gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 i co się stało jak go wąż ukąsił? tj. spadło życie czy jakiś "efekt uboczny" Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) i co się stało jak go wąż ukąsił? tj. spadło życie czy jakiś "efekt uboczny" spadło życie. kilka ukąszeń i ZGON. Ale węże można ładnie traktować z shotguna ps. multiplayer leży, próbował łączyć się dwa razy i narazie cały czas error ps2. pierwsza zwieszka gry - trzeba było wyjść do XMB ps3. na dłuższą metę to konne bujanie się to może być nudne. ale mapa kozacka Edytowane 18 maja 2010 przez waldusthecyc Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Multiplayer leży praktycznie od dziś rana. Social Club padł, można założyć że pod naporem graczy. Chyba, że to wina PiSu. Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) fajne pojedynki one on one. ps. świetna muzyka, dobry klimat jest ps2. eno, w tej grze są normalnie kody Edytowane 18 maja 2010 przez waldusthecyc 1 Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 kody??? takie co się wpisuje???? Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) kody??? takie co się wpisuje???? tak, jest w menu normalnie opcja CHEATS i wpisujesz różne teksty na różne rzeczy (niewidzialność, itp.) jak za starych czasów ps. wygląda na to, że nie da się pływać Edytowane 18 maja 2010 przez waldusthecyc Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Ciekaw jestem jak powtarza się misje. W TBoGT robiliśmy to przez telefon, a tutaj? Ciekawi mnie to bardzo. Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Ciekaw jestem jak powtarza się misje. W TBoGT robiliśmy to przez telefon, a tutaj? Ciekawi mnie to bardzo. stukasz mlotkiem w tory i naslu(pipi)esz odpowiedzi morsem ;P Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Ciekaw jestem jak powtarza się misje. W TBoGT robiliśmy to przez telefon, a tutaj? Ciekawi mnie to bardzo. Komórki nie ma, czyli pewnie pojawi się taka opcja po skończeniu głównego wątku fabularnego... w menu gry. Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Pewnie tak będzie... choć może będzie to jakoś urozmaicone ;p Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) . zabijanie niedźwiedzia rządzi! zaciupał jednego niżem, ale przyszedł drugi i (pipi)! . multiplayer jest fajny - dużo biegania i strzelania i fajnych możliwości (wspólne polowania rządzą) . wielkość terenu daj do myślenia. bardzo fajnie wygląda zmiana zieleni, drzew, miejsca gdzie zaczyna się śnieg. wszystko bardzo płynnie. kozacko! . o multiplayer ciąg dalszy. koleś przeszedł dwa tryby: grab the bag - czyli w sumie taki CTF shootout - czyli deathmatch. jak narazie shootout lepszy - fajny klimat ogólnej sieczki ale na duzym terenie . fajnie się gra snajperką, choć B:BC2 to nie jest hehe - luneta ma charakterystyczne soczewkowe zniekształcenia. ale w multi przydaje się . gang shootout , czyli tdm w miasteczku daje radę. mapa w nocy, chodzenie parami, osłanianie pleców, krycie w budynkach, zasłony, itp. wygląda fajnie, ale jak to jest zagrać to nie wiem . bugów nie widać, narazie był jeden zwis gry na 4 godziny, reszta chodzi ładnie . fajny wydaje się być gold-rush. taki free roam, ale ograniczony czasowo i trzeba zebrać jak najwięcej sakiewek ze złotem . rzuca się w oczy świetna animacja oraz udźwiękowienie - wystrzały, dźwięki zwierząt i przyrody . fajny jest slow motion, coś a'la Call of Juarez . oprócz takiej luźnej zabawy mam wrażenie, że podobnie jak przy GTA multi jest taki se... taki arcade pełną gebą . fajny wydaje się tryb gold rush. taki free roam tylko trzeba zbierać woreczki złota. fajne jest to,że postać przewiesza sobie woreczki złota przez ramię i od razu widać kto ma najwięcej i ten ktoś staje się celem dla reszty Edytowane 18 maja 2010 przez waldusthecyc Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 polecam Multiplayer RDR na żywo Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 http://www.justin.tv/bloodbath_jwo#r=s3MoHq0~ Gosciu slucha prosb co robic, spoko sie slucha i fajnie gra. Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 http://www.justin.tv/jaieazy ten najlepszy bo typ uprawia gangsterkę gra multi cały czas Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 dwóch kolesi sprawdzało na moją prośbę - dwie osoby nie mogą jechać razem na jednym koniu. szkoda, można by się fajnie bujać po mieście Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 @Faranell "Zwalenie konia" to bym dow(pipi) polegający na tym, że można konia (zwierzę) zrzucić ze skarpy... @Voytec Misje powtarzasz wchodząc do menu i wybierając misję, którą chcesz powtórzyć. Można to zrobić od początku gry. Za misje są przyznawane medale. Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 @Faranell "Zwalenie konia" to bym dow(pipi) polegający na tym, że można konia (zwierzę) zrzucić ze skarpy... @Voytec Misje powtarzasz wchodząc do menu i wybierając misję, którą chcesz powtórzyć. Można to zrobić od początku gry. Za misje są przyznawane medale. @Estel...przeciez wiem;D Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Warto odnotować że na Metacritic.com RDR na PS3 ma o jeden punkt więcej niż na 360, czyli 95, więc z grafiką na PS3 w RDR nic dziwnego się nie dzieje i jest pewnie podobnie jak na 360. Bo jakby było to raczej recenzenci by to zauważyli i pewnie odnotowali, więc nie ma czym się przejmować. http://www.metacriti...ddeadredemption Edit: W sumie już nie, ale oba mają po 95, więc i tak jest dobrze(z wersją na PS3). W sumie warto też podkreślić że RDR z miejsca wskoczyło (według Metacritic) na 3 miejsce najlepszych gier na PS3, ex aequo z LBP, przed nimi tylko U2 i, lider, GTAIV. http://www.metacriti...mes/ps3/scores/ Edytowane 18 maja 2010 przez MBeniek Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Jasne, taki IGN w ogóle nie dostał wersji na konsolę PS3 do recenzji. Zrobili ją w oparciu o X360 Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 Rozczarowanie i kolejny zawód Gamespot 9,5/10 http://www.gamespot.com/ps3/action/reddeadredemption/review.html Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 czy w multi jesli tworzymy gang to jest ograniczona liczba osób? bo zapialem sie w stosownym dziale dziale ale gre kupię i odpalę dopiero za 1,5 tyg bo wczesniej i tak nie bede mial czasu grać, a zapisałem sie razem z samym szeryfem wszystkich szeryfów czyli Słupkiem i nie chce stracić takiej prestiżowej posady no wiecie ze jak ne ebde grał to nie bdezie juz dla mnie miejsca. hehe. Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 Dobre porównanie dwóch wersji. PS3 fail, a raczej R* fail. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=395669&page=15 PS. Koleś gra w wersje na PS3. http://www.justin.tv/sonos#r=5Bn3XM4~ Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 Dobre porównanie dwóch wersji. PS3 fail, a raczej R* fail. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=395669&page=15 PS. Koleś gra w wersje na PS3. http://www.justin.tv/sonos#r=5Bn3XM4~ Czy tylko ja w ogole nie przejmuje się takimi porównaniami? Różnica w ostrości - ustawienia TV to the rescue jak w przypadku GTA IV. Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 (edytowane) Jaki Fail, dla mnie powinniscie dawno sprzedac konsole i przesiasc sie na PC, to ten rynek slynie z "psycholi", ktorzy licza trojkaciki, piksele i inne nie majace kompletnie nic wspolnego z przyjemnoscia jaka jest granie! Wersja na x-a jest dla mnie nienaturalnie ostra, widac wrecz niedorobki w grafice przez to wyostrzenie, wersja na PS3 moze dla niektorych okazac sie znow zbyt mdła. Dokladnie VoytecCFC to samo zrobilem w GTA IV, obraz byl super. Edytowane 19 maja 2010 przez Neox Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 19 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2010 czy w multi jesli tworzymy gang to jest ograniczona liczba osób? bo zapialem sie w stosownym dziale dziale ale gre kupię i odpalę dopiero za 1,5 tyg bo wczesniej i tak nie bede mial czasu grać, a zapisałem sie razem z samym szeryfem wszystkich szeryfów czyli Słupkiem i nie chce stracić takiej prestiżowej posady no wiecie ze jak ne ebde grał to nie bdezie juz dla mnie miejsca. hehe. Luzuj zwieracze chłopie. Zawsze na początku wszyscy chcą grac ze wszystkimi a potem zapał opadnie. Wiem bo było juz tak przy dzisiątkach gier, na poczatku full w lobby a po miesiącu 3-4 osoby... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi