Czoperrr 5 118 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Poprawka. Teraz mam faktyczny koniec głównego wątku i powiem, że zakończenie jest bardzo zaskakujące. 69% i 14 godzin gry.
canuks 63 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Gra się nie nudzi tak jak to było z GTA IV ze po tych ~30% gry misje stawały się jednolite i nużące .Te wysokie oceny sa słuszne czy nieco na wyrost ?
Suboshi 3 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Właśnie dostałem kompletną Limited Edition i wpisałem ten kod na DLC. PO chwili w górnym rogu po kolei pojawiały mi sie informacje ze dostałem golden Guns, war horse i deadly assassins outfit. Golden Guns mam ale ubranie jest niedostpene ( trzeba znaleźć wszystkie jego kawałki ) no i po wpisaniu kodu gdzie pojawia sie war horse?
Voytec 2 761 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Po wpisaniu kodu w grze na Select wchodzisz w zakladke Consumables i tam jest Warhorse
schabek 5 334 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 A te dodatki można odblokować wraz z postępem w grze? Czy tylko w limitkach są?
S!N 14 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Tylko w kolekcjonerskich i co niektórzy załapali się na pojedyncze bonusy w pre-orderach.
Suboshi 3 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Żeby zdobyć assassin outfit musze wygrać pojedynek, problem w tym ze ten pojedynek wygrałem zanim wpisałem kod na DLC. jest jeszcze szasna zeby to wykonać czy zacząć od nowa gre?
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Oprawa - wschody/zachody słońca, rozpalona pustynia i wszelkie widoki na okolicę to rewelacja, sam Nathan Drake się chowa, bardzo ostra grafika, bez tego bluru jak w gta4. Naprawdę R pozytywnie mnie zaskoczył bo ten element zachwyca i niestety na tym koniec. Em, no całkiem ładnie wygląda RDR, jak na sandboxa to rzeczywiście świetnie. Ale U2 to poziom co najmniej o klasę wyższy jeśli chodzi o oprawę, co zresztą jest zrozumiałe(zamknięta mechanika gry).
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Żeby zdobyć assassin outfit musze wygrać pojedynek, problem w tym ze ten pojedynek wygrałem zanim wpisałem kod na DLC. jest jeszcze szasna zeby to wykonać czy zacząć od nowa gre? Jak do tej pory napotkałem na dwa pojedynki w samym Armadillo. Później pewnie jest ich więcej.
Suboshi 3 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 one są jakoś randomowo czy jak? Więc skupie sie na ostatnim zadaniu i moze w trakcie załape sie na pojedynek
Bartg 5 468 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 A licza sie pojedynki wynikajace z cheatowania w karty ? Bo cheatowanie piekna rzecz, duzo latwiej jest, tylko latwo zostac zlapanym
Nitrom 38 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 mnie w armadillo wszyscy ze stolika zlapali (pojedynki wygralem) i jak tam ostatnio tam bylem to był pusty stolik
Bartg 5 468 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Lol Najgorszy w oszukiwaniu jest poczatek jak masz zlapac karte z dolu talii, potem podmienic to juz zaden problem.
Oldboy 984 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Po krótkiej sesji czyt. całodziennej ok. 9 h tym razem jestem po to aby jednak posłodzić. Rewelacyjne smaczki .... warunków atmosferycznych,wschodów i zachodów słońca, wiernie odzwierciedlony rewelacyjnie wygląd koni i te mięśnie podczas galopu bardziej widoczne u lepszej i zarazem szybszej rasy. Po prostu masakra ! Oświetlenie w pomieszczeniach padające przez różne szczeliny okna itp można tak bez końca jest ich co nie miara i tak upatrzyłem sobie powiewającą flagę na wietrze (Euphoria ) odzwierciedlanie i to jak się zachowuje, bezcenne.Każdego dnia powiewa w inną stronę zdarzają się też dni bezwietrzne wtedy nawet ani nie drgnie, dalej zmiennych pór dnia i ich długość.Wspomnę tylko że wizualnie rozpieszcza jest ostro, wyraźnie i pięknie. RDR to istny symulator "westernowego życia" i to chol@ernie dobrego. Z każdą kolejną czynnością robi się coraz ciekawiej ja już wsiąkłem po uszy a co będzie gdy odpalę multi...? Edytowane 23 maja 2010 przez Bushisan
44bronx 459 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 Niestety zasmucę Cię co do multi, jest to samo co w przypadku GTA4, czyli lagi i totalne bzdury.Wszystko jest fajnie zrobione ale niestety laguje co u mnie dyskwalifikuje strzelaninę multi.Grałem z Polakami więc teoretycznie nie powinno lagować ale niestety lagowało.Jeśli chodzi o singla to wypowiem się innym razem bo musiałbym zebrać wszystkie plusy gry do kupy a jest ich po prostu MASA!!!Ta gra jest po prostu epicka, R* są mistrzami.
SzczuruLive 1 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 Multi jest strasznie randomowe bo raz zabijesz ze 100 jardów 3 strzałami, a drugi raz w ogóle. czy to zależy od szczęścia? nie wiem nie znam się A co do trybów to są kozackie Standoff muehehe zawsze tylko na to czekam
__bercik07 202 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 a co w ogole trzeba zrobic by wygrac taki pojedynek 1 vs 1 ? Zrobilem ten turtorialowy, potem w miasteczku jeden koles mnie wyzywa, w trakcie pojedynku udaje mi sie ozaczyc go pare razy ale i tak on pierwszy oddaje strzal
Suboshi 3 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 jak go oznaczy to puść prawy trigger i wtedy wystrzeli ( najlepiej celować w broń wtedy wygrasz bez zabijania go )
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 (edytowane) Tak się kończy wizyta w Saloonie... chciałem wyjść na świeże powietrze, potem wrócić i jebnać kolejną kolejkę ale nie trafiłem w drzwi. Edytowane 23 maja 2010 przez MaZZeo
ksztyrix 6 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 Jak w życiu Co się dzieje potem, wstaje się i trzeźwieje w 3 minuty jak w GTA IV czy obudziłeś się bez pieniędzy?
pawel3569 20 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 Po chwili "bomba" znika jak ręką odjął
ksztyrix 6 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 To szkoda, fajnie by było że jak przesadzisz z wódą to możesz obudzić się rano na jakimś wypizdowie bez gnata i kasy.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 No bomba mi znikła. Jednak nie wiem, może da się zaliczyć zgona do nieprzytomności albo jakiegoś innego efektu? W GTA IV z tego co pamietam przez banię można było trafić do środka Statue of Liberty z tego co pamiętam.
blantman 5 780 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 rada dla wszystkich co mają live'a niech wpadają w ten weekend na krótką sesje multi np potyczki gangów a łatwy aczik wejdzie za zabicie kolesia z rockstara lub kogoś kto ma ten achievement Mi wpadło przy pierwszym killu a koledze w drugim
Rekomendowane odpowiedzi