MEVEK 3 506 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 odnośnie podroży - to mam szybka i sprawna metodę. rozmieszczamy "waypoint" rozpalamy ognisko i udaje my sie w podroz. szybko, tanio, bezpiecznie. heja. Ja całkowicie odwrotnie, przez całą grę nie skorzystałem z szybkiej podróży, a jestem w III akcie. Piękne widoki bardzo zachęcają do podróży, ale co najważniejsze po drodze tyle się dzieje. Można zarobić kasę, powbijać challenge czy podnieść pasek fejmu i honoru. masz racje. sam sobie szkodzę. zamiast napawać sie widokami i smaczkami gry to ja na skróty. nie w tym rzecz polega, ojj nie!!
Oldboy 984 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Dzisiaj dźwiękowe uniesienia 5.1, będąc wewnątrz jakieś kwatery usłyszałem szum, okna miałem zasłonięte pomyślałem pewnie deszcz zaczął padac chociaż do końca nie byłem pewien, schodząc na parter i wychodząc na zew. ujrzałem kałuże i wraz z padającym deszczem. Zatkało mnie, efekt szumu deszczu zmieniający się wraz z położeniem czy zmiany miejsca otoczenia jest tak realistyczny że aż strach pomyśleć w jaka stronę branża gier będzie sie rozwijać. A pogrywając stwierdziłem dzisiaj że brakuje mi możliwości wyłączenia radaru tak jak to było brothers in arms i byłbym happy.Gra automatycznie przedłużyłaby się i rozgrywka nabrałaby większego smaku Edytowane 6 czerwca 2010 przez Bushisan
j3acek 1 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 możesz wyłączyć radar opcje/display/show map off
QTF 8 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Zrobiłem małę testy i naprawde nie wiem w jaki sposób Legend of The West Outfit usprawnia DE. Czas regeneracji taki sam jak w zwykłych strojach a przy używaniu również normalnie schodzi - normalna prednosc... Po parodniowej przerwie zamierzam dokończyć w koncu fabułe - wyjatkowo długo mi sie z ta gra schodzi. Wie ktoś jak ściągnąc soundtkrack? - jak wpisujekod to pojawia mi sie tylko dodatki i je mam juz ściągnięte. Czy macie też tak ze cut-scenki strasznie cicho wam chodzą, głos u mnie jest ledwo słyszalny, natomiats sama gra tez jakby ciszej od pozostałych mimo ze w opcjach na maxa... Edytowane 6 czerwca 2010 przez QTF
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) odnośnie podroży - to mam szybka i sprawna metodę. rozmieszczamy "waypoint" rozpalamy ognisko i udaje my sie w podroz. szybko, tanio, bezpiecznie. heja. Osobiście powiedział bym, iż nie jest to Twoja metoda a mechanika gry xD Zrobiłem małę testy i naprawde nie wiem w jaki sposób Legend of The West Outfit usprawnia DE. Czas regeneracji taki sam jak w zwykłych strojach a przy używaniu również normalnie schodzi - normalna prednosc... Po parodniowej przerwie zamierzam dokończyć w koncu fabułe - wyjatkowo długo mi sie z ta gra schodzi. Wie ktoś jak ściągnąc soundtkrack? - jak wpisujekod to pojawia mi sie tylko dodatki i je mam juz ściągnięte. Czy macie też tak ze cut-scenki strasznie cicho wam chodzą, głos u mnie jest ledwo słyszalny, natomiats sama gra tez jakby ciszej od pozostałych mimo ze w opcjach na maxa... Nie wiem czy dobrze zrozumiałem aleeeee..... ja też grając w nocy się irytowałem że cutscenek prawie nei słyszę (tylko po subtitlesach) albo napier**** mi z głośników *pif paf* że pół domu zaraz wstanie. Edytowane 6 czerwca 2010 przez Kazuun
Oldboy 984 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 możesz wyłączyć radar opcje/display/show map off f@CK nawet nie sprawdzałem byłem pewien że raczej takich udogodnień nie dadzą, a tu proszę
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Taaa dźwięki choć kapitalne to ogólnie źle wyważone. W opcjach wszystko na maksa, na dekoderze centralny głośnik; głośniej ustawiony. A i tak teksty mówią strasznie cichutko względem dźwięków otoczenia. Szczególnie uciążliwe jest to w nocy przy cut scenkach jak wspomniał Kazuun. Podobnie było w Heavy Rain. Edytowane 6 czerwca 2010 przez SłupekPL
Oldboy 984 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) To fakt, wieczorem szczególnie daje się we znaki podczas używania dead eye, subwoofer nie zachowuję się wtedy zbyt grzecznie Edytowane 6 czerwca 2010 przez Bushisan
rysiupeja 1 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Przed chwilą skończyłem RDR na liczniku 21 godzin 78 % skończonej gry, nie będe pisał jaka ta gra jest super ekstra bo każdy to wie, napiszę jednak jedno zakońćzenie gry to jakiś żart R* w stosunku do graczy, zepsuć tak fajny tytuł takim zakończeniem no nie mogę aż mam ochotę wywalić ten tytuł za okno. Jestem tak wkurzony na to zakończenie że sprzedaje ten tytuł od razu by zapomnieć o tym co się stało.
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Przed chwilą skończyłem RDR na liczniku 21 godzin 78 % skończonej gry, nie będe pisał jaka ta gra jest super ekstra bo każdy to wie, napiszę jednak jedno zakońćzenie gry to jakiś żart R* w stosunku do graczy, zepsuć tak fajny tytuł takim zakończeniem no nie mogę aż mam ochotę wywalić ten tytuł za okno. Jestem tak wkurzony na to zakończenie że sprzedaje ten tytuł od razu by zapomnieć o tym co się stało. Jutro albo pojutrze Ci przejdzie i prawdopodobnie zmienisz zdanie o 180 stopni
Faranell 269 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Do tych co skonczyli 2 akt: Mam problem z ogarnieciem Rebels Outfit, ostatni punkt. Mam kupic ten skrawek outfitu w sklepie i teraz tak,przez caly meksyk byl niedostepny,nie pojawial sie ten fioletowy okrag,jak damy "sledzenie" gdzie co jest. Dopiero jak skonczylem ostatnia misje w meksyku,to pojawil mi sie ten filetowy okrag na mapie,ale zadnego sklepu nie ma w miescie dostepnego.. I teraz nie wiem,trzeba kilka dni odczekac czy jak?? W ogole bezsensu to jest,rozpierdala sie w pizdu z rebeliantami cala miejscowke,a potem i tak w miescie "stroze prawa!!!" do mnie strzelaja bez ostrzezenia!!;( Edytowane 7 czerwca 2010 przez Faranell
Kazuun 221 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Do tych co skonczyli 2 akt: Mam problem z ogarnieciem Rebels Outfit, ostatni punkt. Mam kupic ten skrawek outfitu w sklepie i teraz tak,przez caly meksyk byl niedostepny,nie pojawial sie ten fioletowy okrag,jak damy "sledzenie" gdzie co jest. Dopiero jak skonczylem ostatnia misje w meksyku,to pojawil mi sie ten filetowy okrag na mapie,ale zadnego sklepu nie ma w miescie dostepnego.. I teraz nie wiem,trzeba kilka dni odczekac czy jak?? W ogole bezsensu to jest,rozpierdala sie w pizdu z rebeliantami cala miejscowke,a potem i tak w miescie "stroze prawa!!!" do mnie strzelaja bez ostrzezenia!!;( No więc tak: Nie chcę być niemiły ale w temacie jest link do stronki która odpowie na każde Wasze pytanie. Just search bro ;p Reyes' Rebels Outfit Description: Disguises you as one of the Reyes' Rebels. The player will be treated kindly by the law in Mexico To unlock this outfit, the player must complete the following challenges: Search Sepulcro - Southeast corner of the cemetery in a chest Complete the Poppycock Stranger's task Complete a Horsebreaking job in Chuparosa Complete the Love is the Opiate Stranger's task - In El Matadero Win at Five Finger Fillet in Torquemada - Defeat all opponents. "Purchase the scrap at the general store in EscaleraCannot be purchased until you have completed the mission An Appointed Time." http://reddead.wikia...i/Red_Dead_Wiki
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Czemu dopiero teraz się dowiedziałem, że w tle można włączyć własną muzykę z MP3? Nic teraz nie stoi na przeszkodzie, żeby władować OST z Far Away i jeździć tak po Meksyku aż do wybicia korków XD
dexter 19 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Far Away genialny utwor takl klimat nadaje ze masakra szkoda ze tylko raz leci
Yano 3 697 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Czemu dopiero teraz się dowiedziałem, że w tle można włączyć własną muzykę z MP3? Nic teraz nie stoi na przeszkodzie, żeby władować OST z Far Away i jeździć tak po Meksyku aż do wybicia korków XD a jak to mozna zrobic? swoją drogą to ja musialem miec jakiegos buga albo zanik pamieci bo nie przypominam sobie tej muzyki przy wjezdzaniu do meksyku.. hmm ale za to strasznie mnie urzekła muzyka pod koniec gdy wracamy do rodziny po wykonanej robocie Edytowane 7 czerwca 2010 przez Yano
o.b.star 2 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Dla mnie najlepszy kawalek z soundtracku tej gry to: Ashtar Command - Deadman's Gun Po prostu piekny.. ehh Edytowane 7 czerwca 2010 przez o.b.star
