MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Patrzcie co R* szykuje - film animowany? http://www.thefutoncritic.com/news/2010/04/21/fox-adds-glee-encore-red-dead-redemption-special/8631/
Słupek 2 141 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Dokładny opis edycji specjalnej ze sklepu Cenega: http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1222 Czyli będzie jednak u nas limitka, to dobrze. A i cena nie jest taka zła. Tym bardziej, że to cena srenegi czyli można odjąć z 20 dychy w innych sklepach.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 http://www.reddead.net/2010/04/eight-great-westerns/#more-164 - spis westernów wartych obejrzenia, jakby kto chciał się wkręcić w klimaty RDR
Diverso 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Dziwne, że nie ma klasycznego "W samo południe". Większosć widziałem, polecam szczególnie "Pewnego razu na dzikim zachodzie" i "Siedmiu Wspaniałych"
B0dz1o 3 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 "W samo południe" był bardziej filmem politycznym, zaangażowanym społecznie, a tutaj są głównie bardziej widowiskowe westerny (spaghetti na przykład)
Cethu 13 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Szkoda, że całkiem olali nowsze produkcje, nie mówię, że są lepsze ale na pewno warte uwagi.
Słupek 2 141 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/4921/watch_%22multiplayer_competitive_modes%22_-_the_newest_red_dead_redemption_gameplay_series_video Gameplay Series "Multiplayer Competitive Modes"
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Żeby tylko ludzie grali na necie nie tylko przez tydzien od premiery, a bedzie KOZAK.
zimzvm 36 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 jakoś jestem sceptycznie nastawiony do multi w sandboxach. z jednej strony możliwość potyczek zorganizowanych grup wygląda sycąco, to jednak poza osobami, które nic innego nie robią tylko grają, to nie ma prawa się sprawdzić. wiem po sobie - gram na tyle, na ile pozwala mi czas. gram dużo, ale nie tyle, ile bym chciał już teraz. a na RDR trzeba będzie mieć nielimitowany czas na granie... uganianie się po otwartym świecie na koniach w zorganizowanej grupie ośmiu osób jest zdecydowanie poza moim zasięgiem czasowym. na pewno znajdzie się sporo zapaleńców, którzy będą spędzać w tym świecie masę czasu, będą organizować swoiste ustawki, będą żyć tym światem i robić wszystko na co im gra pozwala. jednak nie przypuszczam, żeby była to na tyle duża grupa ludzi, by można było mówić, że multi w RDR żyje własnym życiem. podsumowując krótko - pomysł świetny, ale ciężki do podtrzymania w rzeczywistości przez okres dłuższy niż tydzień-miesiąc od dnia premiery. 1
Bartg 5 467 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Przeciez mozna bedzie wskoczyc do dowolnego meczu z menu, nie trzeba bedzie jezdzic godzinami w poszukiwaniu lokacji ( przynajmniej tak dla mnie wynika z tego trailera ). Poza tym wyglada kozacko, swietne animacje zgonow, fajnie pomyslane tryby, moze byc hit takze w multi.
Colin 1 974 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 pojawiła się ciekawa promocja. zassijcie trailer "Multiplayer Freeroam" z XBL między 26 kwietnia a 10 maja a macie szansę wygrać 400 msp. punkty wygrywa pierwsze 5000 osób. oprócz tego każdy, w przeciągu 4-6 tyg od zakończenia, otrzyma na maila token dający theme od R*. promocja tylko dla kont/userów w UK. szczegóły
Keymaker 25 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Jeszcze pół godziny temu jakoś specjalnie nie jarałem się RDR, może dlatego, że GTAIV mimo całego hype'u nie podołało oczekiwaniom mojej osoby. Ale po tym co zobaczyłem w ostatnim trailerze MP przeszło moje oczekiwania. Grafika, dynamika rozgrywki i klimat. Pamiętam, że MP w GTAIV akurat był dobry, jak na sandbox, aż zadziwiająco dobry. Jednak ten trailer zaostrzył mój apetyt na tę grę Nareszcie jakaś odmiana od LB, VC i SA
Miszczukk 0 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Panowie, ostatni czytałem że Rockstar nie liczy że coś im skapnie z tej gry. Biadolili coś że kończą tą grę żeby udowodnić że Rockstar San Diego (?) Potrafi robić dobre, wysoko budżetowe gry. Coś mi się wydaję że z tej okazji możemy liczyć na dużo DLC ze strony Rockstaru - jakieś opinie?
Colin 1 974 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 skąd takie przypuszczenia? źródło / powód? ta gra już praktycznie się sprzedała mimo że do premiery jeszcze 3 tyg. głupoty jakieś jak dla mnie.
Słupek 2 141 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Hehehe jakie głupoty Colin. Nie wiesz, że R* robi tylko RDR żeby udowodnić, że robią dobre gry Może za darmo ją będą dawać, nawet. Również chciałbym linka z tymi rewelacjami. Pewnie wp.pl albo onet.pl
Colin 1 974 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Może za darmo ją będą dawać, nawet. pomarzyć można Pewno wp.pl albo onet.pl albo pudelek / zoo weekly
ksztyrix 6 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 LoL, tak jakby San Diego nie robiło dobrych gier. A Midnight Club'y to co?
Texz 670 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 RDR swego czasu miała ogromne problemy, gra mogła być skasowana co nie jest wcale tajemnicą. Tajemnicą za to jest jak to się stało, że z gry typu "zmobilizujmy się chłopaki, to nasza ostatnia szansa, żeby pokazać na co nas stać" zrobić grę z hype prawie jak ta przed premierą GTA IV. Serio, dużo tu niewiadomych.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 No nieee, nie porównuj tego hype'a, pamiętam co się dokładnie 2 lata temu działa, istna masakra na forach i wyrywanie włosów ze łba RDR możę się okazać sporo lepszy od GTA IV, ale nie pod względem hype'u czy sprzedaży.
Słupek 2 141 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Amen. Zgadzam się w pełni. RDR swego czasu miała ogromne problemy, gra mogła być skasowana co nie jest wcale tajemnicą. Tajemnicą za to jest jak to się stało, że z gry typu "zmobilizujmy się chłopaki, to nasza ostatnia szansa, żeby pokazać na co nas stać" Tylko co te duże problemy i długi developing (bo to jest prawda) mają wspólnego z postem Miszczukka. Że niby R* nie liczy na zarobki itd. To jest SHIT prawda, wyssana z palca. Mogę się założyć, że samo R* jest zdziwione tym całym hajpem a w ich oczach już przelatują/błyskają grube dolary. Poza tym Rockstar nic nie musi udowadniać ;p. Jeżeli ich gra/ich gry zaczną zawiedzie/zawodzić to znaczy, że koniec świata nastąpił. A na razie na to się nie zanosi. Ja tam wierzę (jestem (pipi)a pewny), że te 5 lat produkcji na pewno nie poszły na marne. Wolałbyś, żeby pierwotni właściciele Red Dead Revolver wydali RDR heh? Czyli Capcom.........to by była porażka. zrobić grę z hype prawie jak ta przed premierą GTA IV. Nie zgadzam się z tym. Hype choć duży, nie dorównuje nawet w połowie temu z GTA4. Nawet na przykładzie tego forum. Np. post Keymakera a takich osób jest mnóstwo. Markę GTA zna każdy cholera każdy kto nie miesza w jaskini. A RDR, większość ludzi na chwilę przed premierą się dowiadują o co kaman. A i tak pewnie dużo osób, dowie się o RDR po samej premierze, recenzjach itd. A stąd, że marka nie jest nawet w połowie tak znana jak GTA (ba w 1/4 nawet) to jak to nazwałeś "robią hype prawie jak przed premierą GTA4". Przy GTA wystarczyłby jeden trailer a miliony i tak by kupiły (mi tam nawet trailer nie byłby potrzebny). A przy RDR trzeba hajpować tytuł jak się tylko da. Zresztą sam wiesz ile swoich zasad, złamało R* przy RDR. Choćby te całe gameplay series. A po co to wszystko. No właśnie po to. Choć tak jak napisałem nie ma co porównywać tego hypu z RDR do tego z GTA4. Serio, dużo tu niewiadomych. Tego nie rozumiem, kompletnie ;p. Znaczy nie wiem o co chodzi. Kto jak kto ale Ty Texz wątpisz w R*, w RDR <wstyd>.
44bronx 459 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Pod względem możliwości i rozbudowania świata RDR na bank będzie lepszy niż GTAIV.Licze też na ciekawe misje fabularne ( raczej się nie zawiodę bo nawet cut-scenki zapowiadają się tak dobrze jak w GTAIV).GTA poszło troszke inną drogą, takim SanAndreas tej generacji będzie wg. mnie właśnie RDR.Mi pasuje, a RDR zapowiada się mega, a nowe GTA i tak pozamiata i wszyscy to wiedzą. Edytowane 1 maja 2010 przez 44bronx
Colin 1 974 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 spot tv reklamujący grę http://www.youtube.com/watch?v=Ogu73bjrfZ0 oraz odświeżoną listę achievementów z dodanymi wartościami. ukryte niestety są nieznane.
Diverso 0 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Hmm, żadnych znajdziek? Trochę to dziwne jak na Rockstar. Być może te tajne osiągnięcia są związane z misjami singleplayer bo trochę mało ich jest w wyświetlonej liście. Swoją drogą już nie mogę się doczekać. Ta gra to moje marzenie od momentu gdy zacząłem czytać książki Maya i Wernica, odkąd zacząłem oglądać westerny. Gun do tej pory zajmuje honorowe miejsce wśród moich ulubionych produkcji, a mam nadzieję, że RDR nie zawiedzie moich gigantycznych oczekiwań.
Słupek 2 141 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) Znajdzki mogą być wliczone w achivie "Redeemed - Attain 100% in the Single Player Game Completion stat." A raczej na pewno są wliczane, skoro nie ma za nie osobnego achiva. Podobno jest ich cholernie dużo (tak piszą w previewach). Co nie dziwi patrząc na teren po jakim będziemy hasać. Edytowane 2 maja 2010 przez SłupekPL
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 No to poleciał pre-order w Ultimie. To kto kupuje wersję na X360? Przydałaby się jakaś banda by razem pośmigać na koniach (LOL, bez skojarzeń ).
Rekomendowane odpowiedzi