Gość Orson Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Jak już przy pojedynkach jesteśmy.... coś mi się skojarzyło. Kto powinien, ten skojarzy - There must be a name for this. - An impasse, sir. An impasse. Kapitalna cutscenka i misja imho No raczej Wogóle postacie w RDR są kapitalne i z całym szacunkiem dla serii GTA- przebijają designem te z gangolskiej sagi. Seth rządzi;-). Kupiec West Dickens, Irish , meksykański komendant czy wspomniany przez ciebie rewolwerowiec to masakryczna plejada. I naprawdę atakują pierwszorzednym, inteligentnym humorem.
Oldboy 984 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 (edytowane) Texz kiedyś wspomniał o podobieństwach w RDR wyjętych z westernów, tym razem odkryłem coś więcej i odkąd zaczęła się przygoda z RDR wzrósł również apetyt i pociąg do wyżej wymienionego gatunku ,przerabiając w ostatnim czasie parę średnich i gorszych tak aż do dzisiaj.... leże i nie mogę się pozbierać.Na obecne czasy dość leciwy ale pod względem sposobu realizacji,dialogów, muzyki nie jeden obecny film może się schować i tylko pozazdrościć talentu autorowi.W szczególności zachęcam tych co trawią kino Tarantino, choć podobieństwa znikome to jednak inspiracje wspomnianego reżysera wychwycone . Pewnego razu na Dzikim Zachodzie, oprócz tego że posiada same zalety jest też na czym oko zawiesić pierwsze skrzypce gra piękność na dodatek włoszka , w której nie w sposób się ... ehhh Polecam Edytowane 6 czerwca 2010 przez Bushisan
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 (edytowane) Mazzeo - Wszystkie misje dla nieznajomych zrobiłem przed końcem fabuły, ale podobno dla Jacka są nowe linie dialogowe i w ogóle. Edytowane 5 czerwca 2010 przez Khadgar
Diverso 0 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Tylko jednej misji nie można skończyć "I know you", ale zamiast tej pojawia się inna dla tej szmaty.
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Wogóle postacie w RDR są kapitalne i z całym szacunkiem dla serii GTA- przebijają designem te z gangolskiej sagi. Tutaj troszkę się nie zgodzę ;]. To znaczy inaczej. Zgadzam się postacie są KAPITALNE (przynajmniej te które poznałem na razie). Ale kurde tak jest w każdym GTA (z Bully włącznie). No ok może SA odstawał trochę poziomem pod tym względem ale to wina klimatu; murzynów ;]. To jest jeden z fenomenów R*. Tworzenie najlepszych, najbardziej filmowych, przerysowanych, barwnych, "żywych", realistycznych postaci (choć ND przy Uncharted 1 i 2 również to się udało). Człowiek ma wrażenie, że to prawdziwi "żywi" aktorzy a nie wymyślona zbitka poliglonów. A RDR po prostu utrzymuje ten poziom, oczywiście imo. Natomiast inna kwestia wiążąca się z tym tematem. Główny bohater !!! Może zacznę od tego, że nie należę do fanów ciapkowatego Niko (temat na osobny temat). Numerem uno moim jest oczywiście Tommy Vercetti ;]. Przed premierą RDR, miałem całkowicie inne wyobrażenie o Marstonie. Myślałem, że będzie to raczej niezbyt inteligenty "kałboj". O jakże się cholernie zdziwiłem. Dla mnie, zaznaczam póki co (kończę I akt) jest to najlepszy główny bohater właśnie od Tommiego. A kto wie czy czy w końcowym rozrachunku go nie przebije. Wyszczekany, odważny, życiowy, lubiący wypić (właśnie nie to co Niko; jak panienka przeważnie odmawiał ;]) a i przede wszystkim. Jego motyw działania jest chyba najbardziej szczytny i ambitny w historii GTA. Do tego kapitalne teksty "people dont forget...nothing is forgiven". Tylko zaznaczam to jest opinia po I akcie. Nie wiem jak to się skończy, tym bardziej jak czytam opinie o zakończeniu. Nie wiem jak się kończy, nie wiem co Marston odwala, co się dzieje. Ale chyba tak "kontrowersyjnego zakończenia w GTA", tak omawianego nie było. Ciekawość mnie zżera. Edytowane 6 czerwca 2010 przez SłupekPL
Faranell 269 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Love is the Opiate - nie moge zaczac tej misji, mam jakiegos glitcha? Czy po prostu trzeba jeszcze pociagnac troche watek glowny??
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Dopadł ktoś może Short Film ktory został wyemitowany na Foxie do obejrzenia w necie?
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Od ponad tygodnia jest na torrentach.
Gość Orson Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Powie mi ktoś gdzie jest Twin Rocks????????? Na mapie tego NIE MA (?) a jest to jedna z miejscówek, którą trzeba wyczyścić z bandytów.
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Powie mi ktoś gdzie jest Twin Rocks????????? Na mapie tego NIE MA (?) a jest to jedna z miejscówek, którą trzeba wyczyścić z bandytów. Troszkę na północ od Cholla Springs. Chyba jest zaznaczone - opisane tylko dopiero po zoomie. Edytowane 6 czerwca 2010 przez SłupekPL
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Do tych co skończyli grę: Zauważyliście, że John został pochowany w tym samym miejscu, kiedy to jakiś czas wcześniej spotyka on po raz ostatni tego nieznajomego z misji I Know You? Czytałem opinie, jakoby był to Anioł Śmierci, Szatan tudzież jakaś inna boska postać. John: Tell me your name or I won't be responsible for my actions. Stranger: Oh, but you will. You will be responsible. This is a fine spot... see ya around, cowboy. Potem John do niego strzela ale nie trafia. Bo to był duch. Tego gościa można też zobaczyć w scenie śmierci Johna. Kozacko to rozwiązali. Edytowane 6 czerwca 2010 przez MaZZeo
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Love is the Opiate - nie moge zaczac tej misji, mam jakiegos glitcha? Czy po prostu trzeba jeszcze pociagnac troche watek glowny?? Żeby mieć do niej dostęp musisz ukończyć: "Required Mission: Empty Promises & Poppycock" Do tych co skończyli grę: Zauważyliście, że John został pochowany w tym samym miejscu, kiedy to jakiś czas wcześniej spotyka on po raz ostatni tego nieznajomego z misji I Know You? Czytałem opinie, jakoby był to Anioł Śmierci, Szatan tudzież jakaś inna boska postać. John: Tell me your name or I won't be responsible for my actions. Stranger: Oh, but you will. You will be responsible. This is a fine spot... see ya around, cowboy. Potem John do niego strzela ale nie trafia. Bo to był duch. Tego gościa można też zobaczyć w scenie śmierci Johna. Kozacko to rozwiązali. Kurde, nie zastanawiałem się nad tym nigdy........... faktycznie intrygujące. Zastanawiałem się WTF z tym kolesiem ale nigdy nie skojarzyłem tych faktów. Good job, bro!
zalef88 53 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Mam pytanko. Została mi ostatnia range w Survivalist Challenges ("10lvl") i mam pewien problem. Trzeba zebrać 10szt Violet Snowdrop Leaf i oprócz tego po 2szt z każego gatunku. Ja mam nawet więcej niż 2szt każdego "kwiatka" i nic :confused: Na pasku postępu w Survivalist Challenges rank 10 mam około 80% mimo iż mam zebrane wszystko co jest potrzebne. Nie wiem co jest grane, może trzeba mieć 10 Violet Snowdrop Leaf i TYLKO po 2szt innych? Pomóżcie...
