie wanted, a potem tylko ich rozwalaj z działa. Osobiście zrobiłem to we free-roamie.

2. Aczik z nożem?

3. Najłatwiej to zrobić w tej misji "Political Realities in Armadillo". Pomijaj wszystkie cut-scenki na nikogo nie czekaj. Musisz zabić 5 gostków headshotami (celność 100%) i zejść poniżej dwóch minut i trzydziestu sekund.

Opublikowano

A idź pan w pizdu z takim zakończeniem!

Jak w GTA IV mielismy wybór, i wybrałem drogę, gdzie ginie Roman to byłem wściekły i odloadowałem. Wolałem żeby Katie umarła. A tutaj? Tutaj nie ma wyboru. John umiera i tyle. Czy to, że armia go zabiła to była kara za stare grzechy? W końcu pomógł im eleminując Sancheza, Willamsona i Dutcha.

Jestem kompletnie nie usatysfakcjonowany tym, że teraz mam prowadzić się Jackiem. Tym przydupasem co tylko w książkach siedzi? To po co ja starałem się o te wdzianka, żeby teraz je Jack nosił? Nie podoba mi się też, że w etapie opiekowania się farmą nie mogę zmienić stroju - FUUUUUUUUUUUUUU! Ja chcę wrócić do Meksyku z panczo...

Jako takie, to zakończenie fabuły w ten sposób jest dobre. Ale smutne i i frustrujące dla kogoś, kto prowadzi tego samego człowieka przez 30-40h, przyzwyczaił się do jego głosu i charakteru.

Poza tym to ja nie wiem czy to dobre rozwiązanie - mam chyba ze 2-3 misje od nieznajomych rozpoczęte, ale nie zakończone. No i jak to teraz? Np. obiecałem dla gościa z meksyku, że wrócę i zobacze jego lot paralotnią. I nie zobaczę? Czy mam zakończyć to jako Jack? Chyba panowie z R* o tym nie pomyśleli.

W (pipi)e to mam. Wrzucam load i nie przechodzę tej misji ukończę grę na 100% będąc Johnem, a nie jego synusiem.

Mimo wszystko dla takich gier warto być graczem :potter:

Opublikowano

Nie zrobisz 100% jako John ;)

Opublikowano

No wiem że nie zrobię, ale wszystko co trzeba do wykonania tego 100% jako John, a te 1,5% czy 2% które mi zostanie to będzie ta ostatnia misja. ;)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mam nadzieję, że Rockstar zwróci uwagę na głos ludu i coś z tym zrobi.

Opublikowano

Dużo osób "pyka" w multi? :rolleyes:

BTW.Witam,po dłuższej rozłące z forum.

Opublikowano

To znakomita wiadomość dla osoby ,która ceni sobie multiplayer :thumbsup:

Już niebawem zamówie "własny" egzemplarz.

Opublikowano

jak się pojedynkowac? o ile na poczatku bez problemu to teraz juz za granica meksyku jak ktos przylapie na pokerze to juz nie ma szans, za szybcy sa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.