Skocz do zawartości

Red Dead Redemption X360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RDR na 100%. Gra roku. Hołd dla westernów. 10 bez minusa ode mnie. Zakończenie i pomysł na to co po nim przepiękne. Warta każdej ceny i obrazu z artem na ścianie.

Opublikowano

mamy już osiągnięcia do nowego DLC Legends and Killers:

Call it a Comeback!

Come back from 2-0 deficit and win a Hold Your Own game.

Who needs Deadeye?

Kill 3 or more players in a standoff or showdown.

Stick and Move

Get 3 kills with knives or throwing knives in a single competitive match.

Double Bagger

Double capture 3 times in a single Gold Rush map.

Headhunter

Kill 5 players via headshot in a single Shootout or Gang Shootout.

Legendary

Reach level 50 and pass into Legend.

Hail Mary

Get a kill greater than 35 yards with a Tomahawk.

Axe Master

Complete all Tomahawk challenges in Single Player.

Original Gunslinger

Get 25 Deadeye kills with Red.

Reeeeal Good

Get 25 Dynamite kills with Pig Josh.

będą challenge tomahawkiem w singlu :woot:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

przez weekend, tj od dzisiaj do niedzieli wieczora, grając w multi dostaniemy podwójne XP. nie wiem czy hideouty we free roamie też się w to zaliczają ale na pewno co-opowe misje i pozostałe tryby multi dadzą podwójne punkty doświadczenia.

tak oto twierdzi R* we wpisie na Facebooku

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

Właśnie skończyłem. Najlepsza gra ostatnich miesięcy. Najlepszy sandbox od czasów GTA3. Prawdziwa perełka. :thumbsup:

Opublikowano

Da sie jakos szybciej przechodzic miedzy lokalizacjami (np. miedzy miastami), czy trezba za kazdym razem jezdzic konno ? Pytam, bo wkurza mnie jak jade ten sam odcinek 3 raz, bo ktos po drodze mnie ustrzeli... <_<

Opublikowano

Da radę masz 2 sposoby:

-na mapie masz zaznaczone dyliżanse (wykrzyknik) które działają jak taksówki

-jak rozpalasz ognisko/rozbijasz "obóz" żeby zasejvować również masz tam opcję przeniesienia w dane/wybrane miejsce

Opublikowano

Dzieki Slupek - wrocilem po dlugiej przerwie, bo jakos ta gra nie potrafi mnie wciagnac. Jeszcze mam jedno glupie pytanie - jak ten oboz sie rozbija ? Nie pamietam zupelne, a nigdzie nie mam zadnej opcji do postoju ; / Nawet jak oddale sie od miasta...

Opublikowano

Na padzie od Xboxa to chyba będzie przycisk BACK (na Ps3 jest Select) to jest menu i druga zakładka (zmieniasz RB zakładki) tam będziesz miał "obozowisko" (improved campsite). Przy czym pamiętaj, że prędzej musiałeś je kupić w sklepie to raz a dwa obozowisko możesz rozbijać tylko na terenach równych (nie górach, dołach itd.) i z dala od wody i dróg ;].

Opublikowano (edytowane)

Ech, dzieki, nie wiem, jak moglem tego nie widziec.

Probuje dac tej grze 2 szanse, ale po w ogole mi sie nie podoba. Z poczatku jest nudna jak flaki z olejem, strzelanie do jakis kojotow, eskorta postrzelonego dziadka, pomoc przy bydle - nie wiem chlopaki, ale jezeli w ciagu najblizszych 20 minut nic ciekawego sie nie wydarzy, znowu ja odloze. Nie wiem, czy gust mi sie zmienil, ale RDR po prostu w ogole nie potrafi przykuc mojej uwagi na dluzej niz godzinke... <_<

EDIT: cofam to co napisalem : ) Al gra naprawde wolno sie rozkreca :turned:

Edytowane przez easye
Opublikowano

Ja miałem tak samo jak Ty, ale tak jak piszesz - rozkręca się strasznie wolno. Dla mnie dopiero wszystko nabrało rumieńców tak pod koniec "Meksyku" i potem było coraz lepiej. Końcówka mnie za to zniszczyła i choćby dlatego warto dotrwać do końca.

Opublikowano

Mam pytanie ws. US Marshall's Uniform. Zdobywa się go po wycięciu bandytów z ich kryjówek (Fort Mercer itd.) w ciągu 24h. Nie gram z opisem i te kryjówki oczyszczałem jak mi się podobało, tym samym nie zrobiłem tego w 24h. Jak wiadomo, zdobycie tego stroju wlicza się do 100 procent ukończenia. I co teraz? Przepadło wszystko? Nic już nie da się zrobić? Nie mam wcześniejszego save'a niestety.

Opublikowano

Raczej nie umarła ze starości, bo według Red Dead Wikia miała 37 lat. Prędzej zmarła na jakąś chorobę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...