Gość DonSterydo Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Wczoraj zacząłem grać. RDR już jakiś czas temu leżało na półce (podstawkę kupiłem od kumpla, a Undead Nightmare na XBL, wszystko za 52zł ). Gra ma klimat ostry jak żyleta, gra prezentuje się świetnie i jest mocno sugestywna Coś czuję, że ciężko będzie się oderwać, a jak już wszystko skończę, to będę żałować, że nie była dłuższa
Janush 224 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Gdzie mogę znaleźć "Undead bait" dla landona ?
Colin 1 976 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 http://reddead.wikia.com/wiki/Undead_Bait stwórz sobie sam
Il Brutto 1 628 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Długie jest UN? Fajne? Podstawę przeszedłem raz i sprzedałem, dużo achievementów zostało do zrobienia a mam ochotę popykać w to znowu. Więc może od razu z dodatkiem...
Colin 1 976 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Fajne? Jest zayebiste. Długość to około 10h. Jeżeli masz ochotę wrócić do gry to koniecznie bierz od razu z dodatkiem.
Milo 56 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Trzeba zagrać w Red Dead Revolver żeby spokojnie zagrać w Red Dead Redemption??? Czy można od razu celować w "nową generacje" ??
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Możesz od razu grać w Red Dead Redemption.
Oldboy 984 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 wal śmiało w RDR a poprzedniczkę sobie daruj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Napiszę to samo co poprzednicy, odpuścić tzw. prequel i jechać w RDR.
adamst85 96 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Co do Undeada to wcale taki za(pipi)isty nie jest. Dla mnie baaardzo schematyczne misje - pojedź, wybij i tak w kółko - nic specjalnego. oczywiście zombiaki na dzikim zachodzie to wczesniej tylko w filmach były i to niesko budźetowych - oglądałem swego czasu taki całkiem znośny westernik horrorer z podobnym klimatem. Dodatek dobry ale szału nie ma w porównaniu z podstawką.
Andreal 2 123 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Jak na DLC to jednak jest za(pipi)isty, dobrych kilka godzin gry, pełna mapa do zwiedzenia, całkiem sporo zadań i wyzwań, a wszystko z przymrużeniem oka. Pokaż mi dodatek do współczesnych gier, który oferuje tyle zabawy Undead.
adamst85 96 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Długość rozgrywki jak najbardziej, jajcarski też końcówka bdb, ale naprawdę mnie w pewnym momencie strasznie zaczął nużyć małą różnorodnością misji. Konie połapałem, ukończyłem - ostatnia misja śreeednio zadowalająca. Moja ocena 7/10
Andreal 2 123 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Misje w RDR to dodatek do możliwości podziwiania pięknych widoków (no, może oprócz zombie ).
Nitro619 11 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Wie ktoś może jak wygląda GOTY RDR? W sensie czy mamy zwykłą płytę + 298 karteczek z kodami na dlc, czy może dodatki na osobnej płycie? Pozdrawiam
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Nie ma kodów jest jedna płyta od single podstawki i płyta od multiplayer a na niej single UN.
Mustang 1 775 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita, a okazała się bardzo dobra. Szczególnie spodobały mi się lasy Tall Trees, zupełnie inne niż pustkowia prerii. Sporo do roboty, fajny patent z polowaniem na zwierzaki, rezygnacja z pierdół do zbierania (300 gołębi z GTA) na rzecz mało uciążliwego szukania kwiatków; to wszystko sprawia, że przyjemnie wbija się 100%. Z kolei co do dodatku mam mieszane uczucia. Po świetnych opiniach podziewałem się nie wiadomo czego, a trochę się zawiodłem. Nie wiem, jakoś te zombie mi nie pasują do całości i sprawiają wrażenie wrzuconych na siłę. Jakby R* chciał zrobić grę o zombie na fali popularności zgnilizny, a skończyło się na wrzuceniu zombie do jednej z obecnych gier. Pojawiają się oczywiście postaci z podstawki, część jako zombie, część jako ludzie, ale nie licząc jednej osoby jakoś nie pasują do tych nowych realiów. Same misje są z kolei dość proste, a sporo czasu zajmuje schematyczne ratowanie miast i szukanie zaginionych. No i nie ma nowych lokacji. Jak na DLC to nadal porządny kawałek zawartości, ale moim zdaniem nie jest to konieczny zakup i nie uzupełnia wcale singla. Po multi widać, że po premierze musiało być całkiem fajne. Niestety teraz już raczej dogorywa i ciężko coś normalnie zagrać. Edytowane 17 czerwca 2012 przez Wampis 2
maciekww28 848 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 ciężko coś normalnie zagrać bo ludzie są w **uj ograni - sam czasem wpadnę na multi to dostaję takie baty że głowa mała sam się czasem zastanawiam czy aby nie cheatują - gość z odległości 400 metrów wali mi headshota i do tego jadąc na koniu a ja dwie godziny próbuję go zdjąć snajperką - takich przykładów można podać miliony na friendly to samo - nie wiem co kolesie mają za broń - strzela do mnie a ja po chwili wybucham rozrzucając po okolicy wnętrzności - a rzekomo nie mogą mnie zabić w tym trybie
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) ciężko coś normalnie zagrać bo ludzie są w **uj ograni - sam czasem wpadnę na multi to dostaję takie baty że głowa mała sam się czasem zastanawiam czy aby nie cheatują - gość z odległości 400 metrów wali mi headshota i do tego jadąc na koniu a ja dwie godziny próbuję go zdjąć snajperką - takich przykładów można podać miliony Red eye na friendly to samo - nie wiem co kolesie mają za broń - strzela do mnie a ja po chwili wybucham rozrzucając po okolicy wnętrzności - a rzekomo nie mogą mnie zabić w tym trybie Explosive Rifle Edytowane 17 czerwca 2012 przez Zdunek
Wredny 9 705 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 @Rozi Też masz te złote skiny na broniach? Da radę to wyłączyć/zmienić? No i czy zwróciłeś uwagę na to, że mamy jakąś "japońską" wersję? Ja kupiłem zwykłą podstawkę z X360 w pudełku, a i tak mam ikonkę chyba pakietu z Undead Nightmare i się zastanawiam, czy to z automatu nie ściąga GOTY
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Skiny możesz wyłączyć w opcjach. I chyba ściąga GOTY zawsze, chociaż ja mam na dwóch płytach i tak też pokazane jest w menu - jedna ikonka to single player, druga to multi i UN.
Pupcio 18 645 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 A właśnie, bo to wydanie jest na dwóch płytach. Masz te bronie z dodatków w podstawce normalnie @Rozi? Na ps3 mam osobno na płytce indeks nightmare i niestety tylko tam miałem te dodatkowe 2 brońki
Wredny 9 705 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ja teraz z ciekawości zerknąłem do MS Store i mimo, że te "Golden Guns Weapon Pack" (a także np "Deadly Assassin Outfit") kosztuje niby 4,49 to w grze mam te rzeczy już odblokowane (tzn bronie, bo outfit jeszcze muszę sklecić, ale też widnieje wraz z wytycznymi). Ciekawe, czy Undead Nightmare też mogę grać, mimo że mam zwykłą podstawkę - bo wychodzi na to, że obojętnie jaką wersję RDR z X360 wsadzisz do paszczy XSX to pobierze i tak to samo, japońskie GOTY.
emwusc 95 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2021 przez emwusc 1 1
Wredny 9 705 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 K#rwa, kombinacja jak w jakimś Fatality do Mortal Kombat, ale podziałało - dzięki
Rekomendowane odpowiedzi