Owiec 281 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Lepiej kupic zestaw dodatkow za 1200 (dzisiaj promocja), czy tylko ten Undead za 600?
canuks 63 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 CHyba logiczne ze brać ALL za 1200 .
Gość Ofsajd Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 a ja mam takie pytanie czy Undead Nightmare jest jakoś powiązany fabularnie z podstawką, czy jest to nowy, osobny wątek?
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Nowy osobny watek, a wieczorem zakupie dodatki
Owiec 281 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 @canuks - wiesz logiczne nielogiczne, chodzi o to czy warto Bo nie wszystkie DLC sa warte swojej ceny.
Gość Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 SLupek napisal mi, ze oprocz Undead reszta to rzeczy do multi, jakies stroje, bron jedna, czy cos.
Słupek 2 143 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Tylko, że taki topór który dostajemy w jednym z dlc również przechodzi na singla ;]. Zresztą macie tutaj dokładny opis co każdy dodatek zawiera, dodaje: http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/ sekcja dlc oczywiście
Gość Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 (edytowane) No gram juz prawie 8 h i dotarlem do Meksyku. Totalnie nie moje klimaty. Robie tylko main story, nie chce mi sie jezdzic i pomagac ludkom, ani zabijac zwierzatek itd. Grafika jest solidna, choc czasem gra sie zadlawi lekko, postacie ciekawie nakreslone jak to Rockstar, ale nie jaram sie tym w ogole. W zyciu nie obejrzalem zadnego westernu i nie obejrze najwyrazniej. Gdzie te nowe GTA? Edytowane 26 grudnia 2010 przez Gość
Dud.ek 2 054 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Ja też rozpocząłem przygode z RDR, mam podobny czas co ty Psyko a za sobą zaledwie kilka misji z wątku głównego. Jestem zauroczony tym światem i liczbą możliwości jakie niesie świat gry. Niejednokrotnie jadąc po zlecenie jakiejś misji po drodze spotykam jakąś postać, pomagam jej, po drodze jeszcze 2 takie + randomowe zdarzenie i zamiast dojechać na miejsce w 2 min jade tam ok 2h. Klimat jest przegenialny, pościgi za skradzionym......koniem xD rozumie w, że nie każdemu to musi podpasowac ale osobiście uważam RDR za gre roku oraz poważnego aspiranta do najlepszej gry obecnej generacji w jaką miałem przyjemność grać.
Słupek 2 143 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 (edytowane) Zaliczenie singla na 100 % to co najmniej 10 godzin. Bez żadnej ściemy. Edytowane 28 grudnia 2010 przez SłupekPL
bypa 1 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Zdecydowanie najlepsza próba oddania westernowego klimatu w grach video! Mam wbite 99.5% w podstawce, zaś UN czeka w kolejce... Gra roku i top-5 tej generacji konsol.
Gość Ofsajd Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 A mnie też jakoś ta gra nie podchodzi... gameplay fajny, grafika super, ale klimat do mnie nie przemawia. Może w końcu się przymuszę i wciągnę w fabułe.
kubson 3 189 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 ja natomiast zostalem pochloniety chociaz wczesniej mega narzekalem hehe undead nightmare daje rade to samo multi w ktore pogrywam ostatnio
Owiec 281 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 A ja dzisiaj pod namowami kumpla wlaczylem multi z nim (gralem moze z 20min w singla). Nie majac pojecia o co chodzi, co robic i chociazby jak zmieniac bronie (xD) mialem taki ubaw ze o ja piernicze, tylko biegalem i zabijalem wszystko co sie rusza i zwiekszalem Bounty. Kumpel z beki nie mogl z mojej podniety, kuzwa ale to bylo glupie. Ale gra musi miec cos w sobie, skoro sie poczulem jak dawno temu biegajac i robiac sam nie wiem co.
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Niczym dwu letnie dziecko w piaskownicy pełnej piłek i czego tylko zapragniesz Podsumowując RDR i jej dodatek to gra roku, w moim TOP10 ever jest dla tej gry miejsce. Rockstar ma mój szacunek, czekam na RDR2, z możliwością pływania
Słupek 2 143 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 (edytowane) 1) Informacje o kreaturach pojawiają się tylko w wypadku nowych koni Apokalipsy - wtedy złap go na lasso. A w drugim wypadku chyba tylko 2 razy gdy zostajemy poinformowani o dwóch mitycznych kreaturach (ale to dopiero pod koniec gry, po spełnieniu pewnych wymagań - nie będę spoilerował). A czym czymś procentuje, no achivami, zaliczeniem 100% i satysfakcją heh. Handlu nie ma w dodatku a zbieranie roślinek przydaje się do robienia specjalnej amunicji, przynęty na zombie i czegoś jeszcze. O wszystkim zostaniesz poinformowany w odpowiednim czasie. 2) Te zaznaczone skrzynki to tylko amunicja; nie warto. Chyba, że brak Ci jej. 3) Tak. Edytowane 2 stycznia 2011 przez SłupekPL
Amer 1 371 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Poproszę o podpowiedź (RDR UN): odwiedziłem ziomka, który zapodał sobie dancing z nieco oziębłym towarzystwem (wiadomo o co chodzi) i pojęcia nie mam gdzie dalej śmigać (na mapie nie widnieje żaden konkretny cel).
Wiiner 1 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 cel widnieje, a nawet 3 musisz zrobic z zaznaczonymi cmentarzami to samo co w blackwater
Amer 1 371 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 No fakt, zapomnialem napisac: z trumnami juz się uporałem i... zacinka Nie wiem co zrobić dalej.
KamileQ 27 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Zakupiłem grę od wujka. Gra jest niesamowita, zauroczyła mnie. Zdecydowanie gra 2010 roku. Można chociażby włączyć Xboxa i pojeździć na koniu i ma się dużo frajdy.
FalsoVero 3 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Po długiej przerwie od x0, zakupiłem RDR, gra od razu mnie zauroczyła nawet te pierwsze misje na które niektórzy narzekali.
Colin 1 974 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Podbijam posta do gory bo mam pytanie do tych, co dodatek undead nightmare skonczyli. Skonczylem watek fabularny, odkrylem wszystkie miasta, biegam jako marston-zombiak. Co mi zostalo do roboty? Szukac zaginionych, skarbow i tego dodatkowego stroju czy cos jeszcze? 100% UN: Complete all 19 missions, this will come through natural story progression. Complete all 4 stranger missions in Armadillo, MacFarlane's Ranch, Tall Trees and Casa Madrugada. Save all 16 survivors (Lost Souls), at El Presidio (6) and at Fort Mercer (10). Complete all 4 challenges. Obtain every outfit, this will come over time as you complete challenges. Break the Unicorn. Kill the Chupacabra. Have every territory saved once. Clear out all graveyards once, which will come as you complete story missions.
Amer 1 371 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Kolejna zacinka w UN Poproszę Was o podpowiedź... Jestem w Meksyku gdzie spaliłem trumny na wskazanym przez siostrzyczkę cmentarzu. Na mapie nie widnieje żaden cel. Wszystkie miasta odbite, wszystko zrobione. Z tego co wiem powinienem teraz wracać do zakonnic, a jednak na mapie nie pojawia się żaden cel (wizyta w ich "przybytku" nie popycha fabuły dalej).
Colin 1 974 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 w ich przybytku czyli typowo w klasztorze? popatrz na peronie koło torów kolejowych niedaleko ich klasztoru. pamiętam że tam były i po cut-scence ruszyło się do przodu. jeżeli to nic nie da poczekaj parę growych dni a w międzyczasie poszukaj w necie lokalizacji przypadkowych postaci żeby dla nich zrobić mini-misje.
Barboro37 0 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 A ja mam takie pytanie - czym się różni Undead Nightmare Pack z MS Marketplace http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Undead-Nightmare-Pack/b2fc40b9-9697-4bde-8e65-25ab08cff080 od tego na płytce? Bo ten na marketplacie kosztuje tylko 800MSP a ten na płycie około 100zł. Dzięki:thumbsup:
Rekomendowane odpowiedzi