Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

i co się stało jak go wąż ukąsił? tj. spadło życie czy jakiś "efekt uboczny"

spadło życie. kilka ukąszeń i ZGON. Ale węże można ładnie traktować z shotguna

ps. multiplayer leży, próbował łączyć się dwa razy i narazie cały czas error

ps2. pierwsza zwieszka gry - trzeba było wyjść do XMB

ps3. na dłuższą metę to konne bujanie się to może być nudne. ale mapa kozacka

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Multiplayer leży praktycznie od dziś rana. Social Club padł, można założyć że pod naporem graczy. Chyba, że to wina PiSu.

Opublikowano (edytowane)

kody??? takie co się wpisuje????

tak, jest w menu normalnie opcja CHEATS i wpisujesz różne teksty na różne rzeczy (niewidzialność, itp.) jak za starych czasów :teehee:

ps. wygląda na to, że nie da się pływać :verymad:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak powtarza się misje. W TBoGT robiliśmy to przez telefon, a tutaj? Ciekawi mnie to bardzo. ;)

stukasz mlotkiem w tory i naslu(pipi)esz odpowiedzi morsem ;P

Opublikowano

Ciekaw jestem jak powtarza się misje. W TBoGT robiliśmy to przez telefon, a tutaj? Ciekawi mnie to bardzo. ;)

Komórki nie ma, czyli pewnie pojawi się taka opcja po skończeniu głównego wątku fabularnego... w menu gry.

Opublikowano (edytowane)

. zabijanie niedźwiedzia rządzi! zaciupał jednego niżem, ale przyszedł drugi i (pipi)!

. multiplayer jest fajny - dużo biegania i strzelania i fajnych możliwości (wspólne polowania rządzą)

. wielkość terenu daj do myślenia. bardzo fajnie wygląda zmiana zieleni, drzew, miejsca gdzie zaczyna się śnieg. wszystko bardzo płynnie. kozacko!

. o multiplayer ciąg dalszy. koleś przeszedł dwa tryby:

grab the bag - czyli w sumie taki CTF

shootout - czyli deathmatch. jak narazie shootout lepszy - fajny klimat ogólnej sieczki ale na duzym terenie

. fajnie się gra snajperką, choć B:BC2 to nie jest hehe - luneta ma charakterystyczne soczewkowe zniekształcenia. ale w multi przydaje się

. gang shootout , czyli tdm w miasteczku daje radę. mapa w nocy, chodzenie parami, osłanianie pleców, krycie w budynkach, zasłony, itp. wygląda fajnie, ale jak to jest zagrać to nie wiem

. bugów nie widać, narazie był jeden zwis gry na 4 godziny, reszta chodzi ładnie

. fajny wydaje się być gold-rush. taki free roam, ale ograniczony czasowo i trzeba zebrać jak najwięcej sakiewek ze złotem

. rzuca się w oczy świetna animacja oraz udźwiękowienie - wystrzały, dźwięki zwierząt i przyrody

. fajny jest slow motion, coś a'la Call of Juarez

. oprócz takiej luźnej zabawy mam wrażenie, że podobnie jak przy GTA multi jest taki se... taki arcade pełną gebą

. fajny wydaje się tryb gold rush. taki free roam tylko trzeba zbierać woreczki złota. fajne jest to,że postać przewiesza sobie woreczki złota przez ramię i od razu widać kto ma najwięcej i ten ktoś staje się celem dla reszty :thumbsup:

Opublikowano

@Faranell

"Zwalenie konia" to bym dow(pipi) polegający na tym, że można konia (zwierzę) zrzucić ze skarpy...

@Voytec

Misje powtarzasz wchodząc do menu i wybierając misję, którą chcesz powtórzyć. Można to zrobić od początku gry. Za misje są przyznawane medale.

Opublikowano

@Faranell

"Zwalenie konia" to bym dow(pipi) polegający na tym, że można konia (zwierzę) zrzucić ze skarpy...

@Voytec

Misje powtarzasz wchodząc do menu i wybierając misję, którą chcesz powtórzyć. Można to zrobić od początku gry. Za misje są przyznawane medale.

@Estel...przeciez wiem;D

Opublikowano (edytowane)

Warto odnotować że na Metacritic.com RDR na PS3 ma o jeden punkt więcej niż na 360, czyli 95, więc z grafiką na PS3 w RDR nic dziwnego się nie dzieje i jest pewnie podobnie jak na 360. Bo jakby było to raczej recenzenci by to zauważyli i pewnie odnotowali, więc nie ma czym się przejmować.

http://www.metacriti...ddeadredemption

Edit: W sumie już nie, ale oba mają po 95, więc i tak jest dobrze(z wersją na PS3).

W sumie warto też podkreślić że RDR z miejsca wskoczyło (według Metacritic) na 3 miejsce najlepszych gier na PS3, ex aequo z LBP, przed nimi tylko U2 i, lider, GTAIV.

http://www.metacriti...mes/ps3/scores/

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

czy w multi jesli tworzymy gang to jest ograniczona liczba osób? bo zapialem sie w stosownym dziale dziale ale gre kupię i odpalę dopiero za 1,5 tyg bo wczesniej i tak nie bede mial czasu grać, a zapisałem sie razem z samym szeryfem wszystkich szeryfów czyli Słupkiem i nie chce stracić takiej prestiżowej posady :teehee: no wiecie ze jak ne ebde grał to nie bdezie juz dla mnie miejsca. hehe.

Opublikowano (edytowane)

Jaki Fail, dla mnie powinniscie dawno sprzedac konsole i przesiasc sie na PC, to ten rynek slynie z "psycholi", ktorzy licza trojkaciki, piksele i inne nie majace kompletnie nic wspolnego z przyjemnoscia jaka jest granie! Wersja na x-a jest dla mnie nienaturalnie ostra, widac wrecz niedorobki w grafice przez to wyostrzenie, wersja na PS3 moze dla niektorych okazac sie znow zbyt mdła.

Dokladnie VoytecCFC to samo zrobilem w GTA IV, obraz byl super.

Edytowane przez Neox
Opublikowano

czy w multi jesli tworzymy gang to jest ograniczona liczba osób? bo zapialem sie w stosownym dziale dziale ale gre kupię i odpalę dopiero za 1,5 tyg bo wczesniej i tak nie bede mial czasu grać, a zapisałem sie razem z samym szeryfem wszystkich szeryfów czyli Słupkiem i nie chce stracić takiej prestiżowej posady :teehee: no wiecie ze jak ne ebde grał to nie bdezie juz dla mnie miejsca. hehe.

Luzuj zwieracze chłopie. Zawsze na początku wszyscy chcą grac ze wszystkimi a potem zapał opadnie. Wiem bo było juz tak przy dzisiątkach gier, na poczatku full w lobby a po miesiącu 3-4 osoby...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...