dc1982 35 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 @Yano nie miałeś buga , wystarczy kliknąć w inventory lub pauzę w momencie wjazdu do Meksyku i Far Away nie leci , mój ziom tak zrobił i przegapił ten moment z wstawką , heh fajna była jego mina kiedy pokazałem mu później ten fragment na YT hihi , pozdro
hanry 0 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Heh. Grę dopiero odpaliłem, jestem po 10 misjach i mam małe pytanko. Chodzi o trofke Spurred to Victory (20 misji na tej samej kobyle). Po misji Wild Horses, Tamed Passions - w której to łapiemy i ujeżdzamy konia - został mi on podarowany przez tą całą MacF. A szkape na której zrobiłem wcześniejsze misje, nie moge przywołać i nigdzie jej nie widze. Czyzby 10 misji (polowa drogi do trophy) poszło się kochać? Czy będzie zaliczać dalej, dopóki z własnego wyboru nie zmienie kobyły? @DOWN: THX Edytowane 7 czerwca 2010 przez hanry
Colin 1 974 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 tym się nie przejmuj, graj dalej. wpadnie spokojnie w pierwszym akcie.
Faranell 269 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Do tych co skonczyli 2 akt: Mam problem z ogarnieciem Rebels Outfit, ostatni punkt. Mam kupic ten skrawek outfitu w sklepie i teraz tak,przez caly meksyk byl niedostepny,nie pojawial sie ten fioletowy okrag,jak damy "sledzenie" gdzie co jest. Dopiero jak skonczylem ostatnia misje w meksyku,to pojawil mi sie ten filetowy okrag na mapie,ale zadnego sklepu nie ma w miescie dostepnego.. I teraz nie wiem,trzeba kilka dni odczekac czy jak?? W ogole bezsensu to jest,rozpierdala sie w pizdu z rebeliantami cala miejscowke,a potem i tak w miescie "stroze prawa!!!" do mnie strzelaja bez ostrzezenia!!;( No więc tak: Nie chcę być niemiły ale w temacie jest link do stronki która odpowie na każde Wasze pytanie. Just search bro ;p Reyes' Rebels Outfit Description: Disguises you as one of the Reyes' Rebels. The player will be treated kindly by the law in Mexico To unlock this outfit, the player must complete the following challenges: Search Sepulcro - Southeast corner of the cemetery in a chest Complete the Poppycock Stranger's task Complete a Horsebreaking job in Chuparosa Complete the Love is the Opiate Stranger's task - In El Matadero Win at Five Finger Fillet in Torquemada - Defeat all opponents. "Purchase the scrap at the general store in EscaleraCannot be purchased until you have completed the mission An Appointed Time." http://reddead.wikia...i/Red_Dead_Wiki Wszystkie warunki spelnilem,a sklep mam niedostepny w lokacji;) Dlatego nie wiem,czy mam po prostu poczekac kilka dni czy jakis glitch mi sie trafil;)
Colin 1 974 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Faranell zmień strój to nie będą strzelać. ubierz jakiś neutralny to będziesz miał spokój bo pewnie w jakimś meksykańskim teraz biegasz? ten skrawek jest do kupienia w escalerze. jeżeli teraz go nie ma to porób coś, wróć za parę dni. nie ma opcji żeby sklep był niedostępny, co najwyżej chwilowo.
Faranell 269 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Do Colin i Yano - stroje przebieralem kilka razy;) W nocy i w dzien, savowalem zeby czas przelecial, pobawilem sie troche na 3 lokacji,wrocilem i dalej lipa;) Ale spoko,dzisiaj troche pogram to zobaczymy;)
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Miałem to samo. Jednego dnia się męczyłem nad tym. Robiłem rozróby, starałem się jakoś resetować npcków itd. Potem to olałem i następnego dnia po włączeniu konsoli patrzę, że są już normalnie sklepy.
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Jakie bylo dla Was najlepsze standardowe zadanie w grze? Bo dla mnie nic nie przebija zaganiania bydła w trakcie burzy, gdzie rozszalałe krowy rzucały się z urwiska 1
Rekomendowane odpowiedzi