japco 275 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Jakim cudem, skoro Jack ma już wtedy ze 3 dychy. Pod koniec grałem na szybko i zdarzyło mi się pominąć parę filmików. Stąd pytanie: Dlaczego ta armia zaatakowała chatę Johna? Edytowane 22 sierpnia 2010 przez japco
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 ad spoiler1 Jack nie ma 3 dych tylko 19 lat. Twórcy wizualnie go postarzali, żeby był jak najbardziej podobny do ojca. Głos za to ma odpowiedni do tych swoich 19 latek ad spoiler2 Generalnie po to, by pozbyć się Marstona. Został wykorzystany do wybicia swoich dawnych kumpli, ale nie wyzbył się przez to grzechów przeszłości. Poza tym ten szeryf Ross chciał odejść w sławie na emeryturę - przecież zlikwidował cały gang Dutcha/Williamsona ( w sumie to nie wiem kto tam w tym gangu rzadził).
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) W tamtych czasach jeszcze nie było instytucji świadka koronnego Za błędy przeszłości trzeba płacić, a ostatnie co leżało u podstaw kar na Dzikim Zachodzie to ich humanitarny wymiar ;] Stąd po wykorzystaniu Marstona do brudnej roboty, najłatwiej było go odstrzelić. Przypominam, że te typki z Policji w Blackwater to zaczątek kształtowania się współczesnego FBI ;] Edytowane 23 sierpnia 2010 przez [InSaNe]
Gość Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Pogralem dzisiaj troche u kuzyna na PS3. W sumie to postrzelalem, pojezdzilem na koniu i poogladalem grafike. W ogole mi to nie lezy, bo nie moge zdzierzyc klimatu, no po prostu nie lubie westernow. GTA IV z dodatkami bardzo mi sie podobalo. Warto szukac wcale nie taniej uzywki (najnizej chyba 130 zl sic! 4 miesiace po premierze), czy gra czym zaskakuje, jest w stanie nadrobic gameplayem tego badziewnego glownego bohatera (mowie o designie) i caly niestrawny dla mnie setting?
baniek 246 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Witam, mam takie pytanie, bo dostałem kod na ściągnięcie dodatku. Nie posiadam jeszcze podstawki RDR i takie pytanie mi się nasuwa, czy ten kod jest wielokrotnego użytku, ewentualnie po czasie traci wartość?
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) nie traci wartości, możesz go wpisać kiedykolwiek chcesz aha i skąd go masz? Edytowane 29 sierpnia 2010 przez MaZZeo
baniek 246 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Wpisałem dzisiaj i pobrałem ten dodatek, teraz czekam na podstawkę. Dostałem go od znajomego, który prowadzi stronę o GTA i dostaje od R* różnego rodzaju prezenty
Słupek 2 143 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 :o:O:O poważnie? Ale polską stronę? Jak on nawiązał kontakt z R*? Daj link do tej strony albo wyślij w pw żeby nie było offtopa ;].
baniek 246 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Poważnie, poważnie. Strona i tak się pojawia jako pierwsza w googlach ; ) http://gta.net.pl/3633,news.html - mi.in. : )
kudlaty88 489 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Nie wiecie czy są już te darmowe stroje na XLive??? Nie mam jak kuzwa sprawdzić :confused:
Colin 1 974 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 a xbox.com to co? sprawdzę później również na konsoli bo też mnie to ciekawi.
kudlaty88 489 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 I jajco nima strojów Może jutro się pojawią
kudlaty88 489 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 FFFFUUUUUUUUUU dalej niema strojów na Live WTF??? Czyżby tylko na PS3 były dostępne??
Diverso 0 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Może ich ostatecznie nie będzie, szkoda by było, zawsze to przedłużenie rozgrywki o godzinkę - dwie.
kudlaty88 489 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Bez żartów to by był cios poniżej pasa....
Diverso 0 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 To jak byś nazwał sytuację w której klocka omija następny dodatek? Szkoda, że nie ma żadnych informacji czy/kiedy będzie, wolę mieć wszystko jasne, a nie żyć nadzieją.
ksips1 32 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Kocham takie klimaty 8) Niektórzy domniemają, że gra może się ukazać 31 października/1 listopada (z oczywistych względów) - co sądzicie? Wydaje mi się, że po pierdółkowatych DLC przyszedł czas na hicior
canuks 63 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Gra ardzo dobra ,po dość niemrawym początku zaczyna się robić ciekawie . Kolejne pytanie ,zauważyłem ze sa jakieś wyzwania za zebranie roślinek ,zabcie kojotów ,jeleni ... potrzebne to do czegoś ? Te wyzwania wpadają "same" podczas rogrywki czy jednak trzeba(specjalnie ) się poszwendać po prerii i wybić co nieco zwierzyny ?
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) no nie bo jak wpadną challenge za zwierza który jest w jednym miejscu? to samo z kwiatkami. ja to robiłem tak że pomiędzy misjami robiłem te challenge, by się nimi nie znudzić (bo niektórzy robili je np. po skończeniu fabuły - nie polecam). czy one coś dają? Z tego co pamiętam to jakieś zniżki w sklepie, dostęp do nowszych broni no i hajs oczywiście (szczególnie za szukanie skarbów). Bodajże jak wymaxujesz wszystkie rodzaje challengy to masz nowe wdzianko. Edytowane 2 października 2010 przez MaZZeo
milekp 78 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 No i bez nich nie ma 100% gry.
gieroy22 41 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Na mnie ta gra nie zrobiła jakiegoś wielkiego wrażenia, ot dobry sandbox w klimacie westernu, oczekiwałem czegoś głębszego , na poziomie gta 4 no ale widocznie tamte klimaty mi bardziej odpowiadają Poza tym ta jazda na koniu z punktu A do B strasznie wydłużyła rozgrywkę. Mam wrażenie że połowę czasu spędziłem na dojeżdżaniu do misji itd...
canuks 63 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 GTA IV co niby robimy ? z punktu A do B .... przecież to ten sam schemat rozgrywki tylko nowe otoczenie
gieroy22 41 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 W gta4 korzystałem praktycznie zawsze z taksówek których na ulicach jeździło od zajobania . A jeżeli już jechałem z A do B to jazda była o wiele przyjemniejsza, ciekawsza, no i nie nudna jak flaki z olejem. Moim zdaniem powinien być patent typu, jeżdżący podróżnicy (i to sporo) którzy za kasiorę mogli by nas gdzieś zawieść ... . Poza tym w gta 4 czas podróży umilały zawsze stacje radiowe itd no ale tutaj wiem że nie było tego jak zrobić, ale jest to kolejny powód by potwierdzić ze jazda na koniu z jednego końca mapy na drugą jest nudna...
canuks 63 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Przecież też masz "taksówki" dyliżansy sa prawie w każdym miescie ,wsiadasz płącisz XX $ i jedziesz w kade miejsce na mapie .POdczas jazdy dajesz A(skip) i już jesteś u celu
ksztyrix 6 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Można też rozłożyć obóz i mamy tam fast travel.
Rekomendowane odpowiedzi