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) musisz zebrać nowe 2 sztuki kazdego krzaka! zawsze tak jest napisane "zbierz X roślin ponad to co zebrales juz wczesniej" mozesz miec i 1000 danej rosliny, ale jak sie pojawi challange to i tak musisz zebrać od nowa te 8 czy 10, czy w tym wypadku 2 kazdego rodzaju tak samo z innymi rzeczami - mozesz zabic 50 niedzwiedzi, ale jak dostaniesz challange to i tak ebdziesz musial zabic kilka nowych żeby go zaliczyc, challange nei działają wstecz Edytowane 6 czerwca 2010 przez Yano
Colin 1 974 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Mam pytanko. Została mi ostatnia range w Survivalist Challenges ("10lvl") i mam pewien problem. Trzeba zebrać 10szt Violet Snowdrop Leaf i oprócz tego po 2szt z każego gatunku. Ja mam nawet więcej niż 2szt każdego "kwiatka" i nic :confused: Na pasku postępu w Survivalist Challenges rank 10 mam około 80% mimo iż mam zebrane wszystko co jest potrzebne. Nie wiem co jest grane, może trzeba mieć 10 Violet Snowdrop Leaf i TYLKO po 2szt innych? Pomóżcie... wejdź w opis tego challenga i wciśnij trójkąt (chyba, u mnie na X0 jest to pod Y) i wyświetlą Ci się szczegóły. będziesz miał ładne rozpisane co już zebrałeś, co jeszcze musisz poszukać. te statsy są czysto pod challenga, nie są w żaden sposób połączone z przybornikiem więc będziesz miał dokładne dane.
MEVEK 3 508 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Tylko jednej misji nie można skończyć "I know you", ale zamiast tej pojawia się inna dla tej szmaty. dziwne, bo ja mam ja juz zaliczona. dałem ziomowi 15 zielonych na male dzigi_dzigi i mam zakreślone "o własnie tak: x"
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Ta misja będzie potem kontynuowana.
da$io 110 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Czy ten teren powyżej Thieves Landing odkryje się w miarę postępów w grze? Prowadzą dwa mosty ale niestety niedokończono ich budowy
Texz 670 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Czy ten teren powyżej Thieves Landing odkryje się w miarę postępów w grze? Prowadzą dwa mosty ale niestety niedokończono ich budowy Wpierw odkryjesz Meksyk - na samym dole mapy. Później te tereny, które Cię interesują. Jeżeli nie możesz się doczekać, sprawdź sobie mapkę w trybie Free Roam.
MEVEK 3 508 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Czy ten teren powyżej Thieves Landing odkryje się w miarę postępów w grze? Prowadzą dwa mosty ale niestety niedokończono ich budowy Wpierw odkryjesz Meksyk - na samym dole mapy. Później te tereny, które Cię interesują. Jeżeli nie możesz się doczekać, sprawdź sobie mapkę w trybie Free Roam. lepiej zaczekać na oficjalne otwarcie. i przynajmniej ja tak zrobię. odnośnie podroży - to mam szybka i sprawna metodę. rozmieszczamy "waypoint" rozpalamy ognisko i udaje my sie w podroz. szybko, tanio, bezpiecznie. heja.
Texz 670 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Ja tam wolę własnoręcznie. Tylko ja, rumak i krzyk: roaaar gdzieś w trawie
da$io 110 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Multi średnio mnie cieszy więc byłem ciekawy czy po Mexico jeszcze coś sie ujawni Dzięki za uświadomienie.
balon 5 341 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 odnośnie podroży - to mam szybka i sprawna metodę. rozmieszczamy "waypoint" rozpalamy ognisko i udaje my sie w podroz. szybko, tanio, bezpiecznie. heja. Ja całkowicie odwrotnie, przez całą grę nie skorzystałem z szybkiej podróży, a jestem w III akcie. Piękne widoki bardzo zachęcają do podróży, ale co najważniejsze po drodze tyle się dzieje. Można zarobić kasę, powbijać challenge czy podnieść pasek fejmu i honoru.
Texz 670 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Najlepszy sposób na szybką kasę jest pod koniec gry. Zabijamy niedźwiedzie, bizony etc. w ostatniej dostępnej mapie i robimy szybką podróż do Meksyku. Na jednym niedźwiedziu da się zyskać ok. 200$.
Rekomendowane odpowiedzi