Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zrobił ktoś ostatniego questa (strangers- "Californaia stranger)? Jedyny poważny bug w grze- nie widać na mapie tego questa. Ludka trzeba znaleźć "własnoręcznie" (stoi na południu Gaptooth Breach) , zaraz przy drodze.

Nie wiem z ilu części składa sie te zadanie, wypełniłem na razie dwie i cos długo mi się koles nie pojawia: /

To był chyba najnudniejszy Strangers w grze wg mnie. Miałem ochotę go zastrzelić na miejscu :P

Fakt, na mapie go nie widać. Ja go znalazłem przypadkiem słysząc harmonijkę w oddali. Co do samego questa. Możliwe że jego pojawienia są losowe jeżeli chodzi o czas bo ja pamiętam ze najdłużej czekałem na pierwsze. potem drugie i trzecie poleciało migiem. Trzecie lub czwarte spotkanie to koniec, więc już niedługo Orson, już niedługo! ;)

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Z(pipi)amy quest , to fakt :/ mi została 4 faza z tym gościem. Kurczę, to akurat mogli naprawić patchem bo to realnie przeszkadza w grze.

Bo np wczoraj widziałem latającego niedźwiedzia (latał nad Nekoti Rock ;-) ale takie kwiatki zdarzają sie baaardzo rzadko i nie mają przełożenia na grę.

(ps Joker dzięki za pomoc w multi)

Opublikowano (edytowane)

kryjowki zrobione, ale cos bounty sie nie pojawiaja. anyway, wiecei jak poprawnie zlinkoowac konto psnid z social clubem? zarejestrowalem sie tam, zlinkowalem z psnid, w grze wszedlem w social club i kkliknalem tam trojkat, i pokazalo ze zlinkoowalo poprawnie, ale strona na social clubie jest gola (nie ma nic, 0%)

no i tak: wszystko co moglem zrobic chyba zrobilem, zostalo mi 0,5% i glupi social club nie pokazuje niczego

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie achiva "Gold Medal" Czy wszystkie nalezy wykonać misje jeszcze raz na złoto, jezeli mam większość wykonanych srebrnych i brązowych ? Niby ktoś pisał że wystarczy jedna, próbowałem i niestety nic nie zaliczyło :confused:

Opublikowano (edytowane)

Musisz zdobyć złoty medal w jednej misji "combat" (te misje mają w spisie ikonę bębna rewolwerowego)

Edytowane przez Solmath.
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie achiva "Gold Medal" Czy wszystkie nalezy wykonać misje jeszcze raz na złoto, jezeli mam większość wykonanych srebrnych i brązowych ? Niby ktoś pisał że wystarczy jedna, próbowałem i niestety nic nie zaliczyło :confused:

Najprościej jest powtórzyć misję "Political Realities in Armadillo ", tu masz wszystko napisane - http://reddead.wikia.com/wiki/Gold_Medal

Opublikowano

No, ja własnie na niej to zrobiłem. Misja zajmuje dwie minuty. Aha- mi też za pierwszym razem nie wpadło, druga próba była skuteczna.

Dobiłem do 97 % gry. Już niedługo złotko wpadnie;-) <uf i dobrze bo nie mam czasu, musze zająć się praca mgr>

Potrzebuję informacji odnośnie Black Jacka. Jak się w to gra? Zasady oczywiście znam ale....kiedy konsola zaliczy mi wygraną (potrzebną do scrapu i do wygrania mini gry)? Kiedy jest koniec tej gry bo przecież mogę te chipsy pomnażać w nieskończoność (przynajmniej tak sądze, nie jestem własnie pewny bo rozdający karty dealer to madafaka, oszust jeden -non stop ma 20 lub 21 punktów.

I tu drugie pytanie- jak mam w to wygrac skoro ten koles czituje ewidentnie :/

Opublikowano

1 gosc nie czituje, to zalezy od fuksa, ja ostanio wygralem 15 razy pod rząd

2 szczegolowy opis zasad i taktyki pisalem kilka(nascie) stron temu, mozesz poszukać

3 gra rzeczywiscie nie ma wyraznego końca, ale wydaje mi sie żeby dostać scrap tzreba wygrać wiecej niż sie mialo na początku gry, i wtedy mozna wstac od stołu

Opublikowano

Wygrałem, zaliczyło mi scrap'a . Zminiejszyłem po priostu stawkę, przy maksymalnej dealer non stop miał 20 lub 21.

Opublikowano

Już powoli przechodzi mi "chęć" na RDR, a to wszystko przez naszą "kochaną" Pocztę Polską. Paczka ekonomiczna wysłana z Anglii 29 maja do tej pory nie raczyła zawitać w moim domu. Był już ktoś z was w podobnej sytuacji?

Opublikowano

orson ja te 15 wygranych pod rząd tez mialem na maxymalnej stawce ;p

najtmer - zarejestrowac sie mozna spokojnie, ale statsy są zwalone, nie spotkalem nikogo kto by mial poprawie wyświetlone , zawsze jakies element jest niedoszacowany itp

Opublikowano (edytowane)

Witam

Trofeum za najwyższą rangę w multi wpada bez problemu grając offline?Czy dobijając w ten sposób do 50-tki,a pózniej instalując patcha i grając w public coś mi się stanie z tą rangą?

Pozdrawiam

Edytowane przez gandi77
Opublikowano

Witam

Trofeum za najwyższą rangę w multi wpada bez problemu grając offline?Czy dobijając w ten sposób do 50-tki,a pózniej instalując patcha i grając w public coś mi się stanie z tą rangą?

Pozdrawiam

Hehe dokładnie to samo mnie zastanawia.

No ale chyba trophy powinno normalnie wpaść w końcu to jest tak jakbyśmy grali offline. A przecież grając offline wpadają trophy.

Niezły by był zonk jak te trophy miałoby wpaść dopiero po ściągnięciu patchy ;/;/;/

Włącznie z resetem levelu...załamka.

Opublikowano

Najprościej jest powtórzyć misję "Political Realities in Armadillo ", tu masz wszystko napisane - http://reddead.wikia.com/wiki/Gold_Medal

Lepiej tą z pokerem od Rickettsa.

Opublikowano

ale wy kombinujecie z tym multi...

kurczę, własnie zaliczyłem 100 % gry, wpadło złotko :D roboty było z tym masę , ale straszna satysfakcja w bonusie :D

teraz multi...przegieli z tym 50 lvl trochę. No nic, w kilka osób to idzie zrobić

Opublikowano

Jak przegięli z 50 levelem, przecież 50 level był od początku wymagany do trophy. Przegieli z tym, że zmniejszyli expa za gang hideoutsy.

Liczba osób z jakimi grasz nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu teraz żeby wpadło trophy potrzebujesz 2-3 razy więcej czasu niż przedtem i to jest przegięcie. Na szczęście jest ten sposób z usunięciem patchy i nabijaniem expa offline.

Ja tak nabijam na Sollomon Folly, 1800-2300 expa w 2 minuty (ostatnio schodzę poniżej dwóch). Levele rosną w oczach ;] A są ludzie co wyciągają 3 tysiące to już w ogóle 50 lvl. można nabić w 2 dni.

Opublikowano

No wiem, ze od początku był wymagany ale to nudne trofeum- cały czas w kółko powtarzać to samo trzeba:/

w kilka osób hideout pęka bardzoo szybko a i można pogadać (czas leci szybciej)

Opublikowano

No nudno, nudno taki urok takich trophy. Choć co to jest przy nabijaniu 100 tysięcy killi w Girsach drugich ;].

Fakt, faktem pogadasz ze znajomymi, czas leci szybciej itd. Tylko z kumplami musisz zaliczyć 4 razy jeden hideouts żeby dostać tyle expa co za jednym razem grając samemu tym sposobem. Poza tym czy ja wiem czy szybciej, ja tak jak napisałem w Sollomon Folly schodzę poniżej 2 minut (można jeszcze szybciej) to wcale nie dłużej niż bym to robił z kimś ;].

Opublikowano

samo trophy nie ejst takie złe, a raczej bylo by fajne bardzo gdyby bylo wiecej opcji do expowania, bo multi z kumplami jest świetne, ale trzaskanie 100 razy gangów i to ze zmniejszonym expem już AZ TAK świetne nie jest ;p

jutro chyba (mam nadzieje że u nas też jutro a nie w środe) wyjda misje DLC wiec moze bedzie fajnie exp leciał :D

odrazu mowie ze jesli jutro wyjdą te misje to chetnie pogaram, 2-4 osoby na raz mogą je robić

Opublikowano (edytowane)

Mam do was pytanie - proboje zdobyc Bollard Twins Outfit. Problem jest w tym, ze misje Wanted zaczelem robic jeszcze zanim zdobylem lasso - obecnie na mini mapie nie mam juz wiecej tych misji. Przepadl mi ten stroj i go juz nie zdobede, czy za jakis czas znowu pojawi sie bounty za kolesia z tego gangu ?

Mam tez pytanie w sprawie multi - wam tez nie znajduje ludzi tak jak trzeba? U mnie albo wsadza mnie do pustej gry, albo do prawie pustej...

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

co do pierwszej sprawy to może byc problem, chyba jest 2-3 gosci z tego gangu na listach gonczych ale jesli zabiles wszystkich to mozliwe ze przpadła okazja :/

mnie wrzuca roznie, czasem rpawie pusta a czasem prawie pełna, sporo zależy od godizny o jakiej grasz

i pamietaj ze pod selectem mozesz wybrac "poszukaj nowego freeromu" i mozesz tak szukac az trafisz na pełny

Opublikowano

co do tych bounty:

jest id od cholery, chyba 2x tyle co samych miejscówek. jest więc szansa na drugą turę. jeżeli się nic nie pojawia poczekaj parę dni, pokręć się po miastach i miejscach gdzie listy gończe są wywieszane. dobrze też jakbyś sprawdził w statystykach ile masz już tego zrobionego, ile bounty zaliczonych i ile miejscówek masz odkrytych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...