Skocz do zawartości

Red Dead Redemption X360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni dodali dużo takich pierdół za darmo kilka lat po premierze, w tym 3 nowe stroje, złote bronie i chyba coś jeszcze

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

A właśnie, bo to wydanie jest na dwóch płytach. Masz te bronie z dodatków w podstawce normalnie @Rozi? Na ps3 mam osobno na płytce indeks nightmare i niestety tylko tam miałem te dodatkowe 2 brońki  :/

Wszystko jest w podstawce.

Opublikowano

No i zajebiście. Dodatkowe 2 challenge to chyba wystarczający dla mnie powód żeby kupić konsolę nowej generacji za 2500zl i 11 letnią grę :rayos:

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

No i zajebiście. Dodatkowe 2 challenge to chyba wystarczający dla mnie powód żeby kupić konsolę nowej generacji za 2500zl i 11 letnią grę :rayos:

może kup xox? :dynia: 

chyba nie ma dużej różnicy w rdr między xox i xsx

Opublikowano

SSD vs HDD, jest tylko jeden zwycięzca.

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

SSD vs HDD, jest tylko jeden zwycięzca.

no ale nie w 11 letniej gierce

z tego co pamiętam to XOX też odtwarza RDR w 4K, a klatkarz tu i tu 30

Opublikowano

Ale czasy ładowania nie istnieją na SeXie.

Opublikowano

I kuźwa QUICK RESUME :fsg:
Jak sobie przypomnę te wszystkie loga i ekrany ładowania na PS3, a tutaj pyk i jestem w grze - przecież to aż wręcz niewiarygodne przy czymś tak wielkim i rozbudowanym :obama:

Opublikowano

Ja już na farmie, ech, zaraz nastąpi to straszliwe zakończenie :(

A Abigail to jest wkurwiająca pizda, w obu częściach, nienawidzę nej.

Opublikowano

Jack Marston byłby ok, gdyby nie ten głos :/

Opublikowano
21 godzin temu, emwusc napisał:

Przez 5 sekund trzymaj RB + LB + D-pad Left + B + Y.

Muszę to sobie gdzieś zapisać, bo jak się odpali grę od nowa (np po powrocie z multi) to te odpustowe malowanie powraca.

A wracając do tematu "czy mam GOTY gratis" - jednak nie - Undead Nightmare trzeba jednak kupić :nosacz3:

Opublikowano

A masz wszystkie brońki złote czy tylko 2 pierwsze? Jak 2 pierwsze to na ps3 wystarczyło odłączyć neta xD A jak wszystkie to w menu zobacz w cheatach czy możesz to wyłączyć. Oby udało Ci się wyłączyć bo granie ze złotymi brońmi jak 12 letnie małpy z Coda to nie przystoi przy takiej grze :(

Opublikowano

No to jak dwie pierwsze to odłączenie od neta działa ale chyba nie ma co bo przecież za chwilę nawet nie spojrzysz na te brońki 

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

Tylko te dwie pierwsze, ale w cheatach nic nie widzę - wszystko jest "Off".
Nie no najwyżej będe musiał zapamiętać tę kombinację i tyle :notbad:

Nie masz w opcjach gry wyłączenia złotych broni? Ja miałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kurde powiem wam że po 3h godzinach jest kozak. Porównując to do rdr2 to tam nie ma dzikiego zachodu. Tu jak włączy się muzyka i leci na koniu przez te kaktusy, sępy krążą nad padlina no to jest klimacik. A jaka ja mam ochotę odyebac Dutcha :banderas::shotgun:

Edytowane przez Szymek
  • Haha 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skończone. Wspaniałe było sobie to odświeżyć. Jedna z niewielu gier R* w którą grało się naprawdę przyjemnie. Dla mnie to rdr >>>> rdr 2. Bardziej podoba mi się klimat, muzyka i historia. 

A nasz były lider nawet w ostatnich słowach gada że ma plan xD 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W jakiej kolejności powinno ogrywać się te gry? Wiem, że RDR2 ma miejsce przed pierwszą częścią wiec, teoretycznie od niej powinno się zacząć. Zastanawiam się czy granie w takiej kolejności to dobry pomysł. Mechanika, grafika czy inne archaizmy mogłyby do siebie zniechęcać po takim przeskoku z lepszego na "gorsze". W czasach x360 grałem trochę w RDR i raz przeszedłem całą. W II część zagrałem w 2018 r. na PS4, a mam chęć odświeżyć sobie obie pozycje na XSX (przy okazji będę mógł ograć ulepszoną wersję z XOX). Z tego co pamiętam to cały region z pierwszej części miał być odtworzony w II więc kwestia czasu kiedy R* wyda remake. Nie chce jednak aż tyle czekać więc zakupiłem pierwszą część w wersji GOTY. Dziś zamiast tego przyszła do mnie II część..., którą już mam na stanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...