Mastah 103 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Ano, właśnie przed chwilą na oglądanym przeze mnie streamie, pociąg zmiażdżył skrępowaną ofiarę pozostawioną na torach. Mocne.
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Też to oglądałem, za drugim razem się udało
zimzvm 36 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 a jak ktoś zrobi wyścigi dyliżansów to też będzie porównywany do RDR ? ; ] podobnie jak Techland z kolejnymi COJ nie powinien być nigdy porównywany do RDR... dopóki gra nie przeobrazi się w sandboxa. a co do samej gry, to jak nie jestem fanem sandboxów od R*, to uległem chyba trochę hajpowi RDR. poza tym filmiki prezentują się ciekawie. no i to pewnie będzie jednak inna gra niż seria GTA, na co akurat bardzo liczę. bo seria GTA nudzi mnie niemiłosiernie odtwórczością i powtarzalnością misji. 1
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Spuszczajcie się spuszczajcie. Pograłem wczoraj godzinkę u kumpla. Póki co gra roku, i dla mnie ziszczenie marzeń o westernowym sandboxie.
JacekW 5 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Potwierdzam gra wymiata choc spodziewalem sie troche lepszej grafy. 1
Nitrom 38 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 grafika jest świetna. dla mnie niemal dycha. po dwóch godzinkach grania super, ale narazie się koncentruję na zwiedzaniu, a nie na misjach. duzy teren, jest co robic. wszystkim niezdecydowanym polecam. /u szeryfa juz mam przekichane
S!N 14 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Nitrom mniemam, że wersja na X360 jak z frameratem. Są jakieś większe zadychy? I jak z rozłożeniem sterowania, na neoGAFie strasznie psioczą na wersję PS3 z tego powodu. Swoją drogą R* mógłby się nauczyć, że ludzi przestały interesować cheaty. Ostatnio pojawiło się info, że na Social Club będą specjalne wyzwania, a tym samym nagrody no i okazało się, że chodzi o cheaty... Szkoda, według mnie zmarnowany potencjał.
Słupek 2 141 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (edytowane) Ale będą też inne nagrody. Ciuchy do avatarów między innymi. Zresztą kto Ci karze korzystać z kodów. Niech będą, kody to dobra rzecz. Nie mówię, o amunicji nieskończonej, czy regeneracji zdrowia. Ale np. bardziej "bekowe". Pijani kierowcy, agresja, 5 gwiazdek itd. Coś w tym stylu. Co do sterowania. To nie chodzi do końca o to, że jest kiepsko rozstawione. Tylko, że strzelanie na PS3 jest pod R2. A "spusty" w DS3 są spier.dolone, krótko mówiąc. No ale na Xbox-ie jest na odwrót. RT - spusty są zaje.biste więc nie ma o co się bać. Edytowane 15 maja 2010 przez SłupekPL
Hela 1 962 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Swoją drogą R* mógłby się nauczyć, że ludzi przestały interesować cheaty. Ostatnio pojawiło się info, że na Social Club będą specjalne wyzwania, a tym samym nagrody no i okazało się, że chodzi o cheaty... Szkoda, według mnie zmarnowany potencjał. Bo ja wiem, na pewno jest mnóstwo osób, które grają w GTA dla rozpier.duchy i chętnie przyjmą najlepsze bronie bez spędzania z grą 50 godzin.
zimzvm 36 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Social Club to jakieś lobby w ramach RDR ? specjalny tryb gry, czy co ?
Słupek 2 141 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 http://socialclub.rockstargames.com/ Warto się zarejestrować, naprawdę warto. Już przy GTA4 warto było ale teraz będzie jeszcze lepiej. Więcej eventów, nagrody.
Nitrom 38 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 wersja na X360 jak z frameratem. Są jakieś większe zadychy? I jak z rozłożeniem sterowania, na neoGAFie strasznie psioczą na wersję PS3 z tego powodu. jasne ze x:) narazie nie było żadnej najmniejszej zadyszki. sterowanie takie ze po 2 godzinach czujesz się jakbys grał w to wiele dłużej, celowanie wydaje się lepsze niz w gta4, mniej tego automatyzmu. bryczka jest troche bardziej wymagająca moze ale i wg mnie wszystko świetnie rozwiązane. /haha właśnie widziałem jak pies się odlewa
zimzvm 36 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 hm, nic wcześniej o tym Social Club nie słyszałem. rzuciłem okiem i prezentuje się okazale. trzeba się bliżej przyjrzeć... jak już kupię RDR.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Ludzie na neogafie narzekają, bo nie bedzie sie dało zmienić sterowania, a jako że R2/L2 na dualshocku to padaka do strzelania to trudno żeby byli zadowoleni.
Nitrom 38 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Zabili mnie podczas misji, gdzie najpierw musialem jechac 3 km konno i mile zaskoczenie. nie musze znow przemierzac wielkich terenow jak w gta, od razu praktycznie jestem w miejscu w ktorym zginelem. No dla mnie na plus, jako ze jestem czlowiekiem ktory ma za krótką dobę
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Co do sterowania. To nie chodzi do końca o to, że jest kiepsko rozstawione. Tylko, że strzelanie na PS3 jest pod R2. A "spusty" w DS3 są spier.dolone, krótko mówiąc. No ale na Xbox-ie jest na odwrót. RT - spusty są zaje.biste więc nie ma o co się bać. RDR to nie pierwsza gra od Rockstar, która korzysta z tego rozłożenia sterowania. To w takim razie jak radziłeś sobie w GTA IV i Epizodach? Przed chwilą skończyłem świetny meczyk w Multi i nie rozumiem co ludzie mają do sterowania na DS3.
Słupek 2 141 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (edytowane) Texz nie będę w temacie RDR Xbox 360 pisał teraz o sterowaniu na Ps3...(nie sterowanie tylko strzelanie; R2) A GTA4 i dodatki grałem i kończyłem na Xbox-ie. Edytowane 15 maja 2010 przez SłupekPL
TheBesTia 11 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Czy RDR przewidziany jest także dla PeCetowców?
Texz 670 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Historia pokazuje, że każda część z GTA prędzej czy później ukazała się na PC. Nie wiem czy w podobny sposób można kwalifikować RDR, ale mimo iż nie zostało to zapowiedziane można na pewno założyć, że prędzej czy później RDR pojawi się na PC. Bo w sumie czemu by nie?
Nitrom 38 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 mysle ze na pewno bedzie na pc. ale za pare dobrych ms. co do gry, niestety pierwszy Bug się mi trafił juz po 10%. polegal na tym, ze nic się nie dało zrobić, ani zasaveować, ani np zdjąć skóry z jakiegoś zwierzaka, nie wyswietlały się ikony. z poł godziny gry w plecy, poza tym jak narazie ciągle świetnie. Ci co nie umieją grać w texas holden poker niech się zapoznają z podstawami- póki co się przydaje:)
Diverso 0 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21304352&postcount=3725 O grafice na obu platformach.
S!N 14 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Jeden koleś porównał już gry domowym sposobem. Wciskając nos w tekstury widać, że X360 jest odrobinę ostrzejszy. No i X360 ma ociupinkę lepszy frame rate w stresowych sytuacjach (choć na PS3 to nie przeszkadza). Koleś twierdzi, że patrząc normalnie, bez dokładnego sprawdzania, nie widać różnicy. Nie ma też "paskudnego" blura na PS3 jak w przypadku GTA4.
Texz 670 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 (edytowane) Za to na PS3 jest V-sync, na X360 nie. Właśnie zeszło embargo na recenzje, więc będzie można się przyjrzeć obu wersjom. btw. ten blur w GTA 4 mi się podobał, zakrywał błędy engine co widać po tym co się dzieje w TBOGT. Edytowane 17 maja 2010 przez Texz
S!N 14 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Stąd właśnie cudzysłów, bo wiele osób uważało to za plus. Co do V-sync to już dwie osoby pisały, że nie widać żadnego screen-tearingu na X360.
Czezare 1 450 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 (edytowane) http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21304352&postcount=3725 O grafice na obu platformach. Ostatnie zdjecie. Widac arcypaskudne ząbki na belkach z tylu. Jesli tak to w istocie ma wygladac to raczej wybiore wersje na X360... Edytowane 17 maja 2010 przez Czezare
Rekomendowane odpowiedzi