Skocz do zawartości

Red Dead Redemption X360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że są te dyliżanse itd ale żeby nim pojechać trzeba dojechać do miasta itp itd, obozy są jednorazowe jeżeli dobrze pamiętam więc to też mija się z celem... :P Mam tez pytanie, skąd mogę się dowiedzieć czy koń którego sobie złapałem jest szybszy od poprzedniego ? Bo wydaje mi się że od samego początku jeżdżę najwolniejszym jaki jest :P Wiem że można kupić najszybszego konia za1,5 tys $ ale wolałbym zaoszczędzić na tym :)

Opublikowano

jedynie co mnie denerwuje to ze nie ma dyliżansów Usa-Meksyk (wielką rzeke trzeba samemu przejechać) - można tylko wybierac lokacje Meksyk-Meksyk lub USA-USA

w ten sam sposób działa też ognisko/obóz

Opublikowano

jedynie co mnie denerwuje to ze nie ma dyliżansów Usa-Meksyk (wielką rzeke trzeba samemu przejechać) - można tylko wybierac lokacje Meksyk-Meksyk lub USA-USA

w ten sam sposób działa też ognisko/obóz

:D :D Waypointa sobie chłopie zaznacz, to dojedziesz w każde miejsce.

Opublikowano

aaaa, czyli tylko przez waypointa sie da przekroczyć szybko granice

bo wyboru miasteczka z drugiego kraju nie ma co dla mnie jest troche denerwujace (tym bardziej ze podróze z miasta do miasta są tańsze niz te do zaznaczonego punktu)

Opublikowano

zabralem sie drugi raz za red dead za pierwszym razem gra mnie odrzucila czulem po prostu przesyt sandboxami :) tym razem pochlonela mnie maksymalnie :) pogalem tez chwilke w multi i calkiem milo sie strzela,

jak skoncze od razu biore undead nightmare :)

Opublikowano

wlasnie przed chwila zakupilem undead nightmare ;) akurat zmiescilem sie w promocji i 800msp zostanie zwrocone na moje konto :)

ale tak jak pisalem odpale jak zakoncze podstawke :) cale szczescie ze dalem druga szanse rdr

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja z innej beczki - gorąco polecam "Krwawy południk" Cormaca McCarthy'ego wszystkim fanom RDR. Kawał mięsistej, kapitalnej narracyjnie lektury naturalistycznej o Dzikim Zachodzie. Po zrobieniu gry na 100% obiecałem sobie, że do niej nie wrócę, bo dawno nic mnie tak nie zmęczyło, ale po lekturze mam ochotę znów sobie pocwałować.

edit: InSaNe - fakt, lektura jest przytłaczająca i brudna, ale dzięki temu właśnie robi wrażenie. Nawet dekadenckie RDR jawi się jako lekki western przy niej. Do spółki z filmem "Aż poleje się krew" mamy piękny trójmedialny zapis upadku Dzikiego Zachodu.

Opublikowano

Kupiłem tę książkę po peanach jakich się nasłuchałem, ale szczerze mówiąc nie mogę się do niej przekonać. Strasznie ciężka narracja i trudno mi się przez nią przebija :/ Może dam jej drugą szansę...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedawno w końcu kupiłem RDR, razem z kodami na te trzy "preorderowe" DLC i mam pewien problem - kod wpisałem, dostałem złote spluwy, dostałem konia, ale "Deadly Assasin's Outfit" już nie. Nie ma odpowiedniego wpisu w dziale "outfits" w menu. Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

musisz go odblokować ogólnie. by się pojawił na liście trzeba spełnić choć jeden warunek albo zrobić coś żeby go odkryć na liście. powinien w trakcie grania się pojawić a później tylko wymagania spełnić.